Останні статті і огляди
Новини
Анонсовано технологію масштабування AMD FidelityFX Super Resolution 4
-
MetalistForever
Member
ЛИза Су просто расстреливает фанатов Radeon ..... Only RX 9000 ... учится у лучших двоюродная племянница Кожанки .
Востаннє редагувалось 07.01.2025 03:00 користувачем MetalistForever, всього редагувалось 1 раз.
-
Vlaad13
Member
При всем уважении к Цусиме не тянет она на трипл А(про Индиану вообще промолчу )daesz: ↑ 07.01.2025 02:57Та мені без різниці, я в гача ігри граю, вони на всьому літають, а раз в пів року якусь ААА пограти пограти мені вистачило б і 7800 (за весь 2024 я програв аж 3 ААА - Індіану, Цусіму та Джедай Сурвайвора)man1242: ↑ 07.01.2025 02:53
Ну тогда вовремя поменял свою карту, наверное. Там еще хуанг удар в спину нанесет
-
man1242
Member
Анонса цен нету, значит ставят много на кон, рофл про 50$ в студию Без фср4 вся линейка рх 7000 мусорVlaad13: ↑ 07.01.2025 02:58Ну если она будет стоить около 20к гривен иметь мощность 7800хт и потребление 4070 - будет отличная картаEnjthesilence: ↑ 07.01.2025 02:56 випускають карту яка йде між 6900XT та 7900GRE, тут вже потрібна "кіллер" фіча ші щоб хоч продатись трохи. супер дивне рішення, навіть за умови, що воно буде краще за длсс4, це все ще мідл карта, яка навіть до топа попереднього не дотягує
-
daesz
Member
А що тоді тяне?Vlaad13: ↑ 07.01.2025 02:59При всем уважении к Цусиме не тянет она на трипл А(про Индиану вообще промолчу )daesz: ↑ 07.01.2025 02:57
Та мені без різниці, я в гача ігри граю, вони на всьому літають, а раз в пів року якусь ААА пограти пограти мені вистачило б і 7800 (за весь 2024 я програв аж 3 ААА - Індіану, Цусіму та Джедай Сурвайвора)
-
Enjthesilence
Member
Skull and Bonesdaesz: ↑ 07.01.2025 03:06А що тоді тяне?Vlaad13: ↑ 07.01.2025 02:59
При всем уважении к Цусиме не тянет она на трипл А(про Индиану вообще промолчу )
-
daesz
Member
Востаннє редагувалось 07.01.2025 03:15 користувачем daesz, всього редагувалось 1 раз.
-
Enjthesilence
Member
дідько, перегнув я
-
Vlaad13
Member
Кіберпук чи Елден ...daesz: ↑ 07.01.2025 03:06А що тоді тяне?Vlaad13: ↑ 07.01.2025 02:59
При всем уважении к Цусиме не тянет она на трипл А(про Индиану вообще промолчу )
Відправлено через 3 хвилини 44 секунди:
Почему вы в каждом посте ругаете 7000 серию и пишите какие то нереально низкие цены? Это какой то особый вид троллинга? Или у вас какое то расстройство?man1242: ↑ 07.01.2025 03:00Анонса цен нету, значит ставят много на кон, рофл про 50$ в студию Без фср4 вся линейка рх 7000 мусорVlaad13: ↑ 07.01.2025 02:58
Ну если она будет стоить около 20к гривен иметь мощность 7800хт и потребление 4070 - будет отличная карта
Востаннє редагувалось 07.01.2025 03:50 користувачем Vlaad13, всього редагувалось 2 разів.
-
daesz
Member
Елден - шляпа, ефекти виглядають як у другосортної мобільної дрчильні, яка навіть мої інтереси не задовільняє. Сюжет - совсєм отсутсвуєт (с) митець. Графіка взагалі без коментарів. В якому місці - це ААА?
Кіберпук гра 4 річної давності - роджер-роджер, тепер ААА ігри виходять раз в 5 років, ждем релізу в 2025
-
MessiaH
Member
Так оно так и будет. Длсс3 генерацию кадров поддерживает только 40-я серия, с длсс 4 будет уверен аналогичноkairo: ↑ 06.01.2025 23:27Буде особливо смішно, якщо DLSS4 буде підтримуватись попереднім поколінням, хоча знаючи Хуанга, сумніви в мене є.
-
Vlaad13
Member
Ну дивіться я грав в усі соулс лайки і багато екшннівdaesz: ↑ 07.01.2025 03:47Елден - шляпа, ефекти виглядають як у другосортної мобільної дрчильні, яка навіть мої інтереси не задовільняє. Сюжет - совсєм отсутсвуєт (с) митець. Графіка взагалі без коментарів. В якому місці - це ААА?
Кіберпук гра 4 річної давності - роджер-роджер, тепер ААА ігри виходять раз в 5 років, ждем релізу в 2025
Год оф Вар чи Хорайзен - непогана графіка і сюжет але самі ігри занадто легкі, я жодного разу не вмер проходячи їх, почуваеш себе амебою чи медузою.
Графіка - беремо той же Лорд оф Фолен на УЕ 5, так по деталізації все красивіше виглядає - але загальне оформлення локацій Елден ніщо не переплюне.
Сюжет майже у всіх іграх дупа з купою роялів у кустах... І я можу причепитися до будь якої сюжетної арки у будь якій грі - тут винятків немає.
А що основне в таких іграх - це боси і тут Елден знаходиться поза конкуренцією(на що вам недвозначно натякає титул гри року)
І якщо ви не змогли пройти хоча б половину гри(як 90 відсотків моїх друзів) я вам щиро співчуваю
-
daesz
Member
Складність гри немає відношення до того ААА вона чи ні. КП77 проходиться без вивчення жодного перка та без використання зброї взагалі.Vlaad13: ↑ 07.01.2025 04:02Ну дивіться я грав в усі соулс лайки і багато екшннівdaesz: ↑ 07.01.2025 03:47
Елден - шляпа, ефекти виглядають як у другосортної мобільної дрчильні, яка навіть мої інтереси не задовільняє. Сюжет - совсєм отсутсвуєт (с) митець. Графіка взагалі без коментарів. В якому місці - це ААА?
Год оф Вар чи Хорайзен - непогана графіка і сюжет але самі ігри занадто легкі, я жодного разу не вмер проходячи їх, почуваеш себе амебою чи медузою.
Графіка - беремо той же Лорд оф Фолен на УЕ 5, так по деталізації все красивіше виглядає - але загальне оформлення локацій Елден ніщо не переплюне.
Сюжет майже у всіх іграх дупа з купою роялів у кустах... І я можу причепитися до будь якої сюжетної арки у будь якій грі - тут винятків немає.
А що основне в таких іграх - це боси і тут Елден знаходиться поза конкуренцією(на що вам недвозначно натякає титул гри року)
І якщо ви не змогли пройти хоча б половину гри(як 90 відсотків моїх друзів) я вам щиро співчуваю
Я пройшов всі соулси, включно із елденом та секіро. Рекомендую пограти холоу найта на клавомиші, потім погоримо про складність в соулслайках. Той момент, доречі, коли гравці в цю ссанину вважають, що вивчити мувсет боса із трьох - це непосильна задача і що це мірило скіла Банально можна пофармити стартову локу до посиніння, оверінвестнути у стати і виносити все з тички
Графіка все ще посередність, що у лорд оф зе фолен, що в елдені. І сюжет там все ще відсутній. Виходить що в грі немає нічого, бо пройти її можна або потративши 15хв на вивчення мувсету у боса, або просто підкачавшись на трешаку.
До слова :
- спойлер
А, ну точно : ВоВ та діабло - це ААА, бо генерують додатковий дохід овер тайм, мають батл паси та експансії
-
Vlaad13
Member
Ну якщо декотрі студії намагаються казати що гра ААА це не значить шо вона дійсно така.daesz: ↑ 07.01.2025 04:03Складність гри немає відношення до того ААА вона чи ні. КП77 проходиться без вивчення жодного перка та без використання зброї взагалі.Vlaad13: ↑ 07.01.2025 04:02
Ну дивіться я грав в усі соулс лайки і багато екшннів
Я пройшов всі соулси, включно із елденом та секіро. Рекомендую пограти холоу найта на клавомиші, потім погоримо про складність в соулслайках. Той момент, доречі, коли гравці в цю ссанину вважають, що вивчити мувсет боса із трьох - це непосильна задача і що це мірило скіла Банально можна пофармити стартову локу до посиніння, оверінвестнути у стати і виносити все з тички
Графіка все ще посередність, що у лорд оф зе фолен, що в елдені. І сюжет там все ще відсутній. Виходить що в грі немає нічого, бо пройти її можна або потративши 15хв на вивчення мувсету у боса, або просто підкачавшись на трешаку.
До слова :Чи соні тепер не мейджор паблішер?
- спойлер
Про сюжет повторюватись не буду.
Маленію і декотрих босів з ДЛС ви навряд чи вб'єте навіть сильно перекачавшись
Хоча згоден є ігри набагато складніші за Елден, наприклад Олімпіада в Л2
-
daesz
Member
ААА - давно став мірилом скільки гра принесла прибудку у відношенні до витрачених на неї коштів.Vlaad13: ↑ 07.01.2025 04:25Ну якщо декотрі студії намагаються казати що гра ААА це не значить шо вона дійсно така.daesz: ↑ 07.01.2025 04:03
Складність гри немає відношення до того ААА вона чи ні. КП77 проходиться без вивчення жодного перка та без використання зброї взагалі.
До слова :Чи соні тепер не мейджор паблішер?
- спойлер
Про сюжет повторюватись не буду.
Маленію і декотрих босів з ДЛС ви навряд чи вб'єте навіть сильно перекачавшись
Хоча згоден є ігри набагато складніші за Елден, наприклад Олімпіада в Л2
І ігри соні давно стали мірилом того як заробляти ці гроші подобається вам це чи ні
-
ArtemMays
Junior
Мдаааа... По суті це погана новина. Але всеодно куртка гівнюк ітд)))
-
Derigan
Junior
Ой фу фср 4 тільки на 9000 лінійці який жах, може я чогось не розумію але дивно що тільки на 9000, і не зрозуміло як вони ии прив'язали до карт програмно чи як нвідіа зі своїми рт ядрами, як що з допами фізичними то зрозуміло чого не підтримується попередніми картами а якщо чисто програмно то чому тільки 9000 чи просто впадало чи тяжко и не хочу витрачати час на те що не принесе гроші.
-
Захар Беркут
Member
Яка гарна новина (ні).
На фоні заяви Пана-Жупана що 5070 = 4090 у швидкодії, та коштуватиме 549євро.
Тобто 9070 буде приблизно = 5050, з вартістю 250євро,
а у кращому Ельфійському випадку для АМД 9070 = 5060 за 329євро.
-
Enjthesilence
Member
Що там по твоїм підтвердженим 1700$ за 5080?Захар Беркут: ↑ 07.01.2025 05:55 Яка гарна новина (ні).
растер 4080 -> 5080: +20-25%
749$ за 5070ti - смачно
Востаннє редагувалось 07.01.2025 06:11 користувачем Enjthesilence, всього редагувалось 1 раз.
-
Захар Беркут
Member
Enjthesilence
Все гаразд, якщо ви забули я давав 1% імовірності, що буде дешевше та відчутно швидше.
Але тоді АМД та Інтел тупо можна забути за ринок відеокарт, а АМД взагалі час продатись Нвідії, бо Нвідія ще може і Інтел придбати.
Все гаразд, якщо ви забули я давав 1% імовірності, що буде дешевше та відчутно швидше.
Але тоді АМД та Інтел тупо можна забути за ринок відеокарт, а АМД взагалі час продатись Нвідії, бо Нвідія ще може і Інтел придбати.
-
man1242
Member
Отличная новость, повод на следущий год переехать на ртх 5080 Надеюсь в ларьках будут цены через годик похожие на рекомендованныеEnjthesilence: ↑ 07.01.2025 06:08Що там по твоїм підтвердженим 1700$ за 5080?Захар Беркут: ↑ 07.01.2025 05:55 Яка гарна новина (ні).
растер 4080 -> 5080: +20-25%
749$ за 5070ti - смачно