Чутки: ремейк The Elder Scrolls IV: Oblivion можуть анонсувати найближчими днями

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
vsx
Member

Повідомлення

Наверно ремейк делали на аутсорсе и не разбираются в движках bethesda. Но я все равно играть не буду т.к. не понимаю игр от этой компании.
KarlKarlenko
Junior

Повідомлення

Хоча на тлі масової міграції різних студій на рушій Epic Games, можливий і такий варіант розвитку подій.
І це сумно. Недалекий той час коли вислів "UE-штамповка" (або щось подібне) стане розповсюдженим.
Я так розумію Сryengine заглох, а мені колись подобалась графіка першого Far Cry та Crysis.
Reinmar
Member

Повідомлення

andryxa_myxa
я про вихід Скайблівіона в найближчі роки чув, коли інститут закінчував. А це було в 2014му....
kairo
Member

Повідомлення

Грав із модом на левелінг, бо у ванільні грі був жахливий автолевелінг, який вбивав відчуття прогресії. Коли вийде, треба буде чекати на моди. І ще є момент із тим, що гра може виявились морально застарілою, а в якісний рімейк від Бесідки я не вірю.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Devijack: 20.12.2024 15:06 Схоже бесідка зрозуміла що золоті часи в неї позаду. Ремейк не ремастер і то добре. Якщо це буде свіжий рушій, передчуваю купу гідних модів. Доречі нещодавно заново відкрив для себе скайрім зігравши у RFAB.
про "золоті час" з чого це? наступна тес буде мати високі продажі, все що їм треба зробити майданчик для модерів і надати їм інструментарій.
stoned
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 20.12.2024 17:34наступна тес буде
На тому ж рушії, що й старфілд.
Рівень цього посміховиська, ще казуальнішого за Скайрим, для заповнення геймпассу можеш приблизно уявити. :rotate:
Enjthesilence
Member

Повідомлення

stoned: 20.12.2024 17:56
Enjthesilence: 20.12.2024 17:34наступна тес буде
На тому ж рушії, що й старфілд.
Рівень цього посміховиська, ще казуальнішого за Скайрим, для заповнення геймпассу можеш приблизно уявити. :rotate:
я не кажу, що це буде чудова гра, я сказав лише, що з тією фанбазою, ім'я серії зробить продажі цій грі.
Відповісти