Блогер показав, на що здатна GeForce RTX 5090 у Cyberpunk 2077 з DLSS 4

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
item2
Member

Повідомлення

Це ж гра поки без Reflex 2. А там AI буде повертати кадр (і приціл) згідно з останнім положенням миші/камери. Затримка має значно знизитись.
Геральт
Member

Повідомлення

xIIImaL: 18.01.2025 15:25 О боже, аж на 20мс выше задержка . Зато фпс в 8 раз выше . Или это плохо ? Или может альтернатива какая нибудь у конкурентов получше есть ?
Ну, не знаю. В мене в сталкері з генератором 12ms час кадру (anti lag був, здається, включений)
спойлер
Зображення
xIIImaL
Junior

Повідомлення

О так, смачний інпутлаг, який гірше ніж при 30 нативних фпс. Сам заблокуй фпс в грі на 25 і спробуй пограти, розкажи про чіткість керування

Кто нибудь предлагает вариант лучше на сегодня ? Если нет , то 280 фпс и +20мс задержки как по мне очень неплохо .
momart
Junior

Повідомлення

Sashr: 18.01.2025 14:38
DLSS Performance
Кому воно взагалі потрібне? Якщо і грати з DLSS, то лише Quality або Balanced. На Perfomanmce вже артифакти лізуть.
На 4k Performance нема ніяких артефактів, а базова картинка там з більшою роздільною якістю, ніж твій Quality на 2k
leif
Member

Повідомлення

Ну, як би там не було, а ще два роки без апгрейду сидіти не хотілось би) що є, те і купуємо.

Головне, щоб дефіциту не було і ціни були в адекваті відносно мсрп.
Melofon
Member

Повідомлення

Alex646: 18.01.2025 15:19
Reverse_rain: 18.01.2025 14:55 Провал, то провал. Але що брати? Альтернатив ж нормальних нема. Чи це, чи відеокарти двух-трьохрічної давнини. Взагалі якось не прикольно.
Я оце чекаю анонса, тестів і наших цін і радеона і джифорса. Якщо там буде неадекват повний, то доведеться брати щось на зразок 3080ті і 6800 хт. Ртх 4ххх дорогувато і бонусів ніяких.
В смысле никаких бонусов? у 4ххх как раз бонус есть - это генерация кадров.
Востаннє редагувалось 18.01.2025 15:57 користувачем Melofon, всього редагувалось 1 раз.
Nekros
Member

Повідомлення

xIIImaL: 18.01.2025 15:47
О так, смачний інпутлаг, який гірше ніж при 30 нативних фпс. Сам заблокуй фпс в грі на 25 і спробуй пограти, розкажи про чіткість керування

Кто нибудь предлагает вариант лучше на сегодня ? Если нет , то 280 фпс и +20мс задержки как по мне очень неплохо .
30мс це вже доволі ощутима затримка. Якщо гра шумер від першої особи то вже буде курсор за мишкою тягнутись. При 30мс я би грав в якусь гру від 3 особи на геймпаді, це ще терпімо, але точно не в кіберпанк
Reverse_rain
Member

Повідомлення

Reverse_rain: 18.01.2025 14:55 Провал, то провал. Але що брати? Альтернатив ж нормальних нема. Чи це, чи відеокарти двух-трьохрічної давнини. Взагалі якось не прикольно.
Я оце чекаю анонса, тестів і наших цін і радеона і джифорса. Якщо там буде неадекват повний, то доведеться брати щось на зразок 3080ті і 6800 хт. Ртх 4ххх дорогувато і бонусів ніяких.
Для мене АМД це скажімо крайня альтернатива, що поробиш, не фанат їх. 30хх теж не розглядаю, це карти 5 річної давнини. Через 5-6 років (я беру карту на декілька майбутніх поколінь вперед) це буде 10 річна плата, яку доведетья продати за безцінь.
xIIImaL
Junior

Повідомлення

Nekros: 18.01.2025 15:57
xIIImaL: 18.01.2025 15:47

30мс це вже доволі ощутима затримка. Якщо гра шумер від першої особи то вже буде курсор за мишкою тягнутись. При 30мс я би грав в якусь гру від 3 особи на геймпаді, це ще терпімо, але точно не в кіберпанк

Добавят рефлекс 2 с последним положением прицела в кадре, и все будет норм. Там не дураки в конторе сидят
VolandInferno
Member

Повідомлення

Оце тут концентрація зради.
s1R1us
Member

Повідомлення

Reverse_rain: 18.01.2025 16:10

Для мене АМД це скажімо крайня альтернатива, що поробиш, не фанат їх. 30хх теж не розглядаю, це карти 5 річної давнини. Через 5-6 років (я беру карту на декілька майбутніх поколінь вперед) це буде 10 річна плата, яку доведетья продати за безцінь.
Так майже будь-яку елетроніку через роки будете продавати за "безцінь", все швидко змінюється. Над цим паритись не варто - є якась максимальна сума яку готові витратити на карту - беріть і насолоджуйтесь. Я теж свою амуде продав і чекаю оглядів новинок. Ціль на 4070ті с, 4080 та 5080, що з цього попадеться по нормальній ціні - те і візьму.
xIIImaL
Junior

Повідомлення

Melofon: 18.01.2025 14:28 И в районе 30-ти фпс без длсс и генерации :lol: Вот это прогресс :laugh:
на 4090 в районе 20 фпс , прогресс налицо .
Reverse_rain
Member

Повідомлення

VolandInferno: 18.01.2025 16:19 Оце тут концентрація зради.
Та ладно тобі, це кожен раз коли виходить нова генерація карт. 5хх - зрада 6хх, потмі заспокоїлось, 6хх норм - 7хх зрада, заспокоїлось, 7хх норм -9хх зрада, заспокоїлись, 9хх норм -10хх кому вони потрібні? 10хх норм -20хх кому здався цей ртх який вбиває фпс? Це круговерть нвідіївської зради. Вона була, є і буде.
WorthyWizard
Member

Повідомлення

xIIImaL: 18.01.2025 15:47 Кто нибудь предлагает вариант лучше на сегодня ? Если нет , то 280 фпс и +20мс задержки как по мне очень неплохо .
То есть ты готов буквально есть кал если кроме него ничего не положат на стол? Сомнительная философия жизни
Reverse_rain
Member

Повідомлення

WorthyWizard: 18.01.2025 16:28
xIIImaL: 18.01.2025 15:47 Кто нибудь предлагает вариант лучше на сегодня ? Если нет , то 280 фпс и +20мс задержки как по мне очень неплохо .
То есть ты готов буквально есть кал если кроме него ничего не положат на стол? Сомнительная философия жизни
Правильно! Давайте все выкиним свои видеокарти и будем сидеть на встройках! Вот только у меня цп без видеоядра... ну блин...
s1R1us: 18.01.2025 16:22
Reverse_rain: 18.01.2025 16:10

Так майже будь-яку елетроніку через роки будете продавати за "безцінь", все швидко змінюється. Над цим паритись не варто - є якась максимальна сума яку готові витратити на карту - беріть і насолоджуйтесь. Я теж свою амуде продав і чекаю оглядів новинок. Ціль на 4070ті с, 4080 та 5080, що з цього попадеться по нормальній ціні - те і візьму.
Та я взагалі спокійно до цього ставлюсь. не парюсь що до того скільки фпс видасть відеокарта в 4к в нативі якої в мене ніколи не буду. Знаю що сьогодні моя відеоккарта на ультрах-високих в нативі буде видавати 20-28фпс у 1080р в тому ж кіберпанку без променів))
Востаннє редагувалось 18.01.2025 16:41 користувачем Reverse_rain, всього редагувалось 2 разів.
VolandInferno
Member

Повідомлення

xIIImaL: 18.01.2025 16:24на 4090 в районе 20 фпс , прогресс налицо .
26FPS.
xIIImaL
Junior

Повідомлення

WorthyWizard: 18.01.2025 16:28

Ты не тот самый кал ешь ? Или может какой то особенный , от амуде например ?
Alex646
Member

Повідомлення

Reverse_rain: 18.01.2025 16:27 Та ладно тобі, це кожен раз коли виходить нова генерація карт. 5хх - зрада 6хх, потмі заспокоїлось, 6хх норм - 7хх зрада, заспокоїлось, 7хх норм -9хх зрада, заспокоїлись, 9хх норм -10хх кому вони потрібні? 10хх норм -20хх кому здався цей ртх який вбиває фпс? Це круговерть нвідіївської зради. Вона була, є і буде.
Найбільше у виграші були власники 1080ті. Найдовше просиділи, нормальна продуктивність навіть зараз, тільки недавно їм підсунули свиню, почавши випускати ігри з обов'язковою наявністю ртх.
VladimirV
Member

Повідомлення

Timedemo: 18.01.2025 15:34 Не зрозуміло мені. Для спорту треба мала затримка багато фпс і люба графіка, для кайфу по.х затримка, і потрібем мінімальний фпс 60 і гарна графіка.
для спорту 5090 не дає. а для кайфу с длсс можна і на 40й грати.
дуже цікаво, але ні.х.я незрозуміло. Я люблю нвідію, але в ступорі навіть я.
да все ж просто, 1000/FPS = затримка на моніторингу,
+ суди затримка вводу від девайсів,
+ сюди ж затримка від зміни картинки монітору.
Чим більше реальний фпс (а не генерований), тим менше перша затримка, при реальних 333 кадрах в той же кс, затримка 3мс.
Ну я наприклад комфорно граю в те що я граю на 75 фпсах, мені повністю достатньо цієї цифри. В кіберспорт не граю взагалі. при 75 фпс затрику показуе 1000/75 = 13,3 мс, "добавочні" від монітора та мишоклави мене не сильно цікавлять бо я не кіберспортсмен.
DuckRider
Member

Повідомлення

Геральт: 18.01.2025 15:45
xIIImaL: 18.01.2025 15:25 О боже, аж на 20мс выше задержка . Зато фпс в 8 раз выше . Или это плохо ? Или может альтернатива какая нибудь у конкурентов получше есть ?
Ну, не знаю. В мене в сталкері з генератором 12ms час кадру (anti lag був, здається, включений)
спойлер
Зображення
Можна розрахувати затримки правильно і поділивши 1000мс на кількість кадрів. Це твій випадок, як я розумію
Відповісти