.ехе були від імені адміністратора?avuremybe: ↑ 29.11.2024 19:04 У мене після патчу взагалі не запускається.
При запуску почало попереджати що гра запускається з параметрами "Stalker2", а потім вилазе помилка "гра вже запущена".
У коментарях під новиною з патчем в стімі люди також жаліються шо після оновлення не запускається.
Останні статті і огляди
Новини
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl оновлено до версії 1.0.1
-
destructX
Member
-
avuremybe
Member
такdestructX: ↑ 29.11.2024 19:07.ехе були від імені адміністратора?avuremybe: ↑ 29.11.2024 19:04 У мене після патчу взагалі не запускається.
При запуску почало попереджати що гра запускається з параметрами "Stalker2", а потім вилазе помилка "гра вже запущена".
У коментарях під новиною з патчем в стімі люди також жаліються шо після оновлення не запускається.
видно понатикував коли шукав минулого разу проблеми.
прибрав - працює
дякую!
-
joe23
Member
ставь зарядную станцию , например у меня блюэтии на 2квт, хватает на 8 часов пошпилить и еще остаеться в запасе )))AlSaintUk: ↑ 29.11.2024 18:46Это не муляет, это позорище в 2024 годуDevijack: ↑ 29.11.2024 17:51 Це мають побачити всі![]()
А по темі, сподіваюсь пофіксили дощ зі стелі в середені приміщення, бо очі муляє
Отправлено спустя 1 минуту 25 секунд:Толку от твоих гигабит когда нету света по 10 часовAfit: ↑ 29.11.2024 18:14 Как вовремя я перешёл на гигабит. Прям на следующий день выхода игры) Теперь все досить жваво![]()

-
EuGENiy
Member
Питання- не вистачає місця для патчу. Як варіант видалити гру і перевстановити. Гра в Епік. Чи залишаться збереження, або як їх зберегти? Не хочеться заново проходити
-
old_fisher
Junior
Підкажіть, будь ласка, нубу звідкіля качати це диво? Де лінк?
-
AlSaintUk
Member
Если купил игру то прийдет патч, а так жди торрент эдишн с обновленной сборкойold_fisher: ↑ 29.11.2024 19:30 Підкажіть, будь ласка, нубу звідкіля качати це диво? Де лінк?
-
AFU_power
Member
ЗасуджуюRobostyle: ↑ 29.11.2024 18:49торрент-едишн
-
General Failure
Member
По барабану. Чекал сто років, почекаю ще. Коли будуть всі патчі скачаю з торента. Більше 1$ я за нього не дам. Я вже мовчу про розумово відсталих, хто купував по предзамовленню, забаговану гру
P.S. Для
- На ЗСУ доначу напряму.

P.S. Для

-
neo89skynet
Member
У геймпасi начебто теж оновилося... 

-
AFU_power
Member
Ти же в айті наче як по профілю, то от уяви, що будеш писати софт роками, але ніхто тобі за нього не заплатить
-
AlSaintUk
Member
Если я буду писать софт такого качества как сталкер 2 меня выгонят, как профнепригодного.AFU_power: ↑ 29.11.2024 20:17Ти же в айті наче як по профілю, то от уяви, що будеш писати софт роками, але ніхто тобі за нього не заплатить
Тут игру за 15 лет выкакали наполовину сделанную и хомяки рады.
Адекватные игры покупаю даже если я их прошел ранее с торрента только чтобы отблагодарить компанию. За что тут благодарить гривной?
-
YumaX
Member
Абсолютно не вважаю всі правки корисними, особливо даунгрейд мутантів, вони, якраз, пророблені були суперово, імхо!Shaolin_Style: ↑ 29.11.2024 18:29еще 9 апдейтов и можно начинать играть
-
Dremjke
Member
Если бы ты работал в IT, в частности в разработке софта, а еще точнее - в геймдеве... Да даже на любом из этих "трёъ уровней", то ты бы знал, что игра в открытом мире с нуля на релизе не может быть технически идеальной на релизе - это раз. Во-вторых, игру разрабатывали не 15 лет, а в лучшем случае 6, с учетом ковида, войны и постоянных переносов...AlSaintUk: ↑ 29.11.2024 20:22Если я буду писать софт такого качества как сталкер 2 меня выгонят, как профнепригодного.
Адекватные игры покупаю даже если я их прошел ранее с торрента только чтобы отблагодарить компанию. За что тут благодарить гривной?
-
YumaX
Member
old_fisher
Занеси українським розробникам
Занеси українським розробникам

-
Dremjke
Member
Казуальному массовому игорьку оказалось сложнА, нытья на весь интернет было... Тоже считаю, что баланс мутантов до патча был идеален. Хотя после патча успел поиграть пару часов, столкнулся с кровосисями очередными, такие же сложные показались... А я уже испугался, что понерфилиYumaX: ↑ 29.11.2024 20:33Абсолютно не вважаю всі правки корисними, особливо даунгрейд мутантів, вони, якраз, пророблені були суперово, імхо!

-
Artempo100
Member
По факту с 2021-22 почали , а до того був повністю злитий в мережу набір розробки на старому рушії.Та і гра не сказати що якась нудна і не особливо ще хто з Українського геймдеву робе інші ігри.Якщо завжди шукати негатив у всьому в житті то він звичайно буде,тут питання більше до самого себеAlSaintUk: ↑ 29.11.2024 20:22Если я буду писать софт такого качества как сталкер 2 меня выгонят, как профнепригодного.AFU_power: ↑ 29.11.2024 20:17
Ти же в айті наче як по профілю, то от уяви, що будеш писати софт роками, але ніхто тобі за нього не заплатить
-
Robostyle
Member
Ну да... 20.11

-
RushDsv
Junior
https://drive.google.com/file/d/1anZ0xX ... sp=sharing
Какие ваши выводы по данной проблеме ,влеты до патча и после.
Какие ваши выводы по данной проблеме ,влеты до патча и после.
-
MAKKACIN
Member
В мене одного в стім спочатку було 14 Гб щастя а потім почало скачувати 130 гб горя на 4 години апдейту?

-
phobosse
Member
Robostyle
Поки ті лохи в стім качають 1.01, в тебе аж 1.6.420
Поки ті лохи в стім качають 1.01, в тебе аж 1.6.420