Огляд бездротової ігрової миші ASUS ROG Harpe Ace Extreme

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Звезда S0-2
Member

Повідомлення

Надо обзор разборки с горячей заменой микриков.
zalizo_org
Member

Повідомлення

таке залізо тре в рубрику гумор
ALT-F13
Member

Повідомлення

Звезда S0-2: 17.12.2024 16:24Надо обзор разборки с горячей заменой микриков.
Там по тексту є пояснення, чому не було розбірки в цей раз - я зазвичай все розкручую, але тут шкода було колег =)
SERGBILL
Member

Повідомлення

мені чомусь прям купити захотілося, може зроблю собі подаруночок, дуже цікаво карбонову мишку спробувати.
ALT-F13
Member

Повідомлення

SERGBILL: 18.12.2024 23:41може зроблю собі подаруночок, дуже цікаво карбонову мишку спробувати.
Не розчаруєтеся, карбон приємний.
vladdelkafa
Member

Повідомлення

До карбону питань немає, більш цікаво як себе той біонейлон на нижній частині покаже за рік-два-три активного користування.
Плюс Armoury Crate оптимізувати би нарешті, бо кожного разу перевіряти чи є вже підтримка девайса від ASUS в G-Helper - такє собі задоволення.

ALT-F13: 17.12.2024 05:38 Я не кіберкотлета останні 22 роки, тож мені важко оцінити суб'єктивно саме 8000 Гц - більше того, навіть Prosettings кажуть, що 2000/4000 Гц є більш популярним вибором.
Якщо брати APEX/Valorant/Overwatch/R6, то там переважна більшість юзає канонічні 1000 Hz.
2000/4000 Hz - то хіба що в CS2 вистачає.
Pushkinyan
Junior

Повідомлення

Ціна топ, але щось мені не віриться що відчуєш ціну, карбон взагалі як дешман виглядає, потрібно було карбоном підкреслити дизайн, а не безвкусно заліпити. Користуюсь EVGA X17 для роботи, а для ігор cougar revenger s - так вони не дорогі,і сенсори топ, і виглядають як продукт дизайнерів...
Відповісти