Ви що хочите щоб вiддiл розробки драйверiв амд перестав iснувати?Достатньо хоч раз у мicяць випускати драйвера з покращенями.Навiть додати той профiль з оптимiзованим параметрами до сталкера 2,так можливо не всi б використовували ,але ж для багатьох хто просто хоче комфортно пограти це зручно.Геральт: ↑ 05.12.2024 20:10 byaka
Бо швидкодія на НВ одразу була всрата, аж до вильотів гри. От НВ і піднапряглась. З іншого боку, під який патч "оптимізувати" драйвер, під кожний?
Останні статті і огляди
Новини
Драйвер GeForce 566.36 WHQL готовий до релізу Indiana Jones and the Great Circle
-
byaka
Member
-
Earanak
Member
Я вообще не припомню что бы у меня хоть когда то были проблемы с драйверами со времён WinXP. Будь то АМД или Нвидия видеокарта. Прост их обновлял периодически да и все, а тут на форуме вечно баталии будто там у людей вверх ногами работают драйвера и спорят у кого они хуже
-
Afit
Member
И я долгие годы сидел на RX470. По сути тоже никаких претензий не имел. Особенно радовала работа в API Vulkan. В ней рыксы затыкали за пояс сопоставимые паскали. Помню как Doom 2016 шёл чуть ли не на уровне 1070. Помню единственная претензия у меня была в том что родная прога сбрасывала настройки после перезагрузки. И ещё после ручной настройки вентиляторов нельзя было поставить режим чтоб они переставали крутится. Либо авто и с низкими темперетурами они не включаются, либо ручная, но работают постоянно. Но теперь я выбрал зелёных за более лучшую работу с новыми технологиямиMessiaH: ↑ 05.12.2024 19:20Я тоже год юзал 6900хт, ноль проблем с драйверами, всё работало ровно и стабильноdaesz: ↑ 05.12.2024 19:00В мене за рік не було проблем жодного разу з дровами амуде. Проблеми з ними є тільки у головах зелених адептів які червоні карти бачили тільки на зображеннях з хотлайна
-
byaka
Member
Для поціновувачів Сталкера 2 нема сенсу обновляти драйвер.
- спойлер
-
daesz
Member
В 6000 серії вона, схоже, також скидає у деяких людей. Але в 7000 в мене скидались налаштування тільки після оновлення драйверів, але з цим в принципі все зрозуміло.Afit: ↑ 05.12.2024 20:38И я долгие годы сидел на RX470. По сути тоже никаких претензий не имел. Особенно радовала работа в API Vulkan. В ней рыксы затыкали за пояс сопоставимые паскали. Помню как Doom 2016 шёл чуть ли не на уровне 1070. Помню единственная претензия у меня была в том что родная прога сбрасывала настройки после перезагрузки. И ещё после ручной настройки вентиляторов нельзя было поставить режим чтоб они переставали крутится. Либо авто и с низкими темперетурами они не включаются, либо ручная, но работают постоянно. Но теперь я выбрал зелёных за более лучшую работу с новыми технологиямиMessiaH: ↑ 05.12.2024 19:20
Я тоже год юзал 6900хт, ноль проблем с драйверами, всё работало ровно и стабильно
На рахунок кривої не підкажу, у сапфіра вони із упаковки йдуть добре налаштовані, тож міняти змісну не було ніякого.
-
kak_tak
Junior
у амд ведь тоже вышел
-
byaka
Member
Вiтаю в клубi,на rx570 навiть зараз не зберiгаються налаштування вiдчого менi довелось встановити afterburner.Afit: ↑ 05.12.2024 20:38И я долгие годы сидел на RX470. По сути тоже никаких претензий не имел. Особенно радовала работа в API Vulkan. В ней рыксы затыкали за пояс сопоставимые паскали. Помню как Doom 2016 шёл чуть ли не на уровне 1070. Помню единственная претензия у меня была в том что родная прога сбрасывала настройки после перезагрузки. И ещё после ручной настройки вентиляторов нельзя было поставить режим чтоб они переставали крутится. Либо авто и с низкими темперетурами они не включаются, либо ручная, но работают постоянно. Но теперь я выбрал зелёных за более лучшую работу с новыми технологиямиMessiaH: ↑ 05.12.2024 19:20
Я тоже год юзал 6900хт, ноль проблем с драйверами, всё работало ровно и стабильно
-
daesz
Member
У зелених нефонатів горить від того, що вони винулого місяця оновлення драйвера пропустилиkak_tak: ↑ 05.12.2024 20:50 у амд ведь тоже вышел
-
byaka
Member
Бачите вже розробники драйверiв амд читають наш форум.kak_tak: ↑ 05.12.2024 20:50 у амд ведь тоже вышел
Ну давайте власники RX6700 ділитися покращенями в сталкерi 2.
-
Enjthesilence
Member
але ж минулого місяця був драйверdaesz: ↑ 05.12.2024 20:50У зелених нефонатів горить від того, що вони винулого місяця оновлення драйвера пропустилиkak_tak: ↑ 05.12.2024 20:50 у амд ведь тоже вышел
розумію там ще мірятись продуктивністю, технологіями, але мірятись драйверами це вже хвороба якась.
-
byaka
Member
Покращення вiд амд драйвер 24.12.1
- спойлер
- New Game Support
Marvel Rivals
Microsoft Flight Simulator 2024
Dragon Age : The Veilguard
Slitterhead
Delta Force
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
AI Development on Radeon
Official support for Windows Subsystem for Linux (WSL 2) enables users with supported hardware to develop with AMD ROCm software on a Windows system, eliminating the need for dual boot set ups.
WSL 2 Support has been added for:
ONNX Runtime
TensorFlow
Beta support on Triton
Expanded HYPR-Tune Support
HYPR-Tune support allows HYPR-RX to enable in-game technologies like AMD FidelityFX Super Resolution and AMD Radeon Anti-Lag 2.
Support has been added to automatically configure AMD FidelityFX Super Resolution with frame generation in:
Horizon Zero Dawn Remastered
MechWarrior 5: Clans
Red Dead Redemption 2
Expanded Vulkan Extension Support
VK_EXT_fragment_shader_interlock
VK_KHR_compute_shader_derivatives
Fixed Issues and Improvements
Lower than expected performance may be observed while using llama.cpp. This may also impact Ollama and LM Studio.
Texture corruption may appear while playing The Crew Motorfest.
System crash may be observed when first launching SteamVR while using Valve Index at 144Hz on Radeon RX 6000 series graphics products.
Intermittent application freeze may be observed while loading a save file in Monster Hunter: World.
Intermittent application crash may be observed while playing Fortnite on Radeon RX 5000 series and above series graphics products.
H.264 encoding may not work as expected while using OBS Studio with Twitch Enhanced Broadcasting.
Known Issues
Intermittent driver timeout or crash may be observed while playing Warhammer 40,000: Space Marine 2 on some AMD Graphics Products, such as the AMD Ryzen AI 9 HX 370. Users experiencing this issue can enable Variable Graphics Memory in AMD Software: Adrenalin Edition as a temporary measure (AMD Software: Adrenalin Edition -> Performance -> Tuning -> Variable Graphics Memory).
Intermittent stutter may be observed while playing Marvel Rivals when AMD FidelityFX Super Resolution 3 frame generation is enabled. Users experiencing this issue are recommended to disable AMD FidelityFX Super Resolution 3 frame generation in the per-game settings as a temporary workaround.
After using the AMD Cleanup Utility for Windows , the AMD Bug Report Tool may appear intermittently during a new driver install on AMD Ryzen 7000 and above series processors paired with AMD Graphics Products.
HEVC encoding may not work as expected while using OBS Studio with Twitch Enhanced Broadcasting.
Limitations for Windows Subsystem for Linux (WSL 2) support
-
ZSX
Member
В деяких іграх на UE5 (Unknown 9: Awakening, The Casting of Frank Stone) згладжування(?) дуже погано працює на волоссі окремих персонажів. Можливо треба було ще погратися з налаштуваннями, але більшість з них в роликах на рушії. Тож артефакти є. Подивився на YouTube, як воно на 4090 - набагато краще.Геральт: ↑ 05.12.2024 19:11 ...артефактів...
Сарказм? Для мене навіть у роликах YouTube гра The Casting of Frank Stone на 4090 виглядає краще ніж на 7900. Мабуть це суто суб'єктивне сприйняттяГеральт: ↑ 05.12.2024 19:11 ...А яка картинка, м-м-м. НВ тільки мріяти...
-
byaka
Member
Не заходьте на реддіт червоних,там дуже багато незадоволених хлопят через те що не додали оптимiзацiю для Path of Exile 2 Схоже що на Indiana Jones and the Great Circle всiм пофiг.
-
daesz
Member
Я говорив про драйвер в амуде, напевно неправильно сформулював думкуEnjthesilence: ↑ 05.12.2024 20:56але ж минулого місяця був драйверdaesz: ↑ 05.12.2024 20:50
У зелених нефонатів горить від того, що вони винулого місяця оновлення драйвера пропустили
розумію там ще мірятись продуктивністю, технологіями, але мірятись драйверами це вже хвороба якась.
Під "вони" малось на увазі амд.
Відправлено через 1 хвилину 44 секунди:
Зараз би виблюдкам із світбейбі інк виручку даватиZSX: ↑ 05.12.2024 21:12 Unknown 9: Awakening
-
ZSX
Member
daesz
Я б не сказав, що у Unknown 9: Awakening все погано, там є більш-менш адекватні персонажі. А ось в Outcast - A New Beginning взагалі немає жодного нормального персонажу чоловічої статі, усі, абсолютно усі чоловіки безвільні дегенерати.
Я б не сказав, що у Unknown 9: Awakening все погано, там є більш-менш адекватні персонажі. А ось в Outcast - A New Beginning взагалі немає жодного нормального персонажу чоловічої статі, усі, абсолютно усі чоловіки безвільні дегенерати.
-
Dremjke
Member
Afterburner с этой картой плохо дружит, могут быть проблемы.byaka: ↑ 05.12.2024 20:50rx570 навiть зараз не зберiгаються налаштування вiдчого менi довелось встановити afterburner.
-
Геральт
Member
Не зовсім. Поціновувачі НВ звикли до мила, тому навіть блур в грі не виключають. Бувало й таке, що їхній 4к виглядав гірше ніж мій QHD.ZSX: ↑ 05.12.2024 21:12 Сарказм?
Таку чіткість і кольори може дати тільки АМД ) The Casting of Frank Stone пробував, не зайшла. Тому не дуже і увагу звертав.
-
Enjthesilence
Member
Кольори тобі дає твій правильно налаштований монітор - це перше, графічні налашутвання у грі власники nvidia також мають - це друге) непоціновувач мила, вимкни будь ласка фср і фреймген та похизуйся своїм перфомансом у qhd у С2 (хоча я не знаю наскільки треба бути хворим, щоб користуватися фср у с2), добренько у шутер грати з просадками менше 60 кадрів?Геральт: ↑ 05.12.2024 21:48Не зовсім. Поціновувачі НВ звикли до мила, тому навіть блур в грі не виключають. Бувало й таке, що їхній 4к виглядав гірше ніж мій QHD.ZSX: ↑ 05.12.2024 21:12 Сарказм?
Таку чіткість і кольори може дати тільки АМД ) The Casting of Frank Stone пробував, не зайшла. Тому не дуже і увагу звертав.
-
byaka
Member
Я бачив як в нативi 2к rtx4070 за 700$ видавала в сталкерi 40фпс,це мабудь самий дорогий фпс який я бачив цього року!А люди тут ще якусь чiткiсть та кольори обговорюють.Enjthesilence: ↑ 05.12.2024 22:11вимкни будь ласка фср і фреймген і похизуйся своїм перфомансом у qhd у С2, добренько у шутер грати з просадками менше 60 кадрів?Геральт: ↑ 05.12.2024 21:48
Не зовсім. Поціновувачі НВ звикли до мила, тому навіть блур в грі не виключають. Бувало й таке, що їхній 4к виглядав гірше ніж мій QHD.
-
daesz
Member
Геральт: ↑ 05.12.2024 21:48 Таку чіткість і кольори може дати тільки АМД )
Тут підтримаю, але то не зовсім монітор. Я коли купив 7800, то перше що кинулось в очі - це гарні та насичені кольори в амуде, я спочатку трохи впав у ступор, але з допомогою пана GreenMile розібрався, у ненавідії по дефолту через хдмі увімкнений не весь спектр РГБ, коли на днях змінив 7800 на 4070с - все виглядало тускле та бліде, виставив відображення повного спекту і все добре заразEnjthesilence: ↑ 05.12.2024 22:11 Кольори тобі дає твій правильно налаштований монітор
Востаннє редагувалось 05.12.2024 22:34 користувачем daesz, всього редагувалось 1 раз.