UVLayout, Pixplant, Project Manager плагин в 3Ds Max, ASRock Timing Configurator, лаунчеры некоторых игр старых.
Не ну как бы это не критично, но выглядит по васянски...
- спойлер
4к це більш-менш чітка картинка в іграх, менше аліасінгу, менше мила від ТАА, можливість длсс/фср використовувати щоб позбутися ТАА, тощо.Wonderboy: ↑ 02.08.2024 12:24Ну то якраз ти увімкни мізки і може дійде, що тут іде мова за ігровий монітор, де 4к навіть на 32" це лише навантаження на карту і нічого більше.l-m: ↑ 02.08.2024 12:15у мене 32" для роботи та 55" для контенту, обидва 4к)
Навіть на 27" 2к WOLED ніякими чіткими шрифтами не пахне, але ти ж теоретик не бачив взагалі WOLED моніторів, зате фантазуєш як на 32" буде чудовоWonderboy: ↑ 02.08.2024 12:24 А 32" при такій резолюції це чіткі шрифти на 100% .
Не на, а для, читати навчись чи охолонь, щоб літери перед очима не стрибали.Wonderboy: ↑ 02.08.2024 12:24 А на чому ти там сидиш на роботі то лише твої статеві проблеми
Ну вибач що в Гугл тебе послав, в дорозі з телефону не зручно. На rtings можеш наприклад подивись різницю у субпіксельній структурі ips та woled
ТАА в 99% випадків вимикається якщо не у самій грі, то у конфігах, взагалі не проблема. Більше дістають усіллякі бмуми-блури, які теж вимикаються, але для тебе це вже вища математика. Для повного видалення аліасингу вмикаємо Nvidia DSR 4x і забуваємо. Або, раптово, у іграх до сих пір в меню є MSAA або навіть SSAA, тобто проблему аліасингу ти з пальця висмоктав.l-m: ↑ 02.08.2024 12:524к це більш-менш чітка картинка в іграх, менше аліасінгу, менше мила від ТАА, можливість длсс/фср використовувати щоб позбутися ТАА, тощо
кУштувала, грамар-наці ти наш маленький.l-m: ↑ 02.08.2024 12:52якщо вона їх не коштувала.
Погоджуюсь, що могли б і освіжити DP, однак не видно того DSC. Єдиний мінус що знайшов, це при включеному DSC не працює DSR в Nvidia.Voozy: ↑ 02.08.2024 11:14Покупаешь супер-крутой OLED с частотой 240гц......и DP 1.4 Такую цену платить, чтобы сидеть на DSC??
Я навіть загуглив, що це таке, бо в мене TV LG OLED65CX вже 4 роки.Voozy: ↑ 02.08.2024 11:14Енивей, ОЛЕДы лично для меня - не вариант, пока не пофиксят вездесущий у оледов VRR flicker
Так вышло, что благодаря треду ударился в тему ОЛЕДОВ, решил купить себе на днях и попробовать (если что 14 дней есть ).taras_cs: ↑ 04.08.2024 22:09Я навіть загуглив, що це таке, бо в мене TV LG OLED65CX вже 4 роки.Voozy: ↑ 02.08.2024 11:14Енивей, ОЛЕДы лично для меня - не вариант, пока не пофиксят вездесущий у оледов VRR flicker
Чесно кажучи, не помічав такого. Щось я роблю не так. Наприклад, не бачив в досить темних Resident Evil 2 (remake), Hellblade 1/2
На Reddit пишуть, що фікситься підвищенням герцовки (Frame generation) або обмеженням її на якомусь рівні.
Ну шо там? 14 днів завершилисьVoozy: ↑ 05.08.2024 17:51Так вышло, что благодаря треду ударился в тему ОЛЕДОВ, решил купить себе на днях и попробовать (если что 14 дней есть ).taras_cs: ↑ 04.08.2024 22:09
Я навіть загуглив, що це таке, бо в мене TV LG OLED65CX вже 4 роки.
Чесно кажучи, не помічав такого. Щось я роблю не так. Наприклад, не бачив в досить темних Resident Evil 2 (remake), Hellblade 1/2
На Reddit пишуть, що фікситься підвищенням герцовки (Frame generation) або обмеженням її на якомусь рівні.
Фликер видел только на лоад-скрине однажды и всё. Получается, эта тема черезчур раздутая. В т.ч. и мной)
А чёрный - как чернило .
Всё. Все остальные панели для меня испорчены