Така політика партії в кожній країні. Китайчики числом взяли на голосуванні. В 24 не так то й багато хороших ігр вийшло, а сталкер одна з кращих.doc-oc: ↑ 03.01.2025 13:12Ой, ой, китайчики кажеш?! Бачили ми тут у телеграмі голосування за гру року і такі ж самі «китайчики» наголосували за сам знаешь яку гру
Хоча вона так само на гру року аж ні як не тягне
Так що ото не треба розказувати про китайчиків, коли в нас така сама «політика партії»
Останні статті і огляди
Новини
Valve оголосила переможців The Steam Awards 2024. Грою року стала Black Myth: Wukong
-
Lekrs
Member
-
fantomrulezz
Member
Хтоб сумнівався.
Навіть якби в цьому році вийшли Baldurs Gate 3, Witcher 3 та Half-Life 2, мільярд китайців по вказівці компартії все одно накрутив би той пропагандонський шлак.
Навіть якби в цьому році вийшли Baldurs Gate 3, Witcher 3 та Half-Life 2, мільярд китайців по вказівці компартії все одно накрутив би той пропагандонський шлак.
-
Scoffer
Member
fantomrulezz
І правильно роблять. Треба захищати свого виробника, а не соплі розпускати
PS: я думаю що вони і без вказівки впорались.
І правильно роблять. Треба захищати свого виробника, а не соплі розпускати
PS: я думаю що вони і без вказівки впорались.
-
fantomrulezz
Member
Захищати треба свого якісного виробника і захищати гривнею/долларом, а не накруткою в голосуваннях.Scoffer: ↑ 03.01.2025 13:28Треба захищати свого виробника, а не соплі розпускати і зрадойобити.
P.S. У Сталкера номер 2 ринок гравців по об'єму після США - Україна. Це при абсолютно неспівставних розмірах населення.
Нормально українці захищають свого виробника, особливо коли він якісний продукт видає.
Соплі і зрадойобство в інтернеті в основному бачу або від латентної вати або від рашаботів.
-
Scoffer
Member
fantomrulezz
Ні, це так не працює. Поки ти будеш чекати якісного виробника, то китайці/індуси/в'єтнамці/обрати_своє засеруть ринок неякісним лайном і витіснять твоє якісне. Історія з електронікою нічому не навчила? Там вже доголосувались гривнями/доларами до того що в деяких сегментах в принципі не китайщину не знайдеш, ні за які гроші
Ні, це так не працює. Поки ти будеш чекати якісного виробника, то китайці/індуси/в'єтнамці/обрати_своє засеруть ринок неякісним лайном і витіснять твоє якісне. Історія з електронікою нічому не навчила? Там вже доголосувались гривнями/доларами до того що в деяких сегментах в принципі не китайщину не знайдеш, ні за які гроші
-
Ararat
Member
Другий ринок гравців звучить круто. А ось порівнюеш вітсоток гравців: 88% китайців у мавпи проти 17% українців у сталкера і вже не так круто.fantomrulezz: ↑ 03.01.2025 13:40Захищати треба свого якісного виробника і захищати гривнею/долларом, а не накруткою в голосуваннях.Scoffer: ↑ 03.01.2025 13:28Треба захищати свого виробника, а не соплі розпускати і зрадойобити.
P.S. У Сталкера номер 2 ринок гравців по об'єму після США - Україна. Це при абсолютно неспівставних розмірах населення.
Нормально українці захищають свого виробника, особливо коли він якісний продукт видає.
Соплі і зрадойобство в інтернеті в основному бачу або від латентної вати або від рашаботів.
-
Kib
Member
В Україні нема стільки ігрових клубів як в КитаїArarat: ↑ 03.01.2025 13:55Другий ринок гравців звучить круто. А ось порівнюеш вітсоток гравців: 88% китайців у мавпи проти 17% українців у сталкера і вже не так круто.
-
fantomrulezz
Member
В математику ви не вмієте зовсім, так?Ararat: ↑ 03.01.2025 13:55Другий ринок гравців звучить круто. А ось порівнюеш вітсоток гравців: 88% китайців у мавпи проти 17% українців у сталкера і вже не так круто.
Населення Китаю 1,41 млрд, населення України десь 30 млн.
Те, що у мавпи серед всіх покупців 88% з них китайці показує:
а) в цивілізованому світі мавпа нікому не потрібна, це посередній вторинний пропагандистский продукт;
б) якби населення Китаю складало б не 1,41 мільярди, а 30 млн як в Україні, то тираж мавпи склав би лише щось порядку (20 млн * 88% / 1,41 млрд) * 30 млн / 88% = 425к копій і цю гру взагалі ніде б за межами країни виробника не помітили.
-
IvanCh
Member
fantomrulezz
китай, роками, поки не навчився в високу якість і вмів лише середню, просував
свої продукти під логузгом "топ за свої гроші."
так ось сталкер ТОПІЩЕ за свої гроші. але деякі дурачки досі кукурікають на ньго
Відправлено через 3 хвилини 9 секунд:
fantomrulezz
так питання не в тому хороша мавпа чи ні(я теж в огиді від гри). те що китайці її піарять - правильно.
ну для них правильно.
китай, роками, поки не навчився в високу якість і вмів лише середню, просував
свої продукти під логузгом "топ за свої гроші."
так ось сталкер ТОПІЩЕ за свої гроші. але деякі дурачки досі кукурікають на ньго
Відправлено через 3 хвилини 9 секунд:
fantomrulezz
так питання не в тому хороша мавпа чи ні(я теж в огиді від гри). те що китайці її піарять - правильно.
ну для них правильно.
-
Kib
Member
Не згоден і в Україні вона мала популярність. Дехто з моїх знайомих вважає її грою року, чисто тому що комусь подобається умовний жанр вали босів різних і багато.fantomrulezz: ↑ 03.01.2025 14:21а) в цивілізованому світі мавпа нікому не потрібна, це посередній вторинний пропагандистский продукт;
-
Ararat
Member
Так я з твоїми висновками і не сперечаюсь, а навпаки підтвержую їх.fantomrulezz: ↑ 03.01.2025 14:21В математику ви не вмієте зовсім, так?Ararat: ↑ 03.01.2025 13:55Другий ринок гравців звучить круто. А ось порівнюеш вітсоток гравців: 88% китайців у мавпи проти 17% українців у сталкера і вже не так круто.
а) в цивілізованому світі мавпа нікому не потрібна, це посередній вторинний пропагандистский продукт;
б) якби населення Китаю складало б не 1,41 мільярди, а 30 млн як в Україні, то тираж мавпи склав би лише щось порядку (20 млн * 88% / 1,41 млрд) * 30 млн / 88% = 425к копій і цю гру взагалі ніде б за межами країни виробника не помітили.
А ось те що ти спочатку ділиш на 88% а потім множиш показує що в математику зовсім не вміє хтось інший, а не я.
-
Scoffer
Member
Бо вона і є топ 2024 в жарні середньовічного екшну. Ну не було нічого більше путнього минулого року. До того ж, не дивлячись на місцеві воплі, гра реально красива.Kib: ↑ 03.01.2025 14:36чисто тому що комусь подобається умовний жанр вали босів різних і багато
PS: Ждалкера я купив в колекцію, але грати в нього ближчим часом не буду бо мені постапокаліпсис просто не заходить. Це має бути якесь ну дуже специфічне натхнення. А от про козаків-харектерників я б пограв. І відьмаків в традиційному українському фольклорі. Так де ж ці ігри.
-
Kassatka
Member
Age of Mythology: Retold найкраща гра року. Без варіантів.
-
fantomrulezz
Member
Ararat: ↑ 03.01.2025 14:36А ось те що ти спочатку ділиш на 88% а потім множиш показує що в математику зовсім не вміє хтось інший, а не я.
Я привів повністю весь розрахунок саме щоб не було питань до методики.
Множу 20 млн (тотал світовий тираж) на 88% шоб отримати кількість покупців гри саме китайців.
Ділю на 1,41 млрд, щоб отримати відсоток населення китайців, які купили гру.
Множу на 30 мільйонів, щоб отримати кількість китайців, які купили б гру, якби населення було менше.
Ділю на 88%, щоб отримати потенційний тотал тираж гри, бо вона все-таки не лише в китаї продавалсь і якісь 12% лаовайів все-таки гру купили.
Ну йопрст, ну хоч калькулятор відкрий, якщо сам в розрахунки рівня 5 класу не вмієш.
-
FishNumberOne
Member
Все это вкусовщина на самом деле. Но реально смешно смотреть как у большинства здесь подгорает что Сталкер не стал игрой года. Людям не дано понять, что как минимум не всем может быть интересен сам жанр игры. Лично я в FPS уже давно наигрался и особого интереса они для меня не представляют.
-
OmiHal
Junior
Тут дело в том,что эта часть сталкера была ориентирована на западную апудиторию больше чем на постсовестскую поэтому и вышла посредственная игра которая не дотягивает даже до ТЧ хотя бы по механикам. Техническая часть конечно удручающая,но это поправимо мододелами(благо разрабы не стали огранивать в этом мододеллов и они доделают игру).Это больше КОЛДА нежели Сталкер,где сюжет голивудщина самого низкого сорта,который даже не запоминается если честно.И возможно фанаты бы простили Григоровичу эту поделку если бы она была вилизанная и доделанная,но увы,за громадные деньги Майков и огромный срок ожидания всё такое же качество как первая часть на старте,а в некоторых аспектах и хуже.Теперь берём обезьяну и там и графика на несколько голов выше и сюжет есть(удивительно прям) и не забагованная.Да,все у нас очень далеки от их мифологии как Луна от Солнца,но от того и интреснее ибо ты не знаешь ничего о ней и лицевые анимации и в целом постановка на высоком уровне.Можно сколько угодно ненвидеть китайцев и всё,что они делают,но отрицать,что игра вышла отличная,да ещё и от них-это невежество и глупость.Наши ещё очень сильно обосрались с полической повесточкой,да и честно скзаать озвучка студентов в этой игре тоже как-то отталкивает и пытаешься побыстрее переключится на английский чтобы уши не резало то,что чат GPT сгенерировал.FishNumberOne: ↑ 03.01.2025 15:37Все это вкусовщина на самом деле. Но реально смешно смотреть как у большинства здесь подгорает что Сталкер не стал игрой года. Людям не дано понять, что как минимум не всем может быть интересен сам жанр игры. Лично я в FPS уже давно наигрался и особого интереса они для меня не представляют.
-
Enjthesilence
Member
"це посередній вторинний пропагандистский продукт;" повна маячня, гру хоча б запусти. Там одні тільки мультиплікаційні катсцени в різному жанрі чого коштують, сауднтрек. Інша справа, що тема китайської міфології тобі просто нецікава, а де "пропагнду" ти там знайшов? Китайська міфологія = китайська пропаганда, це як сказати, що Секіро - це японська пропаганда, хех.fantomrulezz: ↑ 03.01.2025 14:21В математику ви не вмієте зовсім, так?Ararat: ↑ 03.01.2025 13:55Другий ринок гравців звучить круто. А ось порівнюеш вітсоток гравців: 88% китайців у мавпи проти 17% українців у сталкера і вже не так круто.
-
daesz
Member
Якісного та GMC world в одному реченніfantomrulezz: ↑ 03.01.2025 13:40Захищати треба свого якісного виробника і захищати гривнею/долларом, а не накруткою в голосуваннях.Scoffer: ↑ 03.01.2025 13:28Треба захищати свого виробника, а не соплі розпускати і зрадойобити.
По темі - оце жепу у деяких розриває через мавпу
-
cspp
Member
Ну вуконг Я осилил минут на 15 и больше не тянет. Год оф вар поинтереснее
-
IvanCh
Member
OmiHal
Така посередня що аж три рази згадується в рейтингу.
навіть не раз і не два.
Така посередня що аж три рази згадується в рейтингу.
навіть не раз і не два.