Тому що в інтерфейсі Стіма найголовніше - читати опис ігор. Якщо Стім на російській, то й описи будуть у 90% на російській, а якщо Стім українською, то описи в 99% будуть англійською . При тому, що Стім можна налаштувати, щоб він виводив відгуки на двох мовах, його не можна налаштувати, щоб виводив описи ігор, обираючи з двох мов. Мені й віндою теж доводиться користуватися з російським інтерфейсом, бо те якраз найбільш важливі технічні тонкощі, які я напам'ять не знаю, в російській версії перекладені, а в українській версії стають неперекладені англійською, а також зі ста програм з російською локалізацію знайдуться дві прибацані, в яких мову інтерфейсу не можна виставити вручну, а вони беруть її на основі мови Вінди і якщо Вінда українською, то вони замість російської мови інтерфейсу перемикаються на англійську й нічим це пофіксити не можна, серед прог же, що мають українську мову інтерфейсу, я не зустрічав жодної прибацаної, де цю мову не можна виставити вручну. А от серед окремих програм та ігор я завжди намагаюся обрати українську локалізацію, якщо є, скачую різні аматорські українізатори і сам особисто вже для кількох програм та ігор зробив аматорський переклад українською.ma_rch41: ↑ 01.09.2024 16:34 нашо писати тут на укр , а стім мати на рос ?
Останні статті і огляди
Новини
Піковий онлайн Deadlock наблизився до 150 тисяч гравців
-
Kassatka
Member
-
kalakawa
Member
все такKassatka: ↑ 01.09.2024 17:12Тому що в інтерфейсі Стіма найголовніше - читати опис ігор. Якщо Стім на російській, то й описи будуть у 90% на російській, а якщо Стім українською, то описи в 99% будуть англійською . При тому, що Стім можна налаштувати, щоб він виводив відгуки на двох мовах, його не можна налаштувати, щоб виводив описи ігор, обираючи з двох мов.ma_rch41: ↑ 01.09.2024 16:34 нашо писати тут на укр , а стім мати на рос ?
-
Kassatka
Member
А так у мене є доступ до інших Стім-акаунтів, на яких виставлена українська мова інтерфейсу, і якщо я хочу глянути, як виглядає сторінка гри українською, то я переходжу в інший браузер, де залогінений під іншим акаунтом.
-
Dremjke
Member
ma_rch41: ↑ 01.09.2024 16:34нашо писати тут на укр , а стім мати на рос ?
- спойлер
- Не кажи, що мені робити, а я не скажу, куди тобі йти
Якщо виставити стім українською, то у відгуках, окрім адекватних, буде усяке типу "а чому без української?", "треба русоріз", "о, можна їпати русню" і тому подібне.Kassatka: ↑ 01.09.2024 17:12При тому, що Стім можна налаштувати, щоб він виводив відгуки на двох мовах, його не можна налаштувати, щоб виводив описи ігор, обираючи з двох мов.
Якщо виставити стім російською, то буде "Без русского! Возврат!", "ой, в вашем регионе мои деньги недоступны", "украинскую музыку добавили, ну понятно всё!".
І те і інше мені не потрібне, тож особисто я сортую відгуки і читаю адекватних людей, а не те гімно, що ідіоти туди пишуть. При цьому якою мовою - мені по барабану. Я добре знаю українську, російську, англійську та німецьку, перші 3 регулярно використовую в побуті.
-
Nemo4k
Member
Я впевнений це ненадовго скоро впаде онлайн.
-
Enjthesilence
Member
в smite колись годинок 100 награв, потім в парагон, але чомусь надовго моба від 3ї особи не затягують
-
daesz
Member
https://steamdb.info/app/1422450/charts/
150к кожного дня, вольво знову створило шедевр
150к кожного дня, вольво знову створило шедевр
-
Breathtaking
Junior
Мені хтось із Стім друзів надіслав запрошення. Пару матчів зіграв але не дуже затягнуло бо не граю в Апекс, Овервотч та ін.