Останні статті і огляди
Новини
На підході модулі пам'яті Kingston FURY Renegade DDR5-8200 стандарту CUDIMM
-
Захар Беркут
Member
Икорян
А таке питання, ви давно купляли цю ОЗП?
Бо є застереження, що її нову нереально придбати, і багато підробок - може в цьому відповідь, бо підробки роблять з чипів різною партії у підвалах, там може взагалі недопай бути.
Бо є застереження, що її нову нереально придбати, і багато підробок - може в цьому відповідь, бо підробки роблять з чипів різною партії у підвалах, там може взагалі недопай бути.
-
Икорян
Member
Обе оперативки куплены новыми в Розетке. Обе были с пломбами. Дата производства на обеих 2024 годЗахар Беркут: ↑ 16.10.2024 21:03 Икорян
Востаннє редагувалось 16.10.2024 21:09 користувачем Икорян, всього редагувалось 1 раз.
-
Захар Беркут
Member
Икорян
Ну добре не купуй їх більше.
Так Китай - комуняцькі людожери, але до чого Тайвань до Китаю?
Вони обидва - Тайвань виробнича лінія.
Ну добре не купуй їх більше.
Так Китай - комуняцькі людожери, але до чого Тайвань до Китаю?
Вони обидва - Тайвань виробнича лінія.
Ото і відповідь, на Розетці на жаль - багато підробок.Икорян: ↑ 16.10.2024 21:05Обе оперативки куплены новыми в Розетке. Обе были с пломбами запечатаны. Дата производства на обеих 2024 годЗахар Беркут: ↑ 16.10.2024 21:03 Икорян
-
Икорян
Member
Захар Беркут, я знаю типа, который попал на поддельные балистики в магазине f.ua
-
Захар Беркут
Member
Икорян
Так я і не заперечую, цього добра вдосталь - якраз від Китаю.
Так я і не заперечую, цього добра вдосталь - якраз від Китаю.
-
Икорян
Member
Захар Беркут, если даже в Розетке паль, то где же покупать ? Ты утверждаешь, что все оригинальные кингстоны должны хорошо гнаться ? А мне вот авторитетный на этом форуме торговец оперативной памятью сказал, что Кингстон это лотерея и эта компания нередко ставит шлак, который еле штатные частоты держит
-
Захар Беркут
Member
Ні, як і у інших - Ні. Але саме Б-дай Самсунг частіше за все має гарний потенціал, якщо не з підвалу.Икорян: ↑ 16.10.2024 21:24 Ты утверждаешь, что все оригинальные кингстоны должны хорошо гнаться ?
-
Икорян
Member
Какие бидаи за 3к грн. ? Ты о чем ?Захар Беркут: ↑ 16.10.2024 22:15Ні, як і у інших - Ні. Але саме Б-дай Самсунг частіше за все має гарний потенціал, якщо не з підвалу.Икорян: ↑ 16.10.2024 21:24 Ты утверждаешь, что все оригинальные кингстоны должны хорошо гнаться ?
-
Захар Беркут
Member
Це ви писали?Икорян: ↑ 16.10.2024 20:51 Мы обсуждаем топовые линейки, а не бюджетки. У Кингстона топовая линейка это ренегат, у Джескила трайдент
-
Икорян
Member
Я писал о ддр4 3200мгцЗахар Беркут: ↑ 16.10.2024 22:28Це ви писали?Икорян: ↑ 16.10.2024 20:51 Мы обсуждаем топовые линейки, а не бюджетки. У Кингстона топовая линейка это ренегат, у Джескила трайдент
-
Захар Беркут
Member
Це топова?
-
Икорян
Member
Среди ддр4 3200 не может быть топовых и бюджетных ? У Кингстона например есть линейка beas и renegate. Renegate самая дорогая и при этом там стоят такие чипы, что даже до 3466 не гонятся с конскими таймингами. А вот джескилл трайдент гонится прекрасно. Как же так ?
-
Захар Беркут
Member
Ото мені і подобається - чого мій віслюк не побіг швидше Арабського скакуна!
(с) Може тому що треба розібратись, де "топова", а де стабільна пам'ять.
Кінгстон ще ті криворучки, але ж і ви маєте розуміти - що це ще та лотерея, у будь якого виробника чи вендора.
Кінгстон ще ті криворучки, але ж і ви маєте розуміти - що це ще та лотерея, у будь якого виробника чи вендора.
-
Икорян
Member
Чипы допустим лотерея. А как насчёт радиаторов ? Почему на Кингстоне они тонкие ? Или компания таким образом даёт понять, что ее оперативная память не для разгона ?Захар Беркут: ↑ 16.10.2024 22:52 Ото мені і подобається - чого мій віслюк не побіг швидше Арабського скакуна!
-
Захар Беркут
Member
Икорян
Ви не думали що вона дорожче через те що там золоті пальці, та додаткові вам непотрібні фічі.
Ви не думали що вона дорожче через те що там золоті пальці, та додаткові вам непотрібні фічі.
-
Икорян
Member
Фичи ? Я увидел, что радиаторы похожи на фольгу на максималках. Если компания даже на этом экономит, тогда страшно представить как она экономит на вещах под радиаторомЗахар Беркут: ↑ 16.10.2024 22:56 Икорян
-
Захар Беркут
Member
Икорян
Спитай у них, я пояснив чому - тому що я взагалі знімав радіатори, у 99% випадків вони непотрібні.
Крім Б-Дай Самсунг, якого як виявляється у вас не було там.
Та і з Самсунгом - люди без радіаторів писали тут на форумі по 3+ роки з 1.5v+, що так гріється, але все гаразд.
Радіатор - виключно зовнішній вигляд у цьому разі, користі від нього - НІХ**.
Спитай у них, я пояснив чому - тому що я взагалі знімав радіатори, у 99% випадків вони непотрібні.
Крім Б-Дай Самсунг, якого як виявляється у вас не було там.
Та і з Самсунгом - люди без радіаторів писали тут на форумі по 3+ роки з 1.5v+, що так гріється, але все гаразд.
Радіатор - виключно зовнішній вигляд у цьому разі, користі від нього - НІХ**.
-
Икорян
Member
При 1.5 вольт не греется ? Да кому ты рассказываешь, трольчатинка. В играх ещё как греется, потому что видеокарта поддувает тепла. Не у всех же стоит 4060 как у меняЗахар Беркут: ↑ 16.10.2024 23:01 писали тут на форумі по 3+ роки з 1.5v+, що так гріється, але все гаразд
Востаннє редагувалось 16.10.2024 23:08 користувачем Икорян, всього редагувалось 2 разів.
-
Захар Беркут
Member
А це з якої логіки? Бо у підрядників зазвичай навпаки, якщо економили на непотрібному за фактом радіаторі, то є велика вірогідність що не економили на інших компонентах, бо як ви там писали?Икорян: ↑ 16.10.2024 22:58Фичи ? Я увидел, что радиаторы похожи на фольгу на максималках. Если компания даже на этом экономит, тогда страшно представить как она экономит на вещах под радиаторомЗахар Беркут: ↑ 16.10.2024 22:56 Икорян
- Там величезний радіатор, може він тому і такий щоб приховати економію, і взагалі може не торкатись чипів пам'яті.
-
Икорян
Member
В оперативной памяти самое дорогое это чипы памяти. Я купил Джескил и Кингстон. Джескил гонится, Кингстон даже с конскими таймингами не гонится даже до 3466. Так где сэкономили ?Захар Беркут: ↑ 16.10.2024 23:06А це з якої логіки? Бо у підрядників зазвичай навпаки, якщо економили на непотрібному за фактом радіаторі, то є велика вірогідність що не економили на інших компонентах, бо як ви там писали?Икорян: ↑ 16.10.2024 22:58 Фичи ? Я увидел, что радиаторы похожи на фольгу на максималках. Если компания даже на этом экономит, тогда страшно представить как она экономит на вещах под радиатором
- Там величезний радіатор, може він тому і такий щоб приховати економію, і взагалі може не торкатись чипів пам'яті.
Востаннє редагувалось 16.10.2024 23:13 користувачем Икорян, всього редагувалось 1 раз.