Останні статті і огляди
Новини
Чутки: ремейк The Elder Scrolls IV: Oblivion можуть анонсувати найближчими днями
-
vsx
Member
Наверно ремейк делали на аутсорсе и не разбираются в движках bethesda. Но я все равно играть не буду т.к. не понимаю игр от этой компании.
-
KarlKarlenko
Junior
І це сумно. Недалекий той час коли вислів "UE-штамповка" (або щось подібне) стане розповсюдженим.Хоча на тлі масової міграції різних студій на рушій Epic Games, можливий і такий варіант розвитку подій.
Я так розумію Сryengine заглох, а мені колись подобалась графіка першого Far Cry та Crysis.
-
Reinmar
Member
andryxa_myxa
я про вихід Скайблівіона в найближчі роки чув, коли інститут закінчував. А це було в 2014му....
я про вихід Скайблівіона в найближчі роки чув, коли інститут закінчував. А це було в 2014му....
-
kairo
Member
Грав із модом на левелінг, бо у ванільні грі був жахливий автолевелінг, який вбивав відчуття прогресії. Коли вийде, треба буде чекати на моди. І ще є момент із тим, що гра може виявились морально застарілою, а в якісний рімейк від Бесідки я не вірю.
-
Enjthesilence
Member
про "золоті час" з чого це? наступна тес буде мати високі продажі, все що їм треба зробити майданчик для модерів і надати їм інструментарій.Devijack: ↑ 20.12.2024 15:06 Схоже бесідка зрозуміла що золоті часи в неї позаду. Ремейк не ремастер і то добре. Якщо це буде свіжий рушій, передчуваю купу гідних модів. Доречі нещодавно заново відкрив для себе скайрім зігравши у RFAB.
-
stoned
Member
На тому ж рушії, що й старфілд.Enjthesilence: ↑ 20.12.2024 17:34наступна тес буде
Рівень цього посміховиська, ще казуальнішого за Скайрим, для заповнення геймпассу можеш приблизно уявити.
-
Enjthesilence
Member
я не кажу, що це буде чудова гра, я сказав лише, що з тією фанбазою, ім'я серії зробить продажі цій грі.stoned: ↑ 20.12.2024 17:56На тому ж рушії, що й старфілд.Enjthesilence: ↑ 20.12.2024 17:34наступна тес буде
Рівень цього посміховиська, ще казуальнішого за Скайрим, для заповнення геймпассу можеш приблизно уявити.