TSMC розпочала випуск кристалів для процесорів AMD Ryzen 9000 на фабриці в Аризоні

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
VolandInferno
Member

Повідомлення

Scoffer: 09.01.2025 17:53Ти бредні якісь мелеш. Китайцям ніхто і ніяк не може заборонити комусь щось продати.
:lol: :lol: :lol:

Будь ласка, не пиши того, чого не знаєш:) От просто не позорся:) Це не в рамках полеміки, я просто знаю, тому що працюю з цим:)
Востаннє редагувалось 09.01.2025 18:17 користувачем VolandInferno, всього редагувалось 3 разів.
daesz
Member

Повідомлення

Scoffer
я послухав що Трамп молов про Канаду/Мексику/Гренландію (а ще про Мексиканську затоку) і в голові така думка пролетіла : ну я чим це відрізняється від наративів болотяного царька, особливо після цього :rolleyes:
Scoffer
Member

Повідомлення

VolandInferno
Ти плутаєш сторону заборони. Китайцям ніхто нічо заборонити не може. Не мели дурниць. Якщо штати не хотять китайське 5жо, то це штати собі! забороняють китайське 5жо, а не китайцям. І слідкують за тим щоб воно не пролізло теж штати, а не китайці.
Востаннє редагувалось 09.01.2025 17:57 користувачем Scoffer, всього редагувалось 1 раз.
SoVaR
Member

Повідомлення

Scoffer: 09.01.2025 17:50китайці до нас нейтрали. От абсолютно щирі нейтрали.
Це невігластво чи ти відверто брешеш?
Особливо мені подобається про щирість у китайців :lol:
Scoffer: 09.01.2025 17:50подібних така складна концепція не доходить
Дорогий ти наш любитель камуняк, ти базові речі про китай не знаєш!
І до речі, навіть млявий ЄС вже розробляє санкції проти твоїх улюблених "щирих камуняцких нейтралів" за допомогу болотам
phobosse: 09.01.2025 17:49"Чемодан вокзал" вже три роки, як неактуально )
Це була відповідь персонажу Scoffer, який минулого разу всіх відправляв у ЄС.
Востаннє редагувалось 09.01.2025 17:58 користувачем SoVaR, всього редагувалось 1 раз.
VolandInferno
Member

Повідомлення

Scoffer: 09.01.2025 17:56Ти плутаєш сторону заборони. Китайцям ніхто нічо заборонити не може. Не мели дурниць. Якщо штати не хотять китайське 5жо, то це штати собі! забороняють китайське 5жо, а не китайцям.
Я нічого не плутаю. Китай не має права продавати в велику кількість країн своє обладнання під страхом прямих/непрямих/вторинних санкцій, які можуть бути застосовані як до самого вендора, так і до країни покупця, у випадку, якщо ж все таки вони їм продадуть.

Відправлено через 1 хвилину 42 секунди:
Scoffer: 09.01.2025 17:56І слідкують за тим щоб воно не пролізло теж штати
З цим згоден. В цьому вся суть. Формально так, можуть продати, але не дай бог така операція пройде, і хоч гвинтик поїде не туди, куди треба, людину звільнять в той же момент.
Scoffer
Member

Повідомлення

VolandInferno
Ну так проблема ж все таки не на тій стороні, чи не так? :rotate: Хай краще контролюють.
3Dfx
Member

Повідомлення

doc-oc: 09.01.2025 14:12 Предлагаю обсудить TSMC розпочала випуск кристалів для процесорів AMD Ryzen 9000 на фабриці в Аризоні

Ну и отлично! Чем дальше от проклятых коммуняк, тем лучше :super:

...скільки там заводів будують в США? Чотири? Готують Тайвань до здачі
...
Kyro
Member

Повідомлення

VolandInferno: 09.01.2025 17:54
Scoffer: 09.01.2025 17:53Ти бредні якісь мелеш. Китайцям ніхто і ніяк не може заборонити комусь щось продати.
:lol: :lol: :lol:

Будь ласка, не пиши того, чого не знаєш:) От просто не позорся:) Це не в рамках полеміки, я просто знаю, тому що працюю з цим в величезній китайській компанії:)
Scoffer пишет на темы о которых понятия не имеет. :lol:
Вот это поворот.
Scoffer
Member

Повідомлення

daesz: 09.01.2025 17:55я послухав що Трамп молов про Канаду/Мексику/Гренландію (а ще про Мексиканську затоку) і в голові така думка пролетіла : ну я чим це відрізняється від наративів болотяного царька, особливо після цього
Та нічим вони не відрізняються. Просто тепер про це кажуть в відкриту. А з обамобідоном доводилось всяких директорів цру відправляти на розподіл. Трамп вирішив не довіряти таку важливу місію посередникам, а то у бідона про шось домовились, але походу не з усіма діючими сторонами :laugh:

Відправлено через 1 хвилину 54 секунди:
А взагалі на трампа у мене великі сподівання. Може йому нарешті вдасться таки завалити ту америкосію. Слідом за нею рухнуть і орки і китайці. Нам то тільки на користь піде.
daesz
Member

Повідомлення

Scoffer: 09.01.2025 18:06
daesz: 09.01.2025 17:55я послухав що Трамп молов про Канаду/Мексику/Гренландію (а ще про Мексиканську затоку) і в голові така думка пролетіла : ну я чим це відрізняється від наративів болотяного царька, особливо після цього
Та нічим вони не відрізняються. Просто тепер про це кажуть в відкриту. А з обамобідоном доводилось всяких директорів цру відправляти на розподіл. Трамп вирішив не довіряти таку важливу місію посередникам, а то у бідона про шось домовились, але походу не з усіма діючими сторонами :laugh:

Відправлено через 1 хвилину 54 секунди:
А взагалі на трампа у мене великі сподівання. Може йому нарешті вдасться таки завалити ту америкосію.
4 years of this (c) asmon
спойлер
:D
VolandInferno
Member

Повідомлення

Scoffer: 09.01.2025 18:01Ну так проблема ж все таки не на тій стороні, чи не так?
Це вже графоманство. По факту, у Китаї заборонений продаж до так званих restricted parties. Розумієш? Заборонено всередині. Але, якщо дуже захотіти, і там замовлення, скажемо, лямів на 30уе, то завжди знайдеться шлях, як це продати.
З ракетами і тп, я думаю, ситуація така ж сама. І доречі, мережеве обладнання підпадає під продукцію подвійного призначення.
Afit
Member

Повідомлення

Scoffer: 09.01.2025 17:45 VolandInferno
Так розкажи ж чому в ракетах регулярно фіксують західні компоненти і не фіксують китайських? Вже навіть з дронів китайські двигли кудись щезли.
Тільки на днях новину зустрічав про УМПК та БПЛА Shahed , які косять під тайваньський виріб :yes:
https://mil.in.ua/uk/news/kompaniyi-knr ... sanktsiyi/
AssayMAS
Member

Повідомлення

Scoffer: 09.01.2025 17:39можуть крутонути руля так що мало не здасться.
комми это про казаться, а не быть... Пу к Си ездил разрешения спрашивать на войну с Украиной и Си дал на "Киев за три дня" - а теперь до Си дошло... вЯличие Китая то тоже дутое.
А Донни просто показывает что - или территориальная целостность государств есть высшая ценность, или он тоже присоединится к деребану мира как Пу и будет крах экспортным Империям как РФ и Китай.
Відповісти