Test Drive Unlimited Solar Crown стартувала з технічними проблемами та отримує погані відгуки

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Lekrs
Member

Повідомлення

Грав у демку, гра середнячок, по скидці буде норм.
Tobias
Member

Повідомлення

VirusikZloy: 09.09.2024 07:49 Сразу было понятно что игра очко
И как это было понятно?) Как может быть "сразу понятно", если это продолжение родоначальника гоночного поджанра?
Dremjke
Member

Повідомлення

Tobias: 09.09.2024 15:11И как это было понятно?) Как может быть "сразу понятно"
По видео геймплея еще ранее, по демке. Этих двух факторов было уже достаточно, чтобы понять, что предстоит релиз шляпы.

Отправлено спустя 1 минуту 39 секунд:
kairo: 09.09.2024 12:35Тобто, мені замість того, щоб натиснути придбати та за 20 хвилин вже грати, треба замовляти флешку, яка буде йти мені 2-3 дні, в залежності від того, де вона знаходиться, а якщо гра не топова, то замовляти її із закордону, платити за флеш(ніхто безкоштовно їх не роздає), платити за доставку і все це в надії на те, що ігри на носіях будуть краще йти?
По писанині цього камрада часто складається враження, що він взагалі не розуміє, про що пише. Ось цей тейк про гру на носії та флешку вже неодноразово намагається доводити. Це якийсь особливий тип мислення, не часто таке зустрінеш :gigi:
Поки це писав, уявив картину - йде чувак на розетку забирати флешку з грою (в 2024, лол), приходить додому і вявляється, що вона по дорозі з кишені випала :lol: :lol: :lol:
Знову кляті ігророби будуть винуваті :gigi: :gigi: :gigi:
Inqizitor2022
Member

Повідомлення

Зачем нужен сервер для синглплеера? Если бы сделали опционально - я бы ещё понял, кто хочет - включает инет, кто не хочет - гоняет офлайн без тормозов.
kairo
Member

Повідомлення

Inqizitor2022: 09.09.2024 16:31 Зачем нужен сервер для синглплеера? Если бы сделали опционально - я бы ещё понял, кто хочет - включает инет, кто не хочет - гоняет офлайн без тормозов.
Найпростіший варіант вирішити проблему піратства.
Dremjke
Member

Повідомлення

Inqizitor2022: 09.09.2024 16:31Зачем нужен сервер для синглплеера?
Вспомнились из 2010 года игры Assassin's Creed 2 и Mass Effect 2, как пример, где на лицензионной версии нужен был постоянный доступ к интернету. Элемент защиты от пиратства.
Ekz0rcyst
Member

Повідомлення

Inqizitor2022
Не так все драматично... Ви ж якимось чином маєте доступ до інтернет як і більшість користувачів, тому об'єктивно це не проблема.
Andikho
Member

Повідомлення

Tobias: 09.09.2024 15:11И как это было понятно?) Как может быть "сразу понятно", если это продолжение родоначальника гоночного поджанра?
Ці "родоначальники" свого часу випускали ТДУ 2, до речі на носіях розповсюджувався, і ця гра була ще тим шлаком, який тупо спекулював на імені першого ТДУ, що на свій час був шикарним. Я, в принципі, навіть не здивований, що гра вийшла не дуже, бо все що роблять під брендом Тест драйв анлімітед - спекуляція на пам'яті тих, хто грав в оригінал купу років тому.
doc-oc
Member

Повідомлення

Достаточно было посмотреть на то, кто разработчик. Эти рахиты не умеют игры делать, у них руки из задницы растут. Я как только об анонсе услышал, сразу сказал, что это срань будет.
longaro
Junior

Повідомлення

Если те разрабы рахиты прецтавляю кто тогда ты .. Пыль , микроб , волосина и т д :lol:
Відповісти