В оновленні 1.1 для S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl покращено роботу системи A-Life

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Earanak
Member

Повідомлення

Вот бы они еще в меню игры версию писали, ну так на всякий для ясности ситуации ))
А то в Геймпассе пишет 1.7.676 и сиди думай это что надо или нет ))
Hotspur
Member

Повідомлення

AK_47: 19.12.2024 13:37Вы же себе все ощущения от настоящего обещанного сталкер2 портите.
Дурниці. Я пройшов всі попередні 3 сталкери і ніхто нічого не псує. Чисте небо до 11 патча взагалі пройти було неможливо. Всі вже забули просто це

Відправлено через 36 секунд:
Earanak: 19.12.2024 13:59Вот бы они еще в меню игры версию писали, ну так на всякий для ясности ситуации
так, це було б добре. бо зараз треш з цими патчами на патчі
taras_cs
Member

Повідомлення

З повідомлення від команди:
"Напередодні Різдва та Нового року ми готові поділитися з вами патчем 1.1."

Саме так! Спочатку Різдво, а потім НГ!

Радянську владу непокоїло те, що Різдво святкується того ж дня, коли й в їх майбутніх ворогів (вони декларували своєю ціллю захоплення всього світу, т.з. "Світова революція").
Різдвяне перемир'я (нім. Weihnachtsfrieden, англ. Christmas truce, фр. Trêve de Noël) — серія неофіційних короткочасних випадків припинення бойових дій на Західному фронті Першої світової війни напередодні Різдва 1914 року.

Напередодні передріздвяного тижня німецькі та англійські солдати виходили зі своїх окопів, щоб обмінятися традиційними різдвяними привітаннями. Подекуди чоловіки з обох сторін сходились на нічийній землі у Святвечір та Різдво поспілкуватися та обмінятися харчами і сувенірами. Відбувалися також спільні поховання загиблих та обмін полоненими; на деяких зустрічах разом колядували. Солдати грали між собою у футбол.
waryag
Member

Повідомлення

gavr: 19.12.2024 13:17В Геймпасс нет обновы ((
Традиционно, там она выйходит чуть позже.
Devijack
Member

Повідомлення

taras_cs: 19.12.2024 14:08Радянську владу непокоїло те, що Різдво святкується того ж дня, коли й в їх майбутніх ворогів (вони декларували своєю ціллю захоплення всього світу, т.з. "Світова революція").
Зображення
waryag
Member

Повідомлення

Ще один такий патч і можна грати!
Renouncer
Member

Повідомлення

Зі спавном мобов стало гірше, як на мене. Я не встигаю облутати одні трупи, як мене вже починають нові обстрілювати :)
taras_cs
Member

Повідомлення

Devijack: 19.12.2024 14:23
taras_cs: 19.12.2024 14:08Радянську владу непокоїло те, що Різдво святкується того ж дня, коли й в їх майбутніх ворогів (вони декларували своєю ціллю захоплення всього світу, т.з. "Світова революція").
Зображення
Так, лор такий. І про що це має мені сказати?

Відправлено через 16 хвилин 7 секунд:
Простіше мінусів накидати, ніж обгрунтувати :lol:
Геральт
Member

Повідомлення

taras_cs
Що хтось тролінг від девів не побачив )
спойлер
Там ще й герб з якимось писанками (?) :-/
VovaII
Member

Повідомлення

Robostyle: 19.12.2024 13:48З.Ы. Много чего в фисклисте или не появилось или не работает. Видимо надо НГ
В смысле? В фикслисте же появилось, — значит когда то и в игре появится.
John Doe
Member

Повідомлення

Earanak: 19.12.2024 13:03 ...
Все патчи вместе взятые на Тень Чернобыля по фиксам меньше чем этот один патч ))
СТЧ - размер игры 6 гигабайт, С2 - 165 гигабайт текущий. Соответственно кратно карта и наполнение игры больше.
Востаннє редагувалось 19.12.2024 15:39 користувачем John Doe, всього редагувалось 1 раз.
(c)oUSEnick
Member

Повідомлення

Покупців і фанатів зробити тестерами...
Взагалі, по рівню анімації, графіки гра значно відстає від сучасності, той випадок, коли реклама гучніша від реальності. Хотілося б чогось дійсно цікавого, нового, прориву, а не накатати нові текстури на старі ляльки. А багів скільки! Особисто вважаю, що це як зневага до клієнтів. Стоїть персонаж, а виявляється їх там кілька. То хтось в стіні застряг, інший к вогнищі лежить і т.п. Це ж було і в попередніх частинах. По зброї та броні непогано збалансували, хабарів є, можна назбирати гарну касу. Також із кінцівками у грі повний депрес, ні одна не нормальна чи добра. Якийсь негатив та "осадок". Драма на драмі. Незрозумілий проект для мене, принаймі недороблений абсолютно. А шуму та пилу було. Не то, що очікувалося, дійсно.
Востаннє редагувалось 19.12.2024 15:44 користувачем (c)oUSEnick, всього редагувалось 1 раз.
Hotspur
Member

Повідомлення

John Doe: 19.12.2024 15:33Соответственно кратно карта и наполнение игры больше.
карта більше. Про наповнення - я б поспорив, нічників немає, великої війни угрупувань немає, 500 видів зброї немає. Карта більша, аномалії небезпечніші - все. а нц і зброя ломається кожні 5 рожків - але по зброї це тупо дурня розробників
Ssergiuss
Junior

Повідомлення

Оновив ще зранку, але два рази вже зависло посеред бою. Таког на 1.0.3 не було, тільки фрізи у таборах. А ось ці заВІСи щось мені не подобаються!
Може ще у когось така проблема ?

з.і. відео 4080S, драйвери останні..
Earanak
Member

Повідомлення

John Doe: 19.12.2024 15:33
Earanak: 19.12.2024 13:03 ...
Все патчи вместе взятые на Тень Чернобыля по фиксам меньше чем этот один патч ))
СТЧ - размер игры 6 гигабайт, С2 - 165 гигабайт текущий. Соответственно кратно карта и наполнение игры больше.
Ну так я это и имел ввиду когда писал :
Earanak:другая игра (иного масштаба)
Отправлено спустя 7 минут 13 секунд:
Так что, никто так и не знает как узнать какая версия игры в Геймпассе у меня ?
А то тут пару человек писали что там нету патча. Кто то писал что есть.
Я просто игру с нуля ставил. Пишет 1.7.676, это и есть 1.1 патч или нет ?
143 GB (153 796 337 664 bytes)
mult
Member

Повідомлення

Не даремно я поки видалив гру :) краще почекаю коли більш менш долатають гру, особливо алайф і квести, тоді вже цілісну можна качати і грати :)
Satri
Junior

Повідомлення

Ех. Трохи запізно вийшов патч. Вже два рази пройшов гру (1.0.3). Один раз сюжет за іскру і фінал Скіфа вийшов. Пройшов всі додаткові квести також. Награв 35 годин. Другий раз пройшов тільки сюжет за варту. Так трохи в кінці не дойшов. Коли перезапускаю телепорт, то з нього ніхто не виходить, на цьому друге проходження і завершилось.
Висновки: гра непогана, але вже не вистачає тої атмосфери попередніх ігор. Графіка гарна, але оптимізація хромає, хоча то і так ясно було )). Деякі двері при проходженні за варту не відчінялись, приходилось проходити через консольні команди. Ще дуже не вистачає точок пересування, бо бігати по одноманітних лісах через карту то задоволення не саме приємне. От вийшов патч, але вже грати не має натхнення заново. Може через пару місяців зіграю за Шрама та Стрілка ще.
pa3pub3
Junior

Повідомлення

Satri: 19.12.2024 16:38 Ех. Трохи запізно вийшов патч. Вже два рази пройшов гру (1.0.3). Один раз сюжет за іскру і фінал Скіфа вийшов. Пройшов всі додаткові квести також. Награв 35 годин. Другий раз пройшов тільки сюжет за варту. Так трохи в кінці не дойшов. Коли перезапускаю телепорт, то з нього ніхто не виходить, на цьому друге проходження і завершилось.
Висновки: гра непогана, але вже не вистачає тої атмосфери попередніх ігор. Графіка гарна, але оптимізація хромає, хоча то і так ясно було )). Деякі двері при проходженні за варту не відчінялись, приходилось проходити через консольні команди. Ще дуже не вистачає точок пересування, бо бігати по одноманітних лісах через карту то задоволення не саме приємне. От вийшов патч, але вже грати не має натхнення заново. Може через пару місяців зіграю за Шрама та Стрілка ще.
Який сюжет та додаткові квести за 35 годин? Кого ви надурити хочете? Я за 90 годин ледь допройшов гру і то в кінці вже забив на всі доп квести, бо почав надто нервувати через статери при переході між локаціями. Пройду ще раз десь через пів року коли гра вже буде відполірована.
Dremjke
Member

Повідомлення

pa3pub3: 19.12.2024 16:46Який сюжет та додаткові квести за 35 годин? Кого ви надурити хочете?
Это похоже тот же тролль, что недавно в основной теме по сталкеру2 писал, что примерно за такое же количество часов прошел всю игру и все допквесты :laugh:
Ararat
Member

Повідомлення

Dremjke: 19.12.2024 16:50
pa3pub3: 19.12.2024 16:46Який сюжет та додаткові квести за 35 годин? Кого ви надурити хочете?
Это похоже тот же тролль, что недавно в основной теме по сталкеру2 писал, что примерно за такое же количество часов прошел всю игру и все допквесты :laugh:
Не, ну почему троль. Я уверен что, если выключить читами перегруз и входящий урон то все квысты более чем реально пройти за 35ч.
Відповісти