на гемгпу был обзор этой же самой доски и там работала на 8200Piter Cantrope: ↑ 25.10.2024 16:53 Гарно. А пам'ять більш ніж на 7600 не поїхала, чи навмисне була вибрана така частота замість 8000+?
<
на гемгпу был обзор этой же самой доски и там работала на 8200Piter Cantrope: ↑ 25.10.2024 16:53 Гарно. А пам'ять більш ніж на 7600 не поїхала, чи навмисне була вибрана така частота замість 8000+?
Щоб не віднімати PCI лінії від проца та для збільшення usbAlekss: ↑ 26.10.2024 09:44Мне так никто и не поможет разобраться, зачем в этой плате используются 2 чипсета AMD?Alekss: ↑ 25.10.2024 19:06 Я довольно быстро прочитал статью, но все что меня заинтересовало это ДВа! чипсета. Я что-то пропустил, или чипсет X870e ставится в сдвоенном варианте?
https://www.overclockers.ua/motherboard ... e-hero.jpg
В статье эта тема упоминается не особо, кроме как:
"Дует чипсетів знаходиться нижче головного слота PCI Express, один одразу під ним, а інший в традиційному місці праворуч. Обидва охолоджуються довгим радіатором, що фіксується на чотири болти зі зворотної частини текстоліту. Контакт відбувається через термопрокладки."
Зачем используется 2 чипсета? Как я понимаю, для увеличения подключений М2 и USB?
Мене от дуже сильно хвилює питання. Якщо взяту таку мегакастровану "топову" материнку з двома PCI-X x16 і без жодного PCI-X x1 слота, а потім у нижній слот x16 впихнути якийсь x1 пристрій, наприклад звуковуху, LAN-плату чи в моєму випадку контролер для додаткових SATA-роз'ємів, то у верхньому слоті відяха залишиться в режимі x16 ліній PCI-X, чи перейде в режим лише з x8 ліній PCI-X??Sanьka: ↑ 26.10.2024 08:06 Тільки два Псих слота ((((
В один відяху, в інший звуковуху, а куди дочірню плату зауковухи
Хоча б 3 слота зробили.
Маю TUF на X670E - при цьому 3 nvme + звук SB АЕ-5 ну і звісно відео . Все працює як належить, бо відео + системний nvme підключені до процесорних 20 ліній :"16 карта + 4 ссд відповідно" .Решта слотів від чипсета. Весь цей набір заліза працює на повних своїх швидкостяхKassatka: ↑ 26.10.2024 12:57Мене от дуже сильно хвилює питання. Якщо взяту таку мегакастровану "топову" материнку з двома PCI-X x16 і без жодного PCI-X x1 слота, а потім у нижній слот x16 впихнути якийсь x1 пристрій, наприклад звуковуху, LAN-плату чи в моєму випадку контролер для додаткових SATA-роз'ємів, то у верхньому слоті відяха залишиться в режимі x16 ліній PCI-X, чи перейде в режим лише з x8 ліній PCI-X??Sanьka: ↑ 26.10.2024 08:06 Тільки два Псих слота ((((
В один відяху, в інший звуковуху, а куди дочірню плату зауковухи
Хоча б 3 слота зробили.
Колись була стаття про те, що північний міст розділили навпіл, щоб запобігти перегріванню чипа, та обійтись без активного охолодження. Якщо не помиляюсь, то може це воно і є. А може помиляюсь і це просто північний, та південній мости.Alekss: ↑ 26.10.2024 09:44Мне так никто и не поможет разобраться, зачем в этой плате используются 2 чипсета AMD?Alekss: ↑ 25.10.2024 19:06 Я довольно быстро прочитал статью, но все что меня заинтересовало это ДВа! чипсета. Я что-то пропустил, или чипсет X870e ставится в сдвоенном варианте?
"Дует чипсетів знаходиться нижче головного слота PCI Express, один одразу під ним, а інший в традиційному місці праворуч. Обидва охолоджуються довгим радіатором, що фіксується на чотири болти зі зворотної частини текстоліту. Контакт відбувається через термопрокладки."
Зачем используется 2 чипсета? Как я понимаю, для увеличения подключений М2 и USB?
А толку з тої 8200?bender: ↑ 26.10.2024 10:24на гемгпу был обзор этой же самой доски и там работала на 8200Piter Cantrope: ↑ 25.10.2024 16:53 Гарно. А пам'ять більш ніж на 7600 не поїхала, чи навмисне була вибрана така частота замість 8000+?
<
разговор был совершенно о другом...
Тому що навіть так їй не вистачає ліній на всі інтерфейси, мало бути три чіпсети.Alekss: ↑ 26.10.2024 09:44Мне так никто и не поможет разобраться, зачем в этой плате используются 2 чипсета AMD?Alekss: ↑ 25.10.2024 19:06 Я довольно быстро прочитал статью, но все что меня заинтересовало это ДВа! чипсета. Я что-то пропустил, или чипсет X870e ставится в сдвоенном варианте?
Невероятный и интересный подход к реализации M.2 и USB.Pride91: ↑ 28.10.2024 08:40Тому що навіть так їй не вистачає ліній на всі інтерфейси, мало бути три чіпсети.Alekss: ↑ 26.10.2024 09:44
Мне так никто и не поможет разобраться, зачем в этой плате используются 2 чипсета AMD?
В один слот підключив пристрій - два сусідні слоти відвалились.