Останні статті і огляди
Новини
Оголошено системні вимоги God of War Ragnarök
-
nochnik89
Member
Вам подали игру ААА класса, а Вы жалуетесь на такую мелочь как ссд
Если игра будет играться на народных сборках - то не вижу проблемы подкинуть обычный недорогой саташник 256-512 гб
Если игра будет играться на народных сборках - то не вижу проблемы подкинуть обычный недорогой саташник 256-512 гб
-
MessiaH
Member
Если у тебя 4к монитор и ты на нём поставишь 1440р, то будет просто звиздец как видно, всё будет смотреться крайне шакально. Поэтому у кого 4к моники тем играть только в 4к и никак иначе, а для этого нужны топовые картыVoozy: ↑ 08.08.2024 21:03ещё 4к - такое ненужное бремя. Вряд ли ощутимую разницу видно, а удар по производительности - коллосальный.
-
Voozy
Member
Да, это - правда. Не даунскелится нормально, получается мыло. Сам раньше не верил)MessiaH: ↑ 09.08.2024 07:04Если у тебя 4к монитор и ты на нём поставишь 1440р, то будет просто звиздец как видно, всё будет смотреться крайне шакально. Поэтому у кого 4к моники тем играть только в 4к и никак иначе, а для этого нужны топовые картыVoozy: ↑ 08.08.2024 21:03ещё 4к - такое ненужное бремя. Вряд ли ощутимую разницу видно, а удар по производительности - коллосальный.
Поэтому и купил 1440п моник. Думаю, где-то серия 6000 уже будет 4к щёлкать как орехи - тогда мб и обновлюсь.
Відправлено через 18 хвилин 21 секунду:
З.Ы.: Правда, ДЛСС и генераторы кадров чуть облегчают ситуацию, раз уж купили 4к моник. Не всё так печально)Voozy: ↑ 09.08.2024 07:38Да, это - правда. Не даунскелится нормально, получается мыло. Сам раньше не верил)MessiaH: ↑ 09.08.2024 07:04
Если у тебя 4к монитор и ты на нём поставишь 1440р, то будет просто звиздец как видно, всё будет смотреться крайне шакально. Поэтому у кого 4к моники тем играть только в 4к и никак иначе, а для этого нужны топовые карты
Поэтому и купил 1440п моник. Думаю, где-то серия 6000 уже будет 4к щёлкать как орехи - тогда мб и обновлюсь.
-
Kirakishou
Member
Може все залежить від того, в що ви граєте? Всі ігри, які мені цікаві, чудово йдуть в 4К@60 на RX 7800 XT на високих або максимальних налаштуваннях. Але якщо вам треба 500 фпс – тоді інша справа. Мені краще мати більш чітку картинку, ніж високий фпс.
-
Voozy
Member
Чорт його знає. Я сумніваюся, що побачу різницю між 1440п і 4к на 27 дюймовому моніку. На 32 - скоріш за все побачу, але не значну. Але 32 дюйми - то вже головую крутити треба, імхо.Kirakishou: ↑ 09.08.2024 08:13 Може все залежить від того, в що ви граєте? Всі ігри, які мені цікаві, чудово йдуть в 4К@60 на RX 7800 XT на високих або максимальних налаштуваннях. Але якщо вам треба 500 фпс – тоді інша справа. Мені краще мати більш чітку картинку, ніж високий фпс.
Поки що все вище 1440п здається Diminishing Returns. Доволі відомий ютубер Daniel Owen відос зробив по цій темі - теж саме каже.
Але, як говорять, вік живи - вік вчися. Певно і на 4к перейду в майбутньому.Я раніше думав, що краще 1080п вже нічого не винайдуть. А ще раніше на 360му в 720п30 грав з відкритим ротом
-
waryag
Member
А при чем ультра текстуры к производительности карты? Им нужна видеопамять. Напомнить, как один порт с ПС5 опустил 8-гиговые карты вне зависимости от жирноты чипа?Inqizitor2022: ↑ 08.08.2024 21:30Там нет ультра текстур и не может быть никогда. Где ты в консоли видел 4070Ti хотя-бы. Там где-то медиум сеттинги стоят, отчего оно на консолях как-то идёт. Амдшный 8 ядерник низкочастотный и 2080ti, урезанная тоже по частотам - это не та система, которая эту игру нормально потянет. Поэтому и решили запаковать медиум текстуры, дабы не заморачиваться.
-
Kirakishou
Member
Voozy
Насправді різницю видно, як видно різницю між 60 і 120 фпс. Інша справа, що ця різниця не вартує того, щоб купувати новий монітор чи відеокарту. Мені подарували 4К-монітор, тому я маю можливість грати в 4К і мені подобається ця чіткість. Якби не подарували 4К, я б грав на тому, що у мене був до цього. Так само й з 120 фпс. Мій монітор не підтримує оновлення 120 герц і я просто не переймаюся щодо цього. Хоча я знаю, що 120 чи 144 герц це дуже круто. Але точно не вартує того, щоб купувати новий монітор.
Насправді різницю видно, як видно різницю між 60 і 120 фпс. Інша справа, що ця різниця не вартує того, щоб купувати новий монітор чи відеокарту. Мені подарували 4К-монітор, тому я маю можливість грати в 4К і мені подобається ця чіткість. Якби не подарували 4К, я б грав на тому, що у мене був до цього. Так само й з 120 фпс. Мій монітор не підтримує оновлення 120 герц і я просто не переймаюся щодо цього. Хоча я знаю, що 120 чи 144 герц це дуже круто. Але точно не вартує того, щоб купувати новий монітор.
-
enkosxs
Member
ммм... Эксклюзивы Сони
-
unique-neon
Member
Тут я би посперечався, фпс ще можна моушн блуром компенсувати. Але 60гц монітори йдуть без VRR або він є, але лімітований у смузі 48-60гц. Давніше грав на vrr з слабою картою, 45-70гц видавала, то картинка була сильно плавніша ніж без vrr. Втім на 100+гц vrr уже не такий помітний.Kirakishou: ↑ 09.08.2024 08:44Так само й з 120 фпс. Мій монітор не підтримує оновлення 120 герц і я просто не переймаюся щодо цього. Хоча я знаю, що 120 чи 144 герц це дуже круто. Але точно не вартує того, щоб купувати новий монітор.
Востаннє редагувалось 09.08.2024 10:56 користувачем unique-neon, всього редагувалось 2 разів.
-
Spiryt
Member
На PS5 есть алгоритм сжатия файлов, там многие игры меньше весят. На PS4 очевидно, что порезанные текстуры
-
Геральт
Member
В нативі не буде, а в апскейлах і зараз карти "справляються"Voozy: ↑ 09.08.2024 07:57 Думаю, где-то серия 6000 уже будет 4к щёлкать как орехи
-
Reinmar
Member
Наскільки гірші текстури - настільки і менше. Логічно
-
Anton_Pepper
Member
что-то мне совсем не зашел новый Год оф Вар. Я начал проходить "первую" часть 2018, несколько раз хотелось бросить, и в итоге бросил где-то на половине, как-то скучно, не эпично и бледно на фоне оригинальной трилогии. Как раз перед прохождением прошел еще раз 3-ю часть и после неё новая совсем слабенько смотрится. С одной стороны вроде бы и не плохая игра, а с другой как-то ничем не удивляет и уж точно не тянет на "игру году" или "лучшую игру всех времен". Эту часть даже нет желания пробовать, разве что может добавят когда-нибудь в подписку ПС Плюс.
-
taras_cs
Member
Ні, 32" ще очі добре охоплюють, головою не треба крутити. В мене для роботи 32".Voozy: ↑ 09.08.2024 08:28Але 32 дюйми - то вже головую крутити треба, імхо.
Граю на 65" - кручу не головою, а мишою, якщо гра дозволяє. Але на елементи керування (мана, HP, мапа та ін) доводиться переносити погляд, шия не болить при цьому.
Коли в дружини зламався легендарний LG Flatron W2600HP (26"), купив їй Samsung 32" - вона теж дивувалася, скільки місця на екрані з'явилося, нащо ж їй так багато (грає у WOW, Diablo 4, Overwatch 2). Швидко звикла (складніше до курви екрану звикати було). Планую собі 100" екран купити, коли (якщо) зароблятиму більше хоча б на 20%.
Відправлено через 6 хвилин 14 секунд:
Фактично, єдина проблема із великим екраном - як зручно вмоститися з мишою та клавою, мобільний стіл купувати або миритися із тим, що дивишся трохи збоку (TV на стіні висить, навпроти дивана). З геймпадом взагалі проблем немає - сідай, де хочеш та на чому хочеш.
-
Nutbar
Member
Цілком погоджуюсь. Жалкую що придбав його взагалі. Всі так розхвалювали і я мабуть разів 5 намагався себе заставити проходити, запевняв себе що от зараз почнеться щось цікаве. Але ніт. Порожня карта, локації з клаустрофобних коридорів, лабіринти, однотипні вороги і "головоломки". Такої нудоти ще пошукатиAnton_Pepper: ↑ 09.08.2024 11:53 что-то мне совсем не зашел новый Год оф Вар. Я начал проходить "первую" часть 2018, несколько раз хотелось бросить, и в итоге бросил где-то на половине, как-то скучно, не эпично и бледно на фоне оригинальной трилогии. Как раз перед прохождением прошел еще раз 3-ю часть и после неё новая совсем слабенько смотрится. С одной стороны вроде бы и не плохая игра, а с другой как-то ничем не удивляет и уж точно не тянет на "игру году" или "лучшую игру всех времен". Эту часть даже нет желания пробовать, разве что может добавят когда-нибудь в подписку ПС Плюс.
Правда, 32 то завеликий, хіба що зовсім далеко сидіти. 27 - золота середина. Але все ж з 1440р видно окремі пікселі, хочеться більше. При цьому ігрових (не 60Гц) MiniLED чи OLED 27" 4k моніків кіт наплакав, особливо в Україні.Voozy: ↑ 09.08.2024 08:28 сумніваюся, що побачу різницю між 1440п і 4к на 27 дюймовому моніку. На 32 - скоріш за все побачу, але не значну. Але 32 дюйми - то вже головую крутити треба, імхо.
-
MessiaH
Member
при том что их отрисовать надо, а для этого чипу тоже приходится попотетьwaryag: ↑ 09.08.2024 08:43А при чем ультра текстуры к производительности карты?
-
waryag
Member
За редкими исключениями, ультра текстуры в основном ограничены доступным объемом видеопамяти, с минимальным влиянием на фпс.MessiaH: ↑ 09.08.2024 17:40при том что их отрисовать надо, а для этого чипу тоже приходится попотеть
-
Alligator
Member
i7-7700k для HIGH бо i3-10100 звучало б не так круто?
-
AssayMAS
Member
ну так одних подоили - внушим им исключительность, потом уже всех - когда уже отработали технологию по повышению надоев у конкретной коровы=игры...Abobusik: ↑ 09.08.2024 03:00Любителям сонислоп уже не впервые вытирать лицо после очередной струи “пк портов" сони
С консолей порты игор вылизывают для ПК порой сильно - значительно улучшая. Так что консоли это "публичный" альфа тест - а на ПК уже конечный релиз... и как бы порты на ПК приносят денег больше - так как товар уже есть просто в другую нишу рынка его суют... .
Задача корпораций добра не игры делать, а денег зарабатывать ЛЮБЫМИ способами, даже руша, ранее навеянное рекламой=пропагандой, ЧСВ консольщиков... ПК сложнее и универсальней, порог входа в "ПК бояре" требует больше знания=времени на обучение.
-
NST1983
Member
Йо_пта, на соні ця гра коштувала як гарний ССД. На ПК 99% відсотків з вас будуть грати на піратці.
ЗІ. Всі порти соні мають завищені вимоги, щоб консолі купляли. Чому ви дивуєтесь?
ЗІ. Всі порти соні мають завищені вимоги, щоб консолі купляли. Чому ви дивуєтесь?