Оголошено системні вимоги God of War Ragnarök

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
nochnik89
Member

Повідомлення

Вам подали игру ААА класса, а Вы жалуетесь на такую мелочь как ссд :laugh:
Если игра будет играться на народных сборках - то не вижу проблемы подкинуть обычный недорогой саташник 256-512 гб
MessiaH
Member

Повідомлення

Voozy: 08.08.2024 21:03ещё 4к - такое ненужное бремя. Вряд ли ощутимую разницу видно, а удар по производительности - коллосальный.
Если у тебя 4к монитор и ты на нём поставишь 1440р, то будет просто звиздец как видно, всё будет смотреться крайне шакально. Поэтому у кого 4к моники тем играть только в 4к и никак иначе, а для этого нужны топовые карты
Voozy
Member

Повідомлення

MessiaH: 09.08.2024 07:04
Voozy: 08.08.2024 21:03ещё 4к - такое ненужное бремя. Вряд ли ощутимую разницу видно, а удар по производительности - коллосальный.
Если у тебя 4к монитор и ты на нём поставишь 1440р, то будет просто звиздец как видно, всё будет смотреться крайне шакально. Поэтому у кого 4к моники тем играть только в 4к и никак иначе, а для этого нужны топовые карты
Да, это - правда. Не даунскелится нормально, получается мыло. Сам раньше не верил)
Поэтому и купил 1440п моник. Думаю, где-то серия 6000 уже будет 4к щёлкать как орехи - тогда мб и обновлюсь.

Відправлено через 18 хвилин 21 секунду:
Voozy: 09.08.2024 07:38
MessiaH: 09.08.2024 07:04
Да, это - правда. Не даунскелится нормально, получается мыло. Сам раньше не верил)
Поэтому и купил 1440п моник. Думаю, где-то серия 6000 уже будет 4к щёлкать как орехи - тогда мб и обновлюсь.
З.Ы.: Правда, ДЛСС и генераторы кадров чуть облегчают ситуацию, раз уж купили 4к моник. Не всё так печально)
Kirakishou
Member

Повідомлення

Може все залежить від того, в що ви граєте? Всі ігри, які мені цікаві, чудово йдуть в 4К@60 на RX 7800 XT на високих або максимальних налаштуваннях. Але якщо вам треба 500 фпс – тоді інша справа. Мені краще мати більш чітку картинку, ніж високий фпс.
Voozy
Member

Повідомлення

Kirakishou: 09.08.2024 08:13 Може все залежить від того, в що ви граєте? Всі ігри, які мені цікаві, чудово йдуть в 4К@60 на RX 7800 XT на високих або максимальних налаштуваннях. Але якщо вам треба 500 фпс – тоді інша справа. Мені краще мати більш чітку картинку, ніж високий фпс.
Чорт його знає. Я сумніваюся, що побачу різницю між 1440п і 4к на 27 дюймовому моніку. На 32 - скоріш за все побачу, але не значну. Але 32 дюйми - то вже головую крутити треба, імхо.
Поки що все вище 1440п здається Diminishing Returns. Доволі відомий ютубер Daniel Owen відос зробив по цій темі - теж саме каже.

Але, як говорять, вік живи - вік вчися. Певно і на 4к перейду в майбутньому.Я раніше думав, що краще 1080п вже нічого не винайдуть. А ще раніше на 360му в 720п30 грав з відкритим ротом :laugh:
waryag
Member

Повідомлення

Inqizitor2022: 08.08.2024 21:30Там нет ультра текстур и не может быть никогда. Где ты в консоли видел 4070Ti хотя-бы. Там где-то медиум сеттинги стоят, отчего оно на консолях как-то идёт. Амдшный 8 ядерник низкочастотный и 2080ti, урезанная тоже по частотам - это не та система, которая эту игру нормально потянет. Поэтому и решили запаковать медиум текстуры, дабы не заморачиваться.
А при чем ультра текстуры к производительности карты? Им нужна видеопамять. Напомнить, как один порт с ПС5 опустил 8-гиговые карты вне зависимости от жирноты чипа?
Kirakishou
Member

Повідомлення

Voozy
Насправді різницю видно, як видно різницю між 60 і 120 фпс. Інша справа, що ця різниця не вартує того, щоб купувати новий монітор чи відеокарту. Мені подарували 4К-монітор, тому я маю можливість грати в 4К і мені подобається ця чіткість. Якби не подарували 4К, я б грав на тому, що у мене був до цього. Так само й з 120 фпс. Мій монітор не підтримує оновлення 120 герц і я просто не переймаюся щодо цього. Хоча я знаю, що 120 чи 144 герц це дуже круто. Але точно не вартує того, щоб купувати новий монітор.
enkosxs
Member

Повідомлення

ммм... Эксклюзивы Сони :D
unique-neon
Member

Повідомлення

Kirakishou: 09.08.2024 08:44Так само й з 120 фпс. Мій монітор не підтримує оновлення 120 герц і я просто не переймаюся щодо цього. Хоча я знаю, що 120 чи 144 герц це дуже круто. Але точно не вартує того, щоб купувати новий монітор.
Тут я би посперечався, фпс ще можна моушн блуром компенсувати. Але 60гц монітори йдуть без VRR або він є, але лімітований у смузі 48-60гц. Давніше грав на vrr з слабою картою, 45-70гц видавала, то картинка була сильно плавніша ніж без vrr. Втім на 100+гц vrr уже не такий помітний.
Востаннє редагувалось 09.08.2024 10:56 користувачем unique-neon, всього редагувалось 2 разів.
Spiryt
Member

Повідомлення

victorkrynytsky: 08.08.2024 20:03
byaka: 08.08.2024 19:49 190Гб :eek:
Оптимізація вийшла з чату! :-/
На консолях в 2 - 2,5 рази менше місця займає:
спойлер
Зображення
На PS5 есть алгоритм сжатия файлов, там многие игры меньше весят. На PS4 очевидно, что порезанные текстуры
Геральт
Member

Повідомлення

Voozy: 09.08.2024 07:57 Думаю, где-то серия 6000 уже будет 4к щёлкать как орехи
В нативі не буде, а в апскейлах і зараз карти "справляються"
Reinmar
Member

Повідомлення

victorkrynytsky: 08.08.2024 20:03
На консолях в 2 - 2,5 рази менше місця займає:
Наскільки гірші текстури - настільки і менше. Логічно
Anton_Pepper
Member

Повідомлення

что-то мне совсем не зашел новый Год оф Вар. Я начал проходить "первую" часть 2018, несколько раз хотелось бросить, и в итоге бросил где-то на половине, как-то скучно, не эпично и бледно на фоне оригинальной трилогии. Как раз перед прохождением прошел еще раз 3-ю часть и после неё новая совсем слабенько смотрится. С одной стороны вроде бы и не плохая игра, а с другой как-то ничем не удивляет и уж точно не тянет на "игру году" или "лучшую игру всех времен". Эту часть даже нет желания пробовать, разве что может добавят когда-нибудь в подписку ПС Плюс.
taras_cs
Member

Повідомлення

Voozy: 09.08.2024 08:28Але 32 дюйми - то вже головую крутити треба, імхо.
Ні, 32" ще очі добре охоплюють, головою не треба крутити. В мене для роботи 32".
Граю на 65" - кручу не головою, а мишою, якщо гра дозволяє. Але на елементи керування (мана, HP, мапа та ін) доводиться переносити погляд, шия не болить при цьому.

Коли в дружини зламався легендарний LG Flatron W2600HP (26"), купив їй Samsung 32" - вона теж дивувалася, скільки місця на екрані з'явилося, нащо ж їй так багато (грає у WOW, Diablo 4, Overwatch 2). Швидко звикла (складніше до курви екрану звикати було). Планую собі 100" екран купити, коли (якщо) зароблятиму більше хоча б на 20%.

Відправлено через 6 хвилин 14 секунд:
Фактично, єдина проблема із великим екраном - як зручно вмоститися з мишою та клавою, мобільний стіл купувати або миритися із тим, що дивишся трохи збоку (TV на стіні висить, навпроти дивана). З геймпадом взагалі проблем немає - сідай, де хочеш та на чому хочеш.
Nutbar
Member

Повідомлення

Anton_Pepper: 09.08.2024 11:53 что-то мне совсем не зашел новый Год оф Вар. Я начал проходить "первую" часть 2018, несколько раз хотелось бросить, и в итоге бросил где-то на половине, как-то скучно, не эпично и бледно на фоне оригинальной трилогии. Как раз перед прохождением прошел еще раз 3-ю часть и после неё новая совсем слабенько смотрится. С одной стороны вроде бы и не плохая игра, а с другой как-то ничем не удивляет и уж точно не тянет на "игру году" или "лучшую игру всех времен". Эту часть даже нет желания пробовать, разве что может добавят когда-нибудь в подписку ПС Плюс.
Цілком погоджуюсь. Жалкую що придбав його взагалі. Всі так розхвалювали і я мабуть разів 5 намагався себе заставити проходити, запевняв себе що от зараз почнеться щось цікаве. Але ніт. Порожня карта, локації з клаустрофобних коридорів, лабіринти, однотипні вороги і "головоломки". Такої нудоти ще пошукати :(
Voozy: 09.08.2024 08:28 сумніваюся, що побачу різницю між 1440п і 4к на 27 дюймовому моніку. На 32 - скоріш за все побачу, але не значну. Але 32 дюйми - то вже головую крутити треба, імхо.
Правда, 32 то завеликий, хіба що зовсім далеко сидіти. 27 - золота середина. Але все ж з 1440р видно окремі пікселі, хочеться більше. При цьому ігрових (не 60Гц) MiniLED чи OLED 27" 4k моніків кіт наплакав, особливо в Україні.
MessiaH
Member

Повідомлення

waryag: 09.08.2024 08:43А при чем ультра текстуры к производительности карты?
при том что их отрисовать надо, а для этого чипу тоже приходится попотеть
waryag
Member

Повідомлення

MessiaH: 09.08.2024 17:40при том что их отрисовать надо, а для этого чипу тоже приходится попотеть
За редкими исключениями, ультра текстуры в основном ограничены доступным объемом видеопамяти, с минимальным влиянием на фпс.
Alligator
Member

Повідомлення

i7-7700k для HIGH бо i3-10100 звучало б не так круто? :spy:
AssayMAS
Member

Повідомлення

Abobusik: 09.08.2024 03:00Любителям сонислоп уже не впервые вытирать лицо после очередной струи “пк портов" сони
ну так одних подоили - внушим им исключительность, потом уже всех - когда уже отработали технологию по повышению надоев у конкретной коровы=игры...
С консолей порты игор вылизывают для ПК порой сильно - значительно улучшая. Так что консоли это "публичный" альфа тест - а на ПК уже конечный релиз... и как бы порты на ПК приносят денег больше - так как товар уже есть просто в другую нишу рынка его суют... .
Задача корпораций добра не игры делать, а денег зарабатывать ЛЮБЫМИ способами, даже руша, ранее навеянное рекламой=пропагандой, ЧСВ консольщиков... ПК сложнее и универсальней, порог входа в "ПК бояре" требует больше знания=времени на обучение.
NST1983
Member

Повідомлення

Йо_пта, на соні ця гра коштувала як гарний ССД. На ПК 99% відсотків з вас будуть грати на піратці.

ЗІ. Всі порти соні мають завищені вимоги, щоб консолі купляли. Чому ви дивуєтесь? :insane:
Відповісти