Огляд і тестування бездротового маршрутизатора ASUS TUF Gaming BE3600. Знайомство зі стандартом Wi-Fi 7

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Smok
Member

Повідомлення

Shader1: 22.01.2025 15:08
Smok: 22.01.2025 09:02

а от в ньому вже 2 ядра, як пишуть в інеті.
але докинули оперативки до 512мб для ще одної wifi мережі, бо навіть 256мб явно мало було для 2.4+5ггц
його є сенс брати ТІЛЬКИ в випадку коли треба 3 окремі wifi мережі, а це хіба що для IOT, в іншому випадку краще взяти be3600
ну не знаю, 6 телефонов + смарт тв приставка + ноут(все на вифи) тянет без проблем и лагов, чего было нельзя сказать о предыдущей тенде ас10, а большего мне и не нужно
та воно без проблем та лагів буде тянути ще + 20 пристроїв
а от запис на флешку, vpn, тунелювання вже буде помітно тормозити
Rucha
Member

Повідомлення

Rucha: 21.01.2025 20:55 А що там по прошивці? OpenVPN сервер/клієнт хоч можна запустити?
Відповім сам собі - ні, не можна! :down:
master
Member

Повідомлення

grumbler
Дякую за пораду з iperf3, я не помічав проблем із поточною версією до 2500 мбіт включно, можливо, через надлишкову потужність клієнта і сервера. Обовязково перевірю новіші версії і може в цьому огляді вже й перейду.
А щодо "народного вибору", то добре, що є з чого обирати. Але я б порівнював ASUS з Netgear, Tplink, а не локальними версіями китайських роутерів. Ну й функціональність конкретно цього ASUS дуже потужна "із коробки" зі зручним інтерфейсом і без танців з бубном

Відправлено через 1 хвилину 44 секунди:
Smok: 22.01.2025 15:53
Shader1: 22.01.2025 15:08

ну не знаю, 6 телефонов + смарт тв приставка + ноут(все на вифи) тянет без проблем и лагов, чего было нельзя сказать о предыдущей тенде ас10, а большего мне и не нужно
та воно без проблем та лагів буде тянути ще + 20 пристроїв
а от запис на флешку, vpn, тунелювання вже буде помітно тормозити
Буде, якщо пристрої не почнуть передавати дані одночасно
Відповісти