Останні статті і огляди
Новини
Огляд бездротової ігрової миші ASUS ROG Harpe Ace Extreme
-
Звезда S0-2
Member
Надо обзор разборки с горячей заменой микриков.
-
zalizo_org
Member
таке залізо тре в рубрику гумор
-
ALT-F13
Member
Там по тексту є пояснення, чому не було розбірки в цей раз - я зазвичай все розкручую, але тут шкода було колег =)Звезда S0-2: ↑ 17.12.2024 16:24Надо обзор разборки с горячей заменой микриков.
-
SERGBILL
Member
мені чомусь прям купити захотілося, може зроблю собі подаруночок, дуже цікаво карбонову мишку спробувати.
-
ALT-F13
Member
Не розчаруєтеся, карбон приємний.SERGBILL: ↑ 18.12.2024 23:41може зроблю собі подаруночок, дуже цікаво карбонову мишку спробувати.
-
vladdelkafa
Member
До карбону питань немає, більш цікаво як себе той біонейлон на нижній частині покаже за рік-два-три активного користування.
Плюс Armoury Crate оптимізувати би нарешті, бо кожного разу перевіряти чи є вже підтримка девайса від ASUS в G-Helper - такє собі задоволення.
2000/4000 Hz - то хіба що в CS2 вистачає.
Плюс Armoury Crate оптимізувати би нарешті, бо кожного разу перевіряти чи є вже підтримка девайса від ASUS в G-Helper - такє собі задоволення.
Якщо брати APEX/Valorant/Overwatch/R6, то там переважна більшість юзає канонічні 1000 Hz.ALT-F13: ↑ 17.12.2024 05:38 Я не кіберкотлета останні 22 роки, тож мені важко оцінити суб'єктивно саме 8000 Гц - більше того, навіть Prosettings кажуть, що 2000/4000 Гц є більш популярним вибором.
2000/4000 Hz - то хіба що в CS2 вистачає.
-
Pushkinyan
Junior
Ціна топ, але щось мені не віриться що відчуєш ціну, карбон взагалі як дешман виглядає, потрібно було карбоном підкреслити дизайн, а не безвкусно заліпити. Користуюсь EVGA X17 для роботи, а для ігор cougar revenger s - так вони не дорогі,і сенсори топ, і виглядають як продукт дизайнерів...