це ще маленькі знижкиAlligator: ↑ 19.12.2024 20:39О, а чого не сказали, що на сталкер знижка? Чи я знову все проспав та єдиний хто ще не мав його у бібліотеці?
Останні статті і огляди
Новини
В Steam почався великий зимовий розпродаж
-
Hotspur
Member
-
daesz
Member
Я просто люблю вселенну ЗВ і хочу пройти хоча б ради сюжету, але не за фул прайсTaleS: ↑ 19.12.2024 23:11Позавчора придбав оффлайн активацію за 8 грн. Качаючи, думав буде шось схоже на Jedi Survivor. Погравши кілька годин - видалив. Настільки скучна гра, що то жесть. Чергове фіаско Юбіків. Це гра хіба для якихось суперфанатів Star Wars. Я б цю гру навіть не купив би при -95% знижці.
Думав взяти офлайн активацію, але то прийдеться вилогінитись із своїх профілів і в стімі, і в юбіконекті доки не пройдеш, мені не дуже підходить
-
kairo
Member
На літньому розпродажі, думаю буде вже -70%.daesz: ↑ 19.12.2024 23:17Я просто люблю вселенну ЗВ і хочу пройти хоча б ради сюжету, але не за фул прайсTaleS: ↑ 19.12.2024 23:11
Позавчора придбав оффлайн активацію за 8 грн. Качаючи, думав буде шось схоже на Jedi Survivor. Погравши кілька годин - видалив. Настільки скучна гра, що то жесть. Чергове фіаско Юбіків. Це гра хіба для якихось суперфанатів Star Wars. Я б цю гру навіть не купив би при -95% знижці.
Думав взяти офлайн активацію, але то прийдеться вилогінитись із своїх профілів і в стімі, і в юбіконекті доки не пройдеш, мені не дуже підходить
Відправлено через 8 хвилин 50 секунд:
Shadow of the Erdtree досі без знижки. CK3: Roads to Power та Wandering Nobles без знижки. Stellaris: Grand Archive також. Загалом я очікував більшого від зимового розпродажу. Знижки фактично такі ж, як на звичайних розпродажах, які й так проходять щомісяця.
-
The_Rusik
Member
Зато на Гарри Поттер хорошая скидка
-
daesz
Member
Та я 100% не планую брати її без якоїсь гіганської знижки, хоч і люблю ЗВ вселенну. Тим більше що тільки недавно вийшла гача яку ждав рік + взяв підписку в геймпасі і залипаю в Індіана Джонсі, але мені подобається тенденція спуску цін, хоч юбі розуміє що за фул прайс її ніхто не візьме, навіть фанати ЗВkairo: ↑ 20.12.2024 00:40На літньому розпродажі, думаю буде вже -70%.daesz: ↑ 19.12.2024 23:17
Я просто люблю вселенну ЗВ і хочу пройти хоча б ради сюжету, але не за фул прайс
-
uncle_doc
Member
вже другий розпродаж не дають картки за перегляд рекомендацій ):
-
Геральт
Member
Ну, не знаю. Сюжет є, графоній є, сайди/мініігри, космічні битви є. Ок, не чистий екшин, а більше стелсу, але на 1 раз може бути.TaleS: ↑ 19.12.2024 23:11 Позавчора придбав оффлайн активацію за 8 грн. Качаючи, думав буде шось схоже на Jedi Survivor. Погравши кілька годин - видалив. Настільки скучна гра, що то жесть. Чергове фіаско Юбіків. Це гра хіба для якихось суперфанатів Star Wars. Я б цю гру навіть не купив би при -95% знижці.
-
Ostin
Member
Щось не бачу знижок ліпших за літній розпродаж...
-
mult
Member
Ostin
Мабуть для нашої країни тепер всі знижки виглядатимуть так не привабливо, бо ціни задерли в два рази, а рівень життя у нас так собі, тому і знижки виглядають так собі
Наприклад той же Sekiro, до здорожчання зі знижкою коштував в районі 500 гривень і я тоді казав дорогувато, то зараз з немалою знижкою коштує 1000 з копійками.
І так всі ігри.
Хіба що якийсь невдалий проєкт чи щось старе, то коштує ще прийнятно.
Але в таке або вже грав і не раз, або воно таке погане як вище написали про юбіків що і задарма не потрібне
Мабуть для нашої країни тепер всі знижки виглядатимуть так не привабливо, бо ціни задерли в два рази, а рівень життя у нас так собі, тому і знижки виглядають так собі
Наприклад той же Sekiro, до здорожчання зі знижкою коштував в районі 500 гривень і я тоді казав дорогувато, то зараз з немалою знижкою коштує 1000 з копійками.
І так всі ігри.
Хіба що якийсь невдалий проєкт чи щось старе, то коштує ще прийнятно.
Але в таке або вже грав і не раз, або воно таке погане як вище написали про юбіків що і задарма не потрібне
-
oversteve
Member
в гейпасі включена підписка убісофт+, може бути, що зв додали в неї і її можна потягнути через додаток убіків (при цьому в хбох вона може взагалі не світитися, таке саме з ЕА)daesz: ↑ 20.12.2024 02:55Та я 100% не планую брати її без якоїсь гіганської знижки, хоч і люблю ЗВ вселенну. Тим більше що тільки недавно вийшла гача яку ждав рік + взяв підписку в геймпасі і залипаю в Індіана Джонсі, але мені подобається тенденція спуску цін, хоч юбі розуміє що за фул прайс її ніхто не візьме, навіть фанати ЗВ
-
Lekrs
Member
Що за гача?daesz: ↑ 20.12.2024 02:55Та я 100% не планую брати її без якоїсь гіганської знижки, хоч і люблю ЗВ вселенну. Тим більше що тільки недавно вийшла гача яку ждав рік + взяв підписку в геймпасі і залипаю в Індіана Джонсі, але мені подобається тенденція спуску цін, хоч юбі розуміє що за фул прайс її ніхто не візьме, навіть фанати ЗВ
-
Артем123
Junior
блин ,вроде и скидок много)) а покупать нету что)))
-
vsx
Member
Подскажите как в стим регион сменить? Я когда-то поставил Турцию и теперь цены в долларах. Или лучше оставить?
-
Dremjke
Member
Steam - настройки - аккаунт - об аккаунте - изменить страну региона.vsx: ↑ 20.12.2024 13:19Подскажите как в стим регион сменить?
-
ilcattivo
Junior
Так надо заблаговременно добавлять всё что нравится в вишлист)Артем123: ↑ 20.12.2024 11:35 блин ,вроде и скидок много)) а покупать нету что)))