Вийшов блок живлення Seasonic Prime TX-1600 Noctua Edition з рекомендованою ціною €499

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
waryag
Member

Повідомлення

Чому виробникам так складно просто поставити ноктуа/бк/фантекс і додати кілька десятків баксів до ціни?
Kashtan
Member

Повідомлення

kairo: 25.11.2024 16:14
daesz: 25.11.2024 14:48 але зараз би купляти БЖ за майже 400$ на платформі якогось Helly чи що там у бі кваєта в моді в цьому сезоні
Що за наїзд на Be Quiet?)) Хороші блоки живлення з якісними вентиляторами, на відмінну "справжніх" БЖ із дешманськими вентилями.

Відправлено через 55 секунд:
По темі, сам БЖ виглядає класно, але не зрозуміло для чого треба 1,6КВт.
Ампер підтримує нвлінк. Пара 3090 або 3090ті в розгоні під водою легко кіловат візьмуть , і більше. Рептор в розгоні споживає 600 ват під авх чілером дд рм. Ось вам і побутовий сценарій 1600 ват.
Потім існує гпу рендеринг. В моєї знайомі чотири ампери, споживання системника понад 2 кіловати. Принаймні БЖ 2 кВт платина вийшов з ладу. Вдома. І це в неї 5950х, а не треадріппер або смарагд рапідс. Так то три було б.
Martix
Member

Повідомлення

dead_rat
У меня Focus SGX650 - очень тихий вентилятор, никаких нареканий :dontknow:
kairo
Member

Повідомлення

waryag: 25.11.2024 18:59 Чому виробникам так складно просто поставити ноктуа/бк/фантекс і додати кілька десятків баксів до ціни?
То ж Бі Кваєт на цьому і виїхав.
AndrewV
Member

Повідомлення

Вьінимаешь вентиль, ставишь Ноктуа, кабель в материнку, управление от Fan Control - профит :up:
Piter Cantrope
Member

Повідомлення

Li: 25.11.2024 17:41 Я свой Seasonic Prime SSR-1200GD за 500грн купил в 2021. хотя не знаю, зачем такоя мощьность.
В мене бж 1500вт живить комп з апу без відеокарти, увесь комп споживає 40вт :laugh:
Особисто я нові бж не купую, взяв один раз і користуєшся, не розумію нащо "апгрейдити". Зараз маю 2 компи в парку, залізо в основному все нове, процесори, ссд. А бж одному 8 років, іншому 12. І хай ще стільки ж пропрацюють, який сенс міняти.
Afit
Member

Повідомлення

waryag: 25.11.2024 18:59 Чому виробникам так складно просто поставити ноктуа/бк/фантекс і додати кілька десятків баксів до ціни?
Докидуешь эти несколько десятков баксов к более мощному бп и получаешь такой же тихий. Весь секрет тишины в большом запасе. Тогда даже бюджетную вертуху не слышно будет от слова совсем. У меня SSP-750RT (смотри рисунок) пять лет и его не слышно вообще что он крутится там. Потому что система даже уже с 4070 Super потребляет не более 350 ватт. По этому вентилятор даже не переходит со штатного режима работы в рабочий
Вкладення
Снимок экрана 2024-11-25 211511.png
dead_rat
Member

Повідомлення

Martix: 25.11.2024 19:11 dead_rat
У меня Focus SGX650 - очень тихий вентилятор, никаких нареканий :dontknow:
Я брав Фокус, вентиль мав трошки цокання, легеньке відчутно лише зблизькс, то я його повернув в магаз і взяв БіКвайт.
kairo
Member

Повідомлення

Afit: 25.11.2024 21:17 Весь секрет тишины в большом запасе. Тогда даже бюджетную вертуху не слышно будет от слова совсем. У меня SSP-750RT (смотри рисунок) пять лет и его не слышно вообще что он крутится там. Потому что система даже уже с 4070 Super потребляет не более 350 ватт. По этому вентилятор даже не переходит со штатного режима работы в рабочий
В мене попередній БЖ Чіфтек, чухав вентилем навіть без навантаження. І з цим нічого не можна було зробити. Який би запас потужності не був, якщо вентиль лайно, тихого ПК не варто очікувати.
Keyser Soze
Member

Повідомлення

Я бы купил, но из-за белого сердечника в виде жареного яйца или чьего-то глаза на кулере, который портит весь вид блока питания, эстетичность - покупать я его, конечно, не буду :lol: :lol: :lol:
lewerlin
Member

Повідомлення

Afit: 25.11.2024 21:17Весь секрет тишины в большом запасе.
І секрет горілого заліза. Захисти налаштовуються під потужність. Навіть параноїдальні сісоніки жаритимуть, якщо в них буде значний запас по амперам.
oversteve
Member

Повідомлення

daesz: 25.11.2024 14:48
Hotspur: 25.11.2024 14:40 вони бувають з більшими знижками
Глянув на яйцях БЖ з номіналом 1.5квт, атх 3.0/3.1 та сертифікатом титан - там взагалі конкуренції немає. Хіба що бі кваєт за 370$, але зараз би купляти БЖ за майже 400$ на платформі якогось Helly чи що там у бі кваєта в моді в цьому сезоні :insane:
фантекс 1600 за 350 баксів, правда не знаю шо там всередині
Відповісти