alextampa: ↑
15.12.2024 11:05
І ще один про мутації завів ... Почитайте, що розробник в інтерв'ю сказав, там це пояснено
Відправлено через 1 хвилину 16 секунд:
Чорним по білому в цій новині все вказано
Що пояснили? Чому мутації? Чому дорослі та дівчата помирали після іспиту трав? Чому раптово знайшовся втрачене знання про мутацію? Чому відьмачі знаки юзає а не магію? Чому нема здібностей з телепортом? Чому школа рисі якої не існує? Чому у неї пика ботоксна?
А пояснення мабуть типу ну ми так зробили тому що хочемо бачити її сильною та незалежною от і все
Школа рисі якої не їснує:
спойлер
"
— Слухай-но, Бонгарт чи як там тебе. Ти мене не сміши. Відьмакові ти й до п’ят не доріс. Зрівнятися з ним ти не зумієш. Жодної конкуренції. Ти ж сам кажеш: шкуродер та кат. Але це діє тільки на малих песиків. На дуже малих песиків.
— Подивись-но сюди, відьмо.
Різким рухом він розвів кубрак і сорочку, витягнув, плутаючи ланцюжки, три срібні медальйони. Один мав форму голови кота, другий — орла чи грифа. Третього вона докладно не бачила, певно, то був вовк.
— Таких речей, — пирхнула вона знову, удаючи байдужість, — повно на будь-якому ярмарку.
— Ці не з ярмарку.
— Та невже?
— Було колись так, — засичав Бонгарт, — що порядні люди боялися відьмаків більше, ніж потвор. Потвори, що там не кажи, сиділи в лісах та очеретах, відьмаки ж мали нахабство прогулюватися вулицями, входити до корчем, крутитися коло храмів, управ, шкіл та місць розваги. Порядні люди слушним чином вирішили, що то скандал. Тож знайшли когось такого. Нескоро, не відразу, не близько, але знайшли. Як бачиш, на моєму рахунку троє. Ані один перевертень із них не з’являвся більше поблизу й не дражнив добрих мешканців своїм виглядом. А якби з’явився, я б зробив би з ним те саме, що й із попередніми.
"
спойлер
"
— Ти виграла… — прохарчав, дивлячись на вістря Ластівки. — Ти виграла, відьмачко. Шкода, що це не на арені… Було б видовисько…
Вона не відповіла.
— То я дав тобі той меч, пам’ятаєш?
— Я все пам’ятаю.
— Хіба мене… — простогнав він. — Хіба ж ти мене не доріжеш, га? Не зробиш того… Не доб’єш поваленого й беззбройного… Я ж тебе знаю, Цірі. Ти як на те… надто шляхетна.
Вона дивилася на нього довго. Дуже довго. Потім нахилилася. Очі Бонгарта розширилися ще більше. Але вона лише зірвала в нього з шиї медальйони — вовка, кота й грифона. Потім розвернулася і пішла в бік виходу.
"
Тобто у книзі є медальони не існуючою школи? В 3му ж Відьмаку Ламберт розказує про свого товариша із школи кота... І в грі присутній сет цієї школи, який доречі у трейлері вдягнуто на Цирі. Чи типу кіт не рись і саме у цьому питання?
Востаннє редагувалось 15.12.2024 12:30 користувачем NeoWar, всього редагувалось 2 разів.
erazel: ↑
15.12.2024 12:23Ну все таки якщо опиратися на лор книг і попередніх ігор то шанс знайти тих хто вміє проводити ці мутації не нульовий, але дуже і дуже сильно прямує до нуля.
А саме головне на біса це їй здалось якщо вона і без мутацій може завалити цілий вимір.
Shuginubi: ↑
15.12.2024 12:20
Снова анриал гуаноэнджин, снова бесполезный рт.. зачем вообще рт, оставьте уже только path tracing, вот эта тема реально меняет игру.
Тому рт це і є патh трейсінг, точніше частина його де може бути трасування окремо відібраження або тіні коли трасування шляху повне
3 відьмак з рейтрейсінгом вже виглядає дуже круто. Вмене десь були скріншоти з рт та без, місцями це небо і земля
Слухайте, а у відьмаку було декілька гілок за лже-Цирі, а от реально було б просто дахозносно - що це лже-Цирі, а справжня з'явиться пізніше і вродлива, і з супер здібностями!
А ті суперечки кому подобається, а кому ні - я зрозумів, є чоловіки кому подобається натуральні врода та Цирі красуня, а є чоловіки поціновувачі ботоксу і нової лже-Цирі.
Це як у тому Польському анекдоті.
-Слухай Михал як тобі нова Цирі?
-Бартош знаєш, я б вдув!
-Слухай Михал але ж Цирі була вродливіша, та не така ботоксна, навіть ото її напарник вродливіше буде!?
-Знаєш Бартош я б напарнику теж вдув.
-Михал так він же хлопчик, ти чого?
-Чого чого, я б і Геральту вдув! І взагалі йди сюди, та роздягайся...
Та от власне. Ми ж мислимо в категоріях лору книг і попередніх ігор. А виходячи з них шанс що хтось вміє проводити оті всі мутації ну дуже малий. Можливо Цірі знайшла якусь невідому школу котру не знищили. Таке пояснення може бути, але воно якесь таке притягнуте і схоже на рояль в кущах. З таким ж успіхом вона могла знайти будь-що, от реально будь-що що прийшло в голову сценаристам. Їх право, але не варто забувати що багато які рішення можуть сильно зруйнувати сприйняття твору і його лор. Це як у абстрактному фентезі демон раптом дістане бластер і почне стріляти(і не треба тут про Might&magic, там це з самого початку було ). Є те що підтримує цілісність сприйняття твору, а є те що його руйнує. І всілякі "бо я так вирішив як автор", варто залишити підлітковим фанфікам, а дорослим авторам варто грати за придуманими ними ж, і/або попередниками, правилами.
Nekros: ↑
15.12.2024 11:46
Що пояснили? Чому мутації? Чому дорослі та дівчата помирали після іспиту трав? Чому раптово знайшовся втрачене знання про мутацію? Чому відьмачі знаки юзає а не магію? Чому нема здібностей з телепортом? Чому школа рисі якої не існує? Чому у неї пика ботоксна?
А пояснення мабуть типу ну ми так зробили тому що хочемо бачити її сильною та незалежною от і все
Школа рисі якої не їснує:
спойлер
"
— Слухай-но, Бонгарт чи як там тебе. Ти мене не сміши. Відьмакові ти й до п’ят не доріс. Зрівнятися з ним ти не зумієш. Жодної конкуренції. Ти ж сам кажеш: шкуродер та кат. Але це діє тільки на малих песиків. На дуже малих песиків.
Різким рухом він розвів кубрак і сорочку, витягнув, плутаючи ланцюжки, три срібні медальйони. Один мав форму голови кота, другий — орла чи грифа. Третього вона докладно не бачила, певно, то був вовк.
— Таких речей, — пирхнула вона знову, удаючи байдужість, — повно на будь-якому ярмарку.
— Ці не з ярмарку.
— Та невже?
— Було колись так, — засичав Бонгарт, — що порядні люди боялися відьмаків більше, ніж потвор. Потвори, що там не кажи, сиділи в лісах та очеретах, відьмаки ж мали нахабство прогулюватися вулицями, входити до корчем, крутитися коло храмів, управ, шкіл та місць розваги. Порядні люди слушним чином вирішили, що то скандал. Тож знайшли когось такого. Нескоро, не відразу, не близько, але знайшли. Як бачиш, на моєму рахунку троє. Ані один перевертень із них не з’являвся більше поблизу й не дражнив добрих мешканців своїм виглядом. А якби з’явився, я б зробив би з ним те саме, що й із попередніми.
"
спойлер
"
— Ти виграла… — прохарчав, дивлячись на вістря Ластівки. — Ти виграла, відьмачко. Шкода, що це не на арені… Було б видовисько…
Вона не відповіла.
— Я все пам’ятаю.
— Хіба мене… — простогнав він. — Хіба ж ти мене не доріжеш, га? Не зробиш того… Не доб’єш поваленого й беззбройного… Я ж тебе знаю, Цірі. Ти як на те… надто шляхетна.
Вона дивилася на нього довго. Дуже довго. Потім нахилилася. Очі Бонгарта розширилися ще більше. Але вона лише зірвала в нього з шиї медальйони — вовка, кота й грифона. Потім розвернулася і пішла в бік виходу.
"
Тобто у книзі є медальони не існуючою школи? В 3му ж Відьмаку Ламберт розказує про свого товариша із школи кота... І в грі присутній сет цієї школи, який доречі у трейлері вдягнуто на Цирі. Чи типу кіт не рись і саме у цьому питання?
Так у книгах був кіт, грифон та вовк. В останній додали змію. Кіт - не рись
Під час роботи над The Witcher IV команда розробників намагається враховувати геймплейний досвід Cyberpunk 2077. У серії The Witcher герой завжди обмежений у можливостях і навичках, а в Cyberpunk 2077 більше варіативності — стелс або відкритий бій, злом або зброя, ближня або дальня зброя. І всі ці можливості розширюються і покращуються в міру проходження гри. Тому нам обіцяють якісь покращення і в геймплеї The Witcher IV. Уже відомо, що в героїні будуть нові магічні здібності.
Щось не зрозумів відсилку. Окей ближній бій або знак Аксію, но який до біса стелс або дальня зброя для Відьмака? Одні з асасинів вже зробили варвара який летить в бій з криком ВАЛЬГАЛА! Тепер відьмачка буде лазити по стріхам та стріляти з арбалету по стелсу?
15.12.2024 12:23Ну все таки якщо опиратися на лор книг і попередніх ігор то шанс знайти тих хто вміє проводити ці мутації не нульовий, але дуже і дуже сильно прямує до нуля.
А саме головне на біса це їй здалось якщо вона і без мутацій може завалити цілий вимір.
В мене є теорія що це взагалі якась паралельна реальність де дівчата стають відьмаками замість хлопців і у цій реальності Цирі ведьмак замість геральта. От туда і їх зовнішня схожість і закриває питання з мутаціями та відсутностями здібностей Цирі
"
— Ці не з ярмарку.
— Та невже?
"
спойлер
"
Вона не відповіла.
— Я все пам’ятаю.
"
Так у книгах був кіт, грифон та вовк. В останній додали змію. Кіт - не рись
А у трейлері хтось каже шо то амулет рисі, а не кота? І вдягнена вона у схожий дуже сет школи кота, порівняйте самі:
Принаймні з цим не мало б бути проблем, цілу книгу у банді всеможливим гріхам віддавалась, якщо пам'ять не зраджує . Але Мерігольд та Єніфер відпадають
alextampa: ↑
15.12.2024 11:05
І ще один про мутації завів ... Почитайте, що розробник в інтерв'ю сказав, там це пояснено
Відправлено через 1 хвилину 16 секунд:
Чорним по білому в цій новині все вказано
Пройшла мутації бо вона елдер блад, вона незвичайна "дівчинка", здібності і магію втратила через мутації, все якби логічно. Тепер школа рисі існує, що канон вирішуєш не ти, а пан сапковський за 3 карбованця, які йому занесли сдпр, що б він у кожному майбутньому інтерв'ю виступав як сценарист-консультант, ще питання? історія книг не завершує історію всесвіту відьмака, багато таких розумників кричали що 3 частини гри не канон, тепер і про 4ту будуть таке казати))
Востаннє редагувалось 15.12.2024 12:51 користувачем Enjthesilence, всього редагувалось 1 раз.
Під час роботи над The Witcher IV команда розробників намагається враховувати геймплейний досвід Cyberpunk 2077. У серії The Witcher герой завжди обмежений у можливостях і навичках, а в Cyberpunk 2077 більше варіативності — стелс або відкритий бій, злом або зброя, ближня або дальня зброя. І всі ці можливості розширюються і покращуються в міру проходження гри. Тому нам обіцяють якісь покращення і в геймплеї The Witcher IV. Уже відомо, що в героїні будуть нові магічні здібності.
Щось не зрозумів відсилку. Окей ближній бій або знак Аксію, но який до біса стелс або дальня зброя для Відьмака? Одні з асасинів вже зробили варвара який летить в бій з криком ВАЛЬГАЛА! Тепер відьмачка буде лазити по стріхам та стріляти з арбалету по стелсу?
школа кота - буквально атсасіни, в другу частину напевно не грав, я так розумію
15.12.2024 12:23ЛОР:
-після випробування травами виживають далеко не всі, тому процедура дуже ризикована. Ніхто б з близьких не погодився на таку процедуру для Цірі.
-знання про саму процедуру давно втрачені. Єдиний хто хоч так сяк міг памятати хоч якісь деталі це Весемір. На момент фіналу В3 - мертвий.
Ага, а ще відьмаки тупі та Геральт не пам'ятає як збирав інгредієнти для випробування травами, там не було Йеннифер яка й керувала цим процесом, та взагалі думали, що то Цирі, а з'явився Аваллак'х. Весемір напевно все життя кадрив мамзелей тому ніде не занотував сам процес якщо у інших амнезія, і ніяких нотатків від інших школ немає й т.д й т.п., єдине, що сценаристам було лінь та вони таки "опа, Цирі пройшла випробування, а як то не до нас, ми в сауну поїхали".
Оо, то тепер протагоніст баба, тобто головного героя, з яким ігроки себе асоціюють, десь посеред гри буде пердоліти волохатий амбал.
Оце пердаки у нетолерантних порве