Відбувся реліз S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
XpertVision
Member

Повідомлення

Геральт: 20.11.2024 18:16 XpertVision
Задосили епік. Стім тримається )
Так якби ж не давали скачати, просто забрали в мене з бібіліотеки її :)
Rhizone
Member

Повідомлення

kairo: 20.11.2024 18:06Як і казав, гра вийде з купою багів
Не з багами, а з аномаліями :gigi:
Seraphim
Member

Повідомлення

Побажаємо успіху всім провайдерам, у багатьох уже ліміт каналу на світ, оце реліз так реліз :D
Earanak
Member

Повідомлення

Спокойно себе скачал с Геймпасса на скорости 600мбит/сек за пол часа до релиза.
Настораживает что игра у меня по дефолту выставила DLSS Blanced на 1440p и 4090 :D
Востаннє редагувалось 20.11.2024 18:19 користувачем Earanak, всього редагувалось 1 раз.
Prescott
Member

Повідомлення

Этот ваш сталкер мне инет положил, стим вообще не грузится, даже телега тупит :lol:
kairo
Member

Повідомлення

Борщ: 20.11.2024 18:18
kairo: 20.11.2024 18:15Game Rant 90
PC Gamer 83
IGN Deutschland 80
GameSpot 80
Eurogamer Poland 70
GamesRadar+ 60
Да-да-да. Вони і Вейлгард нахвалювали. Такий наївний.
Тобто ви спочатку пишете, що почитали огляди і оцінка 4-5/10. Після того, як я привів оцінки з оглядів, натякаєте на продажність оглядів. Для чого ви їх тоді читали, питається?
Prescott
Member

Повідомлення

Earanak: 20.11.2024 18:19Спокойно себе скачал с Геймпасса на скорости 600мбит/сек за пол часа до релиза.
Хм, может тоже там взять, вероятно там по скоростям полный порядок.
Борщ
Member

Повідомлення

kairo
Я нічого не читав, я подивився на Ютубі. Я і не писав що я щось читав.

А мене аж забанили на півроку, коли я казав що гра буде сира і посередня і по факту активно розроблялась приблизно 3 роки. :lol:
Востаннє редагувалось 20.11.2024 18:25 користувачем Борщ, всього редагувалось 2 разів.
kairo
Member

Повідомлення

Борщ: 20.11.2024 18:21 kairo
Я нічого не читав, я подивився на Ютубі. Я і не писав що я щось читав.
А на Ютубі, огляди чимось кращі за текстові?
Геральт
Member

Повідомлення

kairo
То оцінка персонально Борща. Найважливіша зі всіх оцінок :D
Борщ
Member

Повідомлення

kairo: 20.11.2024 18:23А на Ютубі, огляди чимось кращі за текстові?
Ми тут в ватеабутизм граємо, чи що? Так, для мене кращі. Мені вистачило того, що я побачив, щоб зробити висновки про гру. Можливо через патчів 10-15 в це можна буде грати.

Відправлено через 23 секунди:
Геральт: 20.11.2024 18:23Найважливіша зі всіх оцінок
Ну за твою точно важливіша)
Геральт
Member

Повідомлення

Борщ
Тримай в курсі, червонопузий :)
Дурня те все. В 20,00 світло рубануть. :-/
Барбарис
Member

Повідомлення

Борщ, :facepalm:
Оцінювати якість по картинці ютубу, який безбожно ріже якість - досягнення.
McClane_Junior
Junior

Повідомлення

Борщ: 20.11.2024 18:08 Подивився я огляди. Чуда не сталось, Dying Light 2 UA Edition, 4-5/10. За графіку взагалі мовчу) Дуже посередній продукт. Може на розпродажі і придбаю.

Короче, замах був на 100уе, а удар на 100грн.

Ох зараз місцеві патріоти порвуться і напхають мінусів, бо я посмів не восхітітса СТАЛКЕР 2)))
Тут не в сталкері питання. Комусь подобається, комусь - ні. В цьому нема нічого поганого. Вільна країна (принаймні поки що) - вільні погляди. Можна хоч блювотний рефлекс виробити від згадування назви гри - маєте повне право. Якщо у вас зараз одна і та ж ціль що і в більшості людей і ви розумієте що коли в Одесі до прикладу нема світла після щойно прилетівших ракет з відомої сторони то причина-наслідок між атакою і відсутністю світла пряма, то між ярим фанатом сталкера і вами мені, наприклад, на буде ніякої різниці. Про Одесу згадав, бо чув, що дехто вийшов на протести через відсутність світла після чергової атаки, але може і нахрюк, тому не 100%.

Тут причина просто в ставленні. Якщо ви завалитесь на скейті на збір інвалідів-колясочників і почнете вимахуватись трюками, або нижній брейкданс крутити, то не важко здогадатись яке до вас ставлення буде.

Якщо 4-5/10, то раджу не тратити час, перепройдіть/пограйте краще в те, що дійсно подобається. Та і купувати середнячкову гру справа сумнівна . Краще задонатьте.
Bomchik
Member

Повідомлення

Earanak: 20.11.2024 18:15 Разрабы все никак не научатся в игровых меню фпс ограничивать...
https://i.imgur.com/9Nu53Q3.jpg
У тій чудовій програмі, що показуєм вам фпс, можна обмежити його, до потрібних вам значень. А ще можна в панелі Nvidia. Але ж ні...треба повимахуватися)))
Urik
Member

Повідомлення

Продолжаю ждать Сталкер, теперь уже на торренте :jump:
Барбарис
Member

Повідомлення

McClane_Junior, тут питання в тому, що хоче просто засрати - хоч і не подобається, але бути дивитись ролики, колотись і гнати пургу. Таке воно - виховане рускім міром.
XpertVision
Member

Повідомлення

XpertVision: 20.11.2024 18:18
Геральт: 20.11.2024 18:16 XpertVision
Задосили епік. Стім тримається )
Так якби ж не давали скачати, просто забрали в мене з бібіліотеки її :)
Купа людей вже на це жаліється) А тепер гра взагалі зникла з магазину. Партнери року, ексклюзивні :beer:
McClane_Junior
Junior

Повідомлення

Борщ: 20.11.2024 18:32
McClane_Junior: 20.11.2024 18:29Та і купувати середнячкову гру справа сумнівна . Краще задонатьте.
Я сам краще розберусь без ваших порад що мені робити з власними грошима. А все інше - то якісь потік підсвідосмості :spy:
Зрозуміло. Коли будете розбиратись, згадайте завдяки кому ви ще досі маєте змогу розбиратись що з ними робити. То за умови що ви не з тро Монако, або взагалі десь з мордору, в такому разі питаннь зіро, неправий, визнаю :gigi:
Борщ
Member

Повідомлення

Барбарис: 20.11.2024 18:29Оцінювати якість по картинці ютубу, який безбожно ріже якість - досягнення.
Чудово там все видно, достатньо для оцінки, що графіка там року там 2016-18.
Відповісти