Розмір і заважає. AMD оно зверху наліпила щоб зійшлось. А L4 заважає зробити жадібністьronemun: ↑ 09.08.2024 21:59Хоча заважало Інтел збільшити кеш L3 - взагалі не ясно?
Останні статті і огляди
Новини
Мобільні процесори Intel Arrow Lake-H отримають два види енергоефективних ядер
-
Scoffer
Member
-
Inqizitor2022
Member
Я кинул бенчи человека с хорошего канала с хорошей репутацией, там результат мы видим собственными глазами. Там 7950х3Д вполне неплохо себя показал, а если ты - синий фанат, для которого "игры - не игры, тесты - не тесты" (с) - ну что ж, я уже обломался на 13700К, теперь буду на 9950х переходить, если АМД нигде не облажаются.daesz: ↑ 09.08.2024 21:21 Це в якій третині? Рекомендую перестати дивитись бенчі з каналів людей які ті проци в свому житті ніколи не тримали
- спойлер
-
daesz
Member
Просто під столомInqizitor2022: ↑ 10.08.2024 14:12 Я кинул бенчи человека с хорошего канала с хорошей репутацией, там результат мы видим собственными глазами.
Він ні цих проців, ні цих відеокарт жодного разу в житті в руках не тримав. Вам ніколи не приходило в голову - звідкіля у власника якогось захудалого каналу з 20-30-100к підписників заліза та сотні тисяч доларів?
-
Inqizitor2022
Member
Лол, он в большом компьютерном магазе работает, там железа полно у него. У него и дома железа старого полно, отчего он и старые процы сравнивает и любые новые в оем есть и в виде боковом когда они людям готовые компы собирают. Поэтому вот эти твои фразы - это рукалицо.daesz: ↑ 10.08.2024 14:23 Просто під столом
Він ні цих проців, ні цих відеокарт жодного разу в житті в руках не тримав. Вам ніколи не приходило в голову - звідкіля у власника якогось захудалого каналу з 20-30-100к підписників заліза та сотні тисяч доларів?
Просто признай, что ты нефанат Интела и теперь пытаешься спасти репутацию любимки-керогаза.
-
daesz
Member
Так і бачу як власник магазину його гладить по голові за те, що розпаковує комп'ютерне залізо для якись тестів.Inqizitor2022: ↑ 10.08.2024 15:38 Лол, он в большом компьютерном магазе работает, там железа полно у него.
Настільки бОгатий хлопчина, що аж продавцем в магазині працює, зроз.Inqizitor2022: ↑ 10.08.2024 15:38 У него и дома железа старого полно, отчего он и старые процы сравнивает и любые новые в оем есть и в виде боковом когда они людям готовые компы собирают.
Inqizitor2022: ↑ 10.08.2024 15:38 Поэтому вот эти твои фразы - это рукалицо.
Мене дивує як люди можуть мати настільки негативний айкюInqizitor2022: ↑ 10.08.2024 15:38 Просто признай, что ты нефанат Интела и теперь пытаешься спасти репутацию любимки-керогаза.
-
Inqizitor2022
Member
Так в чём проблема? Открыл коробку, поставил комплектуху, провёл тесты, закрыл коробку. Я сам так делал, когда в магазе работал компьютерном. Кроме жестких дисков и памяти, которая со стикерами - можно всё распаковать и потом - запаковать аккуратно.daesz: ↑ 10.08.2024 15:49 Так і бачу як власник магазину його гладить по голові за те, що розпаковує комп'ютерне залізо для якись тестів.
Кто говорил про богатство, твой вопрос был про комплектуху, я - ответил. Остальное - твои домыслы и предположения.daesz: ↑ 10.08.2024 15:49 Настільки бОгатий хлопчина, що аж продавцем в магазині працює, зроз.
-
daesz
Member
Так в чём проблема? Открыл коробку, поставил комплектуху, провёл тесты, закрыл коробку. Я сам так делал, когда в магазе работал компьютерном. Кроме жестких дисков и памяти, которая со стикерами - можно всё распаковать и потом - запаковать аккуратно.Inqizitor2022: ↑ 10.08.2024 21:10 Так і бачу як власник магазину його гладить по голові за те, що розпаковує комп'ютерне залізо для якись тестів.
[/quote]
Просто без коментаріїв. Ви нові комплектуючі купляли, напевно, років так 20 тому.
Кто говорил про богатство, твой вопрос был про комплектуху, я - ответил. Остальное - твои домыслы и предположения.Inqizitor2022: ↑ 10.08.2024 21:10 Настільки бОгатий хлопчина, що аж продавцем в магазині працює, зроз.
[/quote]
Лдина в якої заліза на сотні тисяч $$ точно має достатньо статків, щоб не працювати продавцем в магазині.
Неможу повірити в те, що я досі продовжую цю безглузду дискусію