Анонсовано гру Elden Ring Nightreign

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Skiff93
Member

Повідомлення

Dremjke: 13.12.2024 23:29 Это мы ждём.
Прошел Elden Ring впервые этим летом, игра произвела большое впечатление и вынудила добавить её в мой список лучших игр среди пройденных :) После неё DSки пошли, как по маслу. Sekiro на очереди, попробовал пиратку, но охота взять лицензию.
Чесно Elden Ring врятував мою психіку на початку війни - зайшов ідеально просто хоч грав його тоді на Ryzen 5 5600G і інтеграшці Vega 7 (з розгоном до 2000 і пам'яттю 4000 cl16) з локом в 30 fps але FullHD і на середніх. Продав все залізо тоді і ультра міні ПК зібрав для переїздів.
Дуже сильно гра відволікала від поганих думок і реально захоплювала бажанням добратися до наступної точки. Ніякі Dark souls не давали такого.
Велечезний відкритий світ, але без має свої мінуси
DesMusic
Member

Повідомлення

Большинство задротов в эти соулсы и им подобные игры, отлетит в любой киберспортивной игре начиная со средних лиг.

Я это к тому, что если эта кучка самодовольных идиотов думает, что там что-то сложно, то эти люди сильно ошибаются, поскольку никуда дальше своей консоли и геймпада не ходили.

Одно дело заучить последовательность действий и поведение босса, другое дело когда тебе нужен интеллект, чтобы выиграть противника и уровень задротства уже не так решает.

Когда боссы в таких играх начнут действовать непредсказуемо, и их действиями будет руководить искуственный интеллект (который в свою очередь запоминает действия игрока, и чем больше проиграл, тем сложнее становится), тогда может у меня и появится уважение.
анти__бот
Member

Повідомлення

DesMusic: 14.12.2024 17:34отлетит в любой киберспортивной игре начиная со средних лиг.
Та Ваші думки щось переоцінюють складність, тут не треба нікого дурити, навпаки все просто тільки трайхард (ну мені прийшлось в трайхард, може хтось і з першого разу може затикати фріду наприклад) а потім на досвіді все.
Мені роуглайк, платформер і метроідванія складніші за соулси, наприклад деад селл непрохідний, тільки хейдес зміг осилити з такого.
В кс ось почав знову грати, але супер скіла там ніколи не мав і всеодно подобається зіграти пару каток в ММ
Знайдіть прийняття і мир у собі :beer:

Відправлено через 1 хвилину 35 секунд:
А і як міг забути, сетінг класний, хвора фантазія інколи дивує :gigi:

Відправлено через 4 хвилини 26 секунд:
І ще нюанс, часто в соулсах бої з босом таке собі випробування, а шлях до тих босів то просто жах і страждання від купи ботів які наприклад не важкі а просто заважають, а гравітація то взагалі ворог номер один :laugh:
yariksom
Member

Повідомлення

Сосалики, як і вже забуте QTE, заточені під дресирування реакції, сосалики трохи складніші тому, що необхідно запам'ятати скільки ударів треба нанести перед блокуванням/перекочуванням, ігри чисто на реакцію.
З другої сторони я пройшов дві Jedi останніх років, давився але пройшов бо мені сама тема подобається :)
corban_jum
Member

Повідомлення

yariksom: 15.12.2024 02:44 Сосалики, як і вже забуте QTE, заточені під дресирування реакції, сосалики трохи складніші тому, що необхідно запам'ятати скільки ударів треба нанести перед блокуванням/перекочуванням, ігри чисто на реакцію.
З другої сторони я пройшов дві Jedi останніх років, давився але пройшов бо мені сама тема подобається :)
я ось так Fallen Order теж прооходжу. Бесять соулс механіи, але полюбляю ЗВ
mult
Member

Повідомлення

DesMusic
Є задроти а є ті хто грає в дарк соулси заради задоволення :)
Красиві світи, цікавий геймплей, варіації білдів і тд.
Я наприклад завжди граю локально, не спішу, виконую всі квести, а не просто тупо бігти і битись.
Граю без музики, люблю коли є шум вітру, тиша і ти просто стоїш і споглядаєш за монстрами і світом, будівлями і тд, гра заради задоволення.
Музику в дарк соулсах сприймаю тільки якщо є ембієнт не напряжний, або без неї зовсім, в принципі я так у всі ігри граю, мені так більше занурення, а то як кіно якесь ця музика скрізь :)
Ну це моє особисте :)
Ніколи не вторгаюсь і відключаю вторгнення до мене, мені ці міряння піськами не цікаві :)
Відповісти