Анонсовано технологію масштабування AMD FidelityFX Super Resolution 4

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
MetalistForever
Member

Повідомлення

ЛИза Су просто расстреливает фанатов Radeon :laugh: ..... Only RX 9000 ... учится у лучших двоюродная племянница Кожанки .
Востаннє редагувалось 07.01.2025 03:00 користувачем MetalistForever, всього редагувалось 1 раз.
Vlaad13
Member

Повідомлення

daesz: 07.01.2025 02:57
man1242: 07.01.2025 02:53
Ну тогда вовремя поменял свою карту, наверное. Там еще хуанг удар в спину нанесет :rolleyes:
Та мені без різниці, я в гача ігри граю, вони на всьому літають, а раз в пів року якусь ААА пограти пограти мені вистачило б і 7800 (за весь 2024 я програв аж 3 ААА - Індіану, Цусіму та Джедай Сурвайвора) :rotate:
При всем уважении к Цусиме не тянет она на трипл А(про Индиану вообще промолчу :laugh: )
man1242
Member

Повідомлення

Vlaad13: 07.01.2025 02:58
Enjthesilence: 07.01.2025 02:56 випускають карту яка йде між 6900XT та 7900GRE, тут вже потрібна "кіллер" фіча ші щоб хоч продатись трохи. :shuffle: супер дивне рішення, навіть за умови, що воно буде краще за длсс4, це все ще мідл карта, яка навіть до топа попереднього не дотягує
Ну если она будет стоить около 20к гривен иметь мощность 7800хт и потребление 4070 - будет отличная карта
Анонса цен нету, значит ставят много на кон, рофл про 50$ в студию :lol: Без фср4 вся линейка рх 7000 мусор :shuffle:
daesz
Member

Повідомлення

Vlaad13: 07.01.2025 02:59
daesz: 07.01.2025 02:57
Та мені без різниці, я в гача ігри граю, вони на всьому літають, а раз в пів року якусь ААА пограти пограти мені вистачило б і 7800 (за весь 2024 я програв аж 3 ААА - Індіану, Цусіму та Джедай Сурвайвора) :rotate:
При всем уважении к Цусиме не тянет она на трипл А(про Индиану вообще промолчу :laugh: )
А що тоді тяне? :D
Enjthesilence
Member

Повідомлення

daesz: 07.01.2025 03:06
Skull and Bones
daesz
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 07.01.2025 03:09
Skull and Bones
Це АААА (квадрупл ей) :D
https://gamerant.com/ubisoft-ceo-skull- ... le-a-game/
Востаннє редагувалось 07.01.2025 03:15 користувачем daesz, всього редагувалось 1 раз.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

daesz: 07.01.2025 03:14
Це АААА (квадрупл ей) :D
дідько, перегнув я
Vlaad13
Member

Повідомлення

Кіберпук чи Елден ...

Відправлено через 3 хвилини 44 секунди:
man1242: 07.01.2025 03:00
Vlaad13: 07.01.2025 02:58
Ну если она будет стоить около 20к гривен иметь мощность 7800хт и потребление 4070 - будет отличная карта
Анонса цен нету, значит ставят много на кон, рофл про 50$ в студию :lol: Без фср4 вся линейка рх 7000 мусор :shuffle:
Почему вы в каждом посте ругаете 7000 серию и пишите какие то нереально низкие цены? Это какой то особый вид троллинга? Или у вас какое то расстройство?
Востаннє редагувалось 07.01.2025 03:50 користувачем Vlaad13, всього редагувалось 2 разів.
daesz
Member

Повідомлення

Vlaad13: 07.01.2025 03:43
Кіберпук чи Елден ...
Елден - шляпа, ефекти виглядають як у другосортної мобільної дрчильні, яка навіть мої інтереси не задовільняє. Сюжет - совсєм отсутсвуєт (с) митець. Графіка взагалі без коментарів. В якому місці - це ААА?
Кіберпук гра 4 річної давності - роджер-роджер, тепер ААА ігри виходять раз в 5 років, ждем релізу в 2025 :rotate:
MessiaH
Member

Повідомлення

kairo: 06.01.2025 23:27Буде особливо смішно, якщо DLSS4 буде підтримуватись попереднім поколінням, хоча знаючи Хуанга, сумніви в мене є.
Так оно так и будет. Длсс3 генерацию кадров поддерживает только 40-я серия, с длсс 4 будет уверен аналогично
Vlaad13
Member

Повідомлення

daesz: 07.01.2025 03:47
Vlaad13: 07.01.2025 03:43
Кіберпук чи Елден ...
Елден - шляпа, ефекти виглядають як у другосортної мобільної дрчильні, яка навіть мої інтереси не задовільняє. Сюжет - совсєм отсутсвуєт (с) митець. Графіка взагалі без коментарів. В якому місці - це ААА?
Кіберпук гра 4 річної давності - роджер-роджер, тепер ААА ігри виходять раз в 5 років, ждем релізу в 2025 :rotate:
Ну дивіться я грав в усі соулс лайки і багато екшннів
Год оф Вар чи Хорайзен - непогана графіка і сюжет але самі ігри занадто легкі, я жодного разу не вмер проходячи їх, почуваеш себе амебою чи медузою.
Графіка - беремо той же Лорд оф Фолен на УЕ 5, так по деталізації все красивіше виглядає - але загальне оформлення локацій Елден ніщо не переплюне.
Сюжет майже у всіх іграх дупа з купою роялів у кустах... І я можу причепитися до будь якої сюжетної арки у будь якій грі - тут винятків немає.
А що основне в таких іграх - це боси і тут Елден знаходиться поза конкуренцією(на що вам недвозначно натякає титул гри року)
І якщо ви не змогли пройти хоча б половину гри(як 90 відсотків моїх друзів) я вам щиро співчуваю
daesz
Member

Повідомлення

Vlaad13: 07.01.2025 04:02
daesz: 07.01.2025 03:47
Год оф Вар чи Хорайзен - непогана графіка і сюжет але самі ігри занадто легкі, я жодного разу не вмер проходячи їх, почуваеш себе амебою чи медузою.
Графіка - беремо той же Лорд оф Фолен на УЕ 5, так по деталізації все красивіше виглядає - але загальне оформлення локацій Елден ніщо не переплюне.
Сюжет майже у всіх іграх дупа з купою роялів у кустах... І я можу причепитися до будь якої сюжетної арки у будь якій грі - тут винятків немає.
А що основне в таких іграх - це боси і тут Елден знаходиться поза конкуренцією(на що вам недвозначно натякає титул гри року)
І якщо ви не змогли пройти хоча б половину гри(як 90 відсотків моїх друзів) я вам щиро співчуваю
Складність гри немає відношення до того ААА вона чи ні. КП77 проходиться без вивчення жодного перка та без використання зброї взагалі.
Я пройшов всі соулси, включно із елденом та секіро. Рекомендую пограти холоу найта на клавомиші, потім погоримо про складність в соулслайках. Той момент, доречі, коли гравці в цю ссанину вважають, що вивчити мувсет боса із трьох - це непосильна задача і що це мірило скіла :D Банально можна пофармити стартову локу до посиніння, оверінвестнути у стати і виносити все з тички :rotate:
Графіка все ще посередність, що у лорд оф зе фолен, що в елдені. І сюжет там все ще відсутній. Виходить що в грі немає нічого, бо пройти її можна або потративши 15хв на вивчення мувсету у боса, або просто підкачавшись на трешаку.

До слова :
спойлер
Зображення
Чи соні тепер не мейджор паблішер?
А, ну точно : ВоВ та діабло - це ААА, бо генерують додатковий дохід овер тайм, мають батл паси та експансії :rotate:
Vlaad13
Member

Повідомлення

daesz: 07.01.2025 04:03
Vlaad13: 07.01.2025 04:02
Складність гри немає відношення до того ААА вона чи ні. КП77 проходиться без вивчення жодного перка та без використання зброї взагалі.
Я пройшов всі соулси, включно із елденом та секіро. Рекомендую пограти холоу найта на клавомиші, потім погоримо про складність в соулслайках. Той момент, доречі, коли гравці в цю ссанину вважають, що вивчити мувсет боса із трьох - це непосильна задача і що це мірило скіла :D Банально можна пофармити стартову локу до посиніння, оверінвестнути у стати і виносити все з тички :rotate:
Графіка все ще посередність, що у лорд оф зе фолен, що в елдені. І сюжет там все ще відсутній. Виходить що в грі немає нічого, бо пройти її можна або потративши 15хв на вивчення мувсету у боса, або просто підкачавшись на трешаку.

До слова :
спойлер
Зображення
Ну якщо декотрі студії намагаються казати що гра ААА це не значить шо вона дійсно така.
Про сюжет повторюватись не буду.
Маленію і декотрих босів з ДЛС ви навряд чи вб'єте навіть сильно перекачавшись
Хоча згоден є ігри набагато складніші за Елден, наприклад Олімпіада в Л2 :laugh:
daesz
Member

Повідомлення

Vlaad13: 07.01.2025 04:25
daesz: 07.01.2025 04:03

До слова :
спойлер
Зображення
Ну якщо декотрі студії намагаються казати що гра ААА це не значить шо вона дійсно така.
Про сюжет повторюватись не буду.
Маленію і декотрих босів з ДЛС ви навряд чи вб'єте навіть сильно перекачавшись
Хоча згоден є ігри набагато складніші за Елден, наприклад Олімпіада в Л2 :laugh:
ААА - давно став мірилом скільки гра принесла прибудку у відношенні до витрачених на неї коштів.
І ігри соні давно стали мірилом того як заробляти ці гроші подобається вам це чи ні :rotate:
ArtemMays
Junior

Повідомлення

Мдаааа... По суті це погана новина. Але всеодно куртка гівнюк ітд)))
Derigan
Junior

Повідомлення

Ой фу фср 4 тільки на 9000 лінійці який жах, може я чогось не розумію але дивно що тільки на 9000, і не зрозуміло як вони ии прив'язали до карт програмно чи як нвідіа зі своїми рт ядрами, як що з допами фізичними то зрозуміло чого не підтримується попередніми картами а якщо чисто програмно то чому тільки 9000 чи просто впадало чи тяжко и не хочу витрачати час на те що не принесе гроші.
Захар Беркут
Member

Повідомлення

Яка гарна новина (ні).
На фоні заяви Пана-Жупана що 5070 = 4090 у швидкодії, та коштуватиме 549євро.
Тобто 9070 буде приблизно = 5050, з вартістю 250євро,
а у кращому Ельфійському випадку для АМД 9070 = 5060 за 329євро.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Захар Беркут: 07.01.2025 05:55 Яка гарна новина (ні).
Що там по твоїм підтвердженим 1700$ за 5080?
растер 4080 -> 5080: +20-25%
749$ за 5070ti - смачно
Вкладення
Снимок экрана 2025-01-07 060737.png
Востаннє редагувалось 07.01.2025 06:11 користувачем Enjthesilence, всього редагувалось 1 раз.
Захар Беркут
Member

Повідомлення

Enjthesilence
Все гаразд, якщо ви забули я давав 1% імовірності, що буде дешевше та відчутно швидше.

Але тоді АМД та Інтел тупо можна забути за ринок відеокарт, а АМД взагалі час продатись Нвідії, бо Нвідія ще може і Інтел придбати.
man1242
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 07.01.2025 06:08
Захар Беркут: 07.01.2025 05:55 Яка гарна новина (ні).
Що там по твоїм підтвердженим 1700$ за 5080?
растер 4080 -> 5080: +20-25%
749$ за 5070ti - смачно
Отличная новость, повод на следущий год переехать на ртх 5080 ;) Надеюсь в ларьках будут цены через годик похожие на рекомендованные :shuffle:
Відповісти