GSC Game World показала геймплей S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
bigmonstr666
Member

Повідомлення

дуже класна презентація! усе сподобалось, за українську мову величезний плюс :banan:
так, можуть бути недоліки, та і впевнений знайдуться ті яким щось буде не так і не те( тут текстурка не така, піксель не той), але гра виглядає як дійсне продовження культової для нас гри) сподіваюсь вестерни також зацінять :super:
Earanak
Member

Повідомлення

Учитывая какие кошмары встречаются на просторах UE-МаркетПлейса интересно будет увидеть что с модами будет творится.
Уже хочу впихнуть в игру Fluid Flux плагин и кастовать цунами на ЧАЭС летая на гигантской стрекозе :gigi:
miroslav_mm
Member

Повідомлення

Щось я не відчув масштабу, кажуть повно регіонів буде, безшовна велика карта, по факту масштаб виглядає як і в минулих Сталкерах. На ПДА показує типу велика дистанція до точки, а по факту ГГ пройшов 10-20 метрів до позначеної точки. :spy:
stdem777
Junior

Повідомлення

цікаво фх8350 буде підтримка ...
kalakawa
Member

Повідомлення

stdem777: 13.08.2024 01:46 цікаво фх8350 буде підтримка ...
Якщо й ні, game one з власних коштів задонатить розробникам на додавання підтримки ефикса грою
Тобто по ітогу буде в будь-якому випадку
Donate
Member

Повідомлення

ПАЛЕВО

А взагалi ролик такий же розмитий як і базікання тода, коли він представляв старфілд :rotate: За те показали локацію із Чистого Неба, та те як вони робили моушен кепчур.
Ну й ще про те що гра буде не лінійною і треба буде проходити ще раз... Я просто бачу як той рівень персоналу зробить нелінійну гру, рушій не змогли, зате ось на У.Е.5 зроблять нелінійну гру :gigi: Пабачимо... Риліз близько :gigi: Головне щоб від оптимізації 15 фпс як у старфілді не побачити :laugh:
Delorian
Member

Повідомлення

maxafon: 12.08.2024 21:46 хто покликав азірова на презентацію? неможливо було слухати
Согласен, из рубрики "кравасиси" и "пидписздесь". Говорить на ПРЕЗИНТАЦИИ, под ЗАПИСЬ на языке которым пользоваться не умеешь - только показывать ущербность "мови". Как свой ребенок самый лучший... но с ДЦП. У этого "диверсанта" была возможность переснять и исправить свою риторику - не стали, надеюсь с игрой подход будет не настолько на "от...бись". Я за качественный подход во всём, за грамотный украинский язык в том числе. Люблю когда человек гордо несёт своё знамя, даже до войны когда люди говорили грамотно и правильно, на чисто породистом украинском языке - делая это литературно, без убогого суржика и ограниченного словарного запаса, но я таких видел пару человек за жизнь, а общаюсь с тысячами людей в год. Вот не можешь изложить мысль грамотно? Ну не позорь ни себя, ни язык - говори на том, на каком собеседник может тебя понять или пусть скажет вместо тебя другой оратор - ведь нам какое дело чьи лица показали в этом видео? А то IQ контента занизил прямо серьезно, прямо на двое поделил. Да второй тип туда же - который только с барбершопа вышел, в попытке поднять свою статусность - тоже "в глаза не смотрит", а только читает со шпаргалки... ну за что вы так со мной :( Патриотизм тут вообще ни к чему, хоть очевидно, что задача - чисто порадовать укр. публику, которая: "ОГО. ПРЕЗЕНТАЦIЯ НА УКРАЇНСЬКIЙ МОВI УКРАЇНСЬКОЇ ГРИ - ДОЧЕКАЛИСЬ! :eek: и прочие дешевые манипуляции типа: "Курск это Украина"... ну явно же, ну зачем это всё... лет через 10-15 будем думать, что разрабатывали игру люди которые не умели мысли выражать нормально.

p.s: заметил что графон просто унылый. Я видел типа слитые материалы ранее, так там попахивало чем-то интригующим с точки зрения визуального погружения. А тут просто халфлайф-2 какой-то. Надеюсь я ошибся и расчёт не на FHD+1660супир идёт, и для аналогичных ноутов, для мужиков с низким тестостероном и большим мягким пузом, которые на ноутах играют вместо того, чтобы работать на работу.
Panasi
Member

Повідомлення

maxafon: 12.08.2024 21:46 хто покликав азірова на презентацію? неможливо було слухати
Якщо ти про тiпа з бородою, то взагалi-то вiн бiлорус. Ну вибачай, що вiн не змiг бездоганно вивчити нашу мову.
Inqizitor2022
Member

Повідомлення

Целый лид разрабов был вынужден снизойти к народу, дабы показать геймплей. После слов про "пси радиацию, которая нас убивает" - стало стыдно за отечественную науку. Так то геймплей на консоли плавный по виду, но это же демка была по сценарию, а не релизная версия. Выглядит всё... Как Сталкер, только с модом на графику. Нет ни транспорта, ни нормальных детекторов аномалий типа радара, нужно кидать болты почему-то. Инвентарь сильно ограничен. У меня после просмотра ролика создалось ощущение 2007 года и Ждалкера 1...
Я сравниваю ощущения после просмотра этого ролика и Метро Исход и понятно, что Метро в разы прикольнее. Сделали бы хотя-бы возможность водить машинки, бтры, танки, вертолеты, мотики и тд, нормальный детектор аномалий, нормальный инвентарь и возможность увеличивать его и переносимый вес в зависимости от типа рюкзака, рпг элементы и тд... Ну хоть что-то что показало бы 2024 на календаре.

Отправлено спустя 5 минут 37 секунд:
GreenMile: 12.08.2024 21:54 Ну шо, де там зрадофіли з минулого обговорення під новиною про перенос релізу, які точно знають з інсайдерських джерел, що Сталкера нема? :popcorn:
А что, есть что-ли? Пока мы увидели графический мод к Сталкер 1, который идёт на консоли.
Ладно, признаю, что я - потрясен, как плавно очередная поделка на UE 5 идёт на консоли. Это единственное, что пока могу сказать хорошего про увиденное, это если была консоль, а не ПК на 14900К и 4090 с подключенным джойстиком.
Барбарис
Member

Повідомлення

Було лише пару слів, всі інші просто з акцентом - відчувається, що довго за кордоном жили. Якщо мова про спіч одного з розробників на хвилину, то явно білоруська чується або поліська говірка. Ну і це явно не з суфлера читають і перезаписують постійно, жива мова своїми словами.
Igoretc
Member

Повідомлення

Delorian: 13.08.2024 02:07Люблю когда человек гордо несёт своё знамя
Зі всього цього хейтерського спічу можна зробити висновки про автора, який гордо, але тупо-вперто, несе свій улюблений триколор, хоч це і не допомагає йому позбавитись хворобливої потреби самоствердження через тотольний хейт всього що його оточує. Іншими словами - проблеми з психікою (хоч зараз у багатьох ці проблеми, бо ракети і бомби...)
Як на мою думку, то значно краще навіть скористатись гуглперекладачем ніж корчити з себе принципового уськоротого, який скоріше собі насре в кишеню ніж спробує зробити хоч щось щоб перейти з псячої на українську.
Sanьka
Member

Повідомлення

Наступні 2 місяця будуть вирішальними (с) :gigi:
Wonderboy
Member

Повідомлення

Не розумію купи мінусів у постах з критикою, як на мене - конструктивною. Те, що гра виходить на плойці - вже дуже погано, бо це у кращому випадку текстурки до 6 Гб відеопам'яті максимум і замазування тих самих убогих текстурок купою блуму, блуру і абераціями. Якщо для ПКшників вийде окремий hires пак, буду вважати це чудом. Та й УЕ5 це скоріше для піару, судячи по публікаціям з ним більше клопоту, ніж профіту.
Samilo
Member

Повідомлення

Igor_1974
І це добре! Абсолютно не цікаво тринькати ті піксельні карманчики.
Впевнений, для Вас зроблять такий мод
Polaris
Member

Повідомлення

Reinmar: 12.08.2024 21:47 А системні вимоги у Стімі це вже офіційні? 2070 для високих?
Мб це мінімальні фул хд нативним рендером?
fatality
Junior

Повідомлення

Гра ще не вийшла, а вже є тема для модів на злобу дня. Нещодавно нова зона утворилася неподалік Курської АЕС, там же знаходиться відома Курська аномалія :D
спойлер
Igor_1974
Member

Повідомлення

Samilo: 13.08.2024 08:15 Igor_1974
І це добре! Абсолютно не цікаво тринькати ті піксельні карманчики.
Впевнений, для Вас зроблять такий мод
Чого? Розгрузка в NLC була зроблена офігенно (і значно краще ніж окремий мод на магазини в Гамма). Обмежена кількість патронів, обмежена кількість медицини, обмежена кількість гранаток. Що підготовив для виходу, те й маєш в швидкому доступі. І реалістичність була кращою, ніж безмежна кількість патронів з рюкзака. Чесно, не розумію вашого хейту.
Kashtan
Member

Повідомлення

UE5 - не панацея. Штормгейт погляньте на ютюбі, ще ліпше пограйте самі, по графіці на ультра, я б сказав що вона з минулого століття, а рушій той самий. Так що по-різному можна розпорядитись його потужностями.
NUN4AG
Member

Повідомлення

Нарешті майже те відео (якби ще без відволікання на балачки), яке я чекав ще 3 роки назад.
Доречі, один з героїв відео проговорився, що гру розробляють 3 роки (а анонс відбувся ще 6 років назад), тобто подібна демонстрація відбулася б саме 3 роки назад, якби гру почали повноцінно розробляти в 2018 без переносу на UE5 та паузи в розробці.
Побачив +/- те, що і очікував - покращену та актуальну реалізації оригінальної концепції.
Реалізація ганплею виглядає посередньою (хоча по відео на 100% не можна стверджувати, тим більше на відео грали на паді), але я скоріше б здивувався, якби шутерна складова STALKER 2 стала новим еталоном жанру.
Графіка не перехоплює подих, але світ красивий, атмосферний, доволі непогано деталізований та наповнений.
Є питання до якості українського озвучення, побоювання щодо рівня реалізації AI (поки обережно повірю, що вона буде компетентною) та якості реалізації кінцівок (в CS вона була жахливою, а CoP посередньою), але це все перевірю вже особисто.
Сподіваюсь, що вся гра однаково якісно пропрацьована, а не початок та головний сюжет добре, а відкритий світ та додаткові квести ближче до кінця просто "наваливатимуть"...
Про якісну оптимізацію та мінімальну кількість багів на релізі навіть мріяти не смію - це зовсім не в дусі часу і стилі проєктів серії STALKER (SoC та CS точно, за CoP не знаю - пройшов лише рік назад)... :laugh:
mrigi
Member

Повідомлення

Нам ніяк не завадить свій всесвіт умовного Fallout у вигляді Сталкера навіть якщо графон на рівні Fallout 3. Тому хейтери, не звіздіть.
Відповісти