S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl оновлено до версії 1.0.1

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
destructX
Member

Повідомлення

avuremybe: 29.11.2024 19:04 У мене після патчу взагалі не запускається.
При запуску почало попереджати що гра запускається з параметрами "Stalker2", а потім вилазе помилка "гра вже запущена".
У коментарях під новиною з патчем в стімі люди також жаліються шо після оновлення не запускається.
.ехе були від імені адміністратора?
avuremybe
Member

Повідомлення

destructX: 29.11.2024 19:07
avuremybe: 29.11.2024 19:04 У мене після патчу взагалі не запускається.
При запуску почало попереджати що гра запускається з параметрами "Stalker2", а потім вилазе помилка "гра вже запущена".
У коментарях під новиною з патчем в стімі люди також жаліються шо після оновлення не запускається.
.ехе були від імені адміністратора?
так
видно понатикував коли шукав минулого разу проблеми.
прибрав - працює
дякую!
joe23
Member

Повідомлення

AlSaintUk: 29.11.2024 18:46
Devijack: 29.11.2024 17:51 Це мають побачити всі :super:

А по темі, сподіваюсь пофіксили дощ зі стелі в середені приміщення, бо очі муляє
Это не муляет, это позорище в 2024 году

Отправлено спустя 1 минуту 25 секунд:
Afit: 29.11.2024 18:14 Как вовремя я перешёл на гигабит. Прям на следующий день выхода игры) Теперь все досить жваво :gigi:
Толку от твоих гигабит когда нету света по 10 часов
ставь зарядную станцию , например у меня блюэтии на 2квт, хватает на 8 часов пошпилить и еще остаеться в запасе ))) :beer:
EuGENiy
Member

Повідомлення

Питання- не вистачає місця для патчу. Як варіант видалити гру і перевстановити. Гра в Епік. Чи залишаться збереження, або як їх зберегти? Не хочеться заново проходити
old_fisher
Junior

Повідомлення

Підкажіть, будь ласка, нубу звідкіля качати це диво? Де лінк?
AlSaintUk
Member

Повідомлення

old_fisher: 29.11.2024 19:30 Підкажіть, будь ласка, нубу звідкіля качати це диво? Де лінк?
Если купил игру то прийдет патч, а так жди торрент эдишн с обновленной сборкой
AFU_power
Member

Повідомлення

Robostyle: 29.11.2024 18:49торрент-едишн
Засуджую
General Failure
Member

Повідомлення

По барабану. Чекал сто років, почекаю ще. Коли будуть всі патчі скачаю з торента. Більше 1$ я за нього не дам. Я вже мовчу про розумово відсталих, хто купував по предзамовленню, забаговану гру :lol:

P.S. Для :censoured: - На ЗСУ доначу напряму.
neo89skynet
Member

Повідомлення

У геймпасi начебто теж оновилося... :shuffle:
AFU_power
Member

Повідомлення

Ти же в айті наче як по профілю, то от уяви, що будеш писати софт роками, але ніхто тобі за нього не заплатить
AlSaintUk
Member

Повідомлення

AFU_power: 29.11.2024 20:17
Ти же в айті наче як по профілю, то от уяви, що будеш писати софт роками, але ніхто тобі за нього не заплатить
Если я буду писать софт такого качества как сталкер 2 меня выгонят, как профнепригодного.

Тут игру за 15 лет выкакали наполовину сделанную и хомяки рады.

Адекватные игры покупаю даже если я их прошел ранее с торрента только чтобы отблагодарить компанию. За что тут благодарить гривной?
YumaX
Member

Повідомлення

Shaolin_Style: 29.11.2024 18:29еще 9 апдейтов и можно начинать играть
Абсолютно не вважаю всі правки корисними, особливо даунгрейд мутантів, вони, якраз, пророблені були суперово, імхо!
Dremjke
Member

Повідомлення

AlSaintUk: 29.11.2024 20:22Если я буду писать софт такого качества как сталкер 2 меня выгонят, как профнепригодного.

Адекватные игры покупаю даже если я их прошел ранее с торрента только чтобы отблагодарить компанию. За что тут благодарить гривной?
Если бы ты работал в IT, в частности в разработке софта, а еще точнее - в геймдеве... Да даже на любом из этих "трёъ уровней", то ты бы знал, что игра в открытом мире с нуля на релизе не может быть технически идеальной на релизе - это раз. Во-вторых, игру разрабатывали не 15 лет, а в лучшем случае 6, с учетом ковида, войны и постоянных переносов...
YumaX
Member

Повідомлення

old_fisher
Занеси українським розробникам ;)
Dremjke
Member

Повідомлення

YumaX: 29.11.2024 20:33Абсолютно не вважаю всі правки корисними, особливо даунгрейд мутантів, вони, якраз, пророблені були суперово, імхо!
Казуальному массовому игорьку оказалось сложнА, нытья на весь интернет было... Тоже считаю, что баланс мутантов до патча был идеален. Хотя после патча успел поиграть пару часов, столкнулся с кровосисями очередными, такие же сложные показались... А я уже испугался, что понерфили :lol: Дальше поглядим...
Artempo100
Member

Повідомлення

AlSaintUk: 29.11.2024 20:22
AFU_power: 29.11.2024 20:17

Если я буду писать софт такого качества как сталкер 2 меня выгонят, как профнепригодного.

По факту с 2021-22 почали , а до того був повністю злитий в мережу набір розробки на старому рушії.Та і гра не сказати що якась нудна і не особливо ще хто з Українського геймдеву робе інші ігри.Якщо завжди шукати негатив у всьому в житті то він звичайно буде,тут питання більше до самого себе
Robostyle
Member

Повідомлення

neo89skynet: 29.11.2024 20:14 У геймпасi начебто теж оновилося... :shuffle:
Ну да... 20.11 :lol:
RushDsv
Junior

Повідомлення

https://drive.google.com/file/d/1anZ0xX ... sp=sharing
Какие ваши выводы по данной проблеме ,влеты до патча и после.
MAKKACIN
Member

Повідомлення

В мене одного в стім спочатку було 14 Гб щастя а потім почало скачувати 130 гб горя на 4 години апдейту? :-/ :think:
phobosse
Member

Повідомлення

Robostyle
Поки ті лохи в стім качають 1.01, в тебе аж 1.6.420 :gigi:
Відповісти