Огляд та тестування ігрового 14″ ноутбука Acer Nitro 14 на базі процесора AMD Ryzen 8845HS та відеокарти Nvidia GeForce RTX 4060

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
alextampa
Junior

Повідомлення

Koluchiy: 21.08.2024 17:52 У огляді не вказали один з найцікавіших моментів, а саме TDP відеокарти.
Плюсую, для ігрового ноута це один з ключових показників. Не розумію чого не вказати це в огладі. Тільки для відяхи він TGP називається, але це вже нюанси
The_Rusik
Member

Повідомлення

Ох уж эти любители 4к на 16" :lol:
Заплатили больше, а потом выставляют масштабирование и получают те же фулл хд но с костылями.
А как вы собрались игры запускать на этом "игровом" ноуте с мобильной 4060 в 4к?
Или там будете ставить фулл хд?
Выходит просто переплата за то, чем не пользуетесь.
block_stupid
Member

Повідомлення

General Failure
The_Rusik

Як раз тут по залізу і по теплу ці ноути +- норм вивозять навіть з таким розширенням, і навіть краще ніж мій попердній сетап з r 3600 + rx5700
+ можна або зменшити розширення або dlss/fsr.
І також для людей які працюють або граються в ліжку (серед друзів є такі, грають на ноуті, хоч і ігровий комп в 1.5 метра під столом стоїть).
А про розширення, масштабування це не виставленя меншого розширення...а саме масштабування. Там вище і я і скофер лінки кинули почитайте, дуже корисно буде.

Мені задавалось кожна собака розібралась з масштабування ще в перші роки windows 10, коли там були проблеми спочатку з 4К а потім з QHD
yupi
Member

Повідомлення

Не знаю, как можно играть на 15.6, не говоря уже про 14)) для себя лично выбрал, если играть, то минимум 17.3, а лучше вообще 18 :gigi:
А на 16" разницы с 15.6 почти никакой.
Відповісти