Розкрито характеристики GeForce RTX 3050 A Laptop: 1792 ядра CUDA і 64-бітна шина пам'яті

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
kalakawa
Member

Повідомлення

Firebrand: 28.07.2024 11:43 kalakawa
интересно ,почему? :rolleyes:
Нема аналога длсс
Тисячу разів про це говорилось, ти знаєш що я відповім і все одно запитав, бо як же без провокації
Firebrand
Member

Повідомлення

kalakawa: 28.07.2024 11:47Нема аналога длсс
а почему ты ждешь провокации? ведь ее ждут только закоренелые фанаты зеленой куртки. :shuffle:
Fulkrum
Member

Повідомлення

Товариш попросив порадити нову відуху з кращим віднощенням ціна-якість.. Почав дивитися що є в магазинах до 20к грн і здалося що я повернувся на 5 років у минуле. Третя серія НВ мабуть буде перша що випускатиметься десятиріччя.
n+gibat[]r
Member

Повідомлення

Fulkrum: 28.07.2024 13:36 Товариш попросив порадити нову відуху з кращим віднощенням ціна-якість.. Почав дивитися що є в магазинах до 20к грн і здалося що я повернувся на 5 років у минуле. Третя серія НВ мабуть буде перша що випускатиметься десятиріччя.
Для США та заможної частини ЄС ціни норм, це в Україні з курсом долару 42 та копійчаними з/п ціни шокують.
Firebrand
Member

Повідомлення

n+gibat[]r
помнишь какая цена была на флагман 1080ти? и какая сейчас на флагман? у них там тоже что ли, гривна? ;)
kalakawa
Member

Повідомлення

Firebrand: 28.07.2024 17:15 n+gibat[]r
помнишь какая цена была на флагман 1080ти? и какая сейчас на флагман? у них там тоже что ли, гривна? ;)
КОРОТКА ВЕРСІЯ:
4070Супер з мсрп в 600$ та 7800xt з мсрп 500$ в 4к в растрі видає +- той же фпс що 1080ті з мсрп 700$ в іграх свого чату

РОЗГОРНУТА ВЕРСІЯ:
щойно нирнув в глибини ютуба
1080ті з мсрп в 700$ в 4к давала на ультрах в тодішніх флагманах(TW3, ROTTR, AC:S) приблизно той же фпс чи навіть менше ніж 4070 з msrp в 550$ в сьогоднішніх іграх
4070 офкорз з DLSS Q(так як >= по якості за натив, та ще й бонусний фпс)
і це при тому, що
1080ті вийшла після перелічених ігор, а 4070 вже півтора роки(але мсрп сьогоднішній)
і навіть якщо ввімкнути злобного червоножопика і почати верещати про длсс, то навіть без нього у сусідів 1080ті по мсрп(4070\4070супер\4070ті) в 4к фпс\грн +-, чи навіть в середньому +.
а на ваших священних радеонах ще більший фпс\грн, тобто і відрив від 1080ті ще очевиднішний
з поправкою на інфляцію та здешевлення долара - це прогрес. а з урахування появи реконструктора(який через два роки з'явиться і на радеонах, як би сильно ти цього не хотів) - прогрес значний
спойлер
офкорз до уваги не брались теперішні бета-тестові промені та тодішні почивші hairworks, pcss, vxao, ssaa, txaa і тд
Firebrand
Member

Повідомлення

kalakawa: 28.07.2024 18:04приблизно той же фпс чи навіть менше ніж 4070 з msrp в 550$
так я и говорю, отдел маркетинга не дремлет и не зря есть свой хлеб, сначала перешагнули планку мидл за 500 долярив, ну и потом перешагнули планку в 1000долярив за топ, та еще как перешагнули))) :gigi:
з поправкою на інфляцію та здешевлення долара - це прогрес
да да, канеш)). :laugh:
kalakawa
Member

Повідомлення

Firebrand: 28.07.2024 18:14
kalakawa: 28.07.2024 18:04приблизно той же фпс чи навіть менше ніж 4070 з msrp в 550$
так я и говорю, отдел маркетинга не дремлет и не зря есть свой хлеб, сначала перешагнули планку мидл за 500 долярив, ну и потом перешагнули планку в 1000долярив за топ, та еще как перешагнули))) :gigi:
і про що з ним говорити :dontknow:
Firebrand
Member

Повідомлення

kalakawa: 28.07.2024 18:15щойно нирнув в глибини ютуба
1080ті з мсрп в 700$ в 4к давала на ультрах в тодішніх флагманах(TW3, ROTTR, AC:S) приблизно той же фпс чи навіть менше ніж 4070 з msrp в 550$ в сьогоднішніх іграх
і це при тому, що
1080ті вийшла після перелічених ігор, а 4070 вже півтора роки(але мсрп сьогоднішній)
і навіть якщо ввімкнути злобного червоножопика і почати верещати про длсс, то навіть без нього у сусідів 1080ті по мсрп(4070\4070супер\4070ті) в 4к фпс\грн +-, чи навіть в середньому +.
про то самое. вот это. Я бы еще понял, хоть как то, если ты и был представителем того самого маркетингового отдела нвидия)).
Но думаю, ты,как и 95% юзеров здесь-покупатель. Нравится, когда втирают дичь, то да, конечно тогда не о чем говорить)) ;)
kalakawa
Member

Повідомлення

Firebrand: 28.07.2024 18:19
kalakawa: 28.07.2024 18:15щойно нирнув в глибини ютуба
і це при тому, що
про то самое. вот это. Я бы еще понял, хоть как то, если ты и был представителем того самого маркетингового отдела нвидия)).
Но думаю, ты,как и 95% юзеров здесь-покупатель. Нравится, когда втирают дичь, то да, конечно тогда не о чем говорить)) ;)
я зрозумів кого ти(і більшість червоножопиків(той же Геральт)) нагадуєш - трампа і його електорат(реднеків). замість предметної дискусії - гучні лозунги, перевод стрілок та теми, відсутність відповіді на прямі аргументи я к і власних конкретних аргументів(крім заучених фраз(гучних розунгів))
ще й схожість назв ваших угруповань як іронія на торті
спойлер
характерною рисою реднеків, до речі, відсутність вищої освіти і як слідство - низький інтелект. задумайся
я тобі розповів на прикладах, що грати стало дешевше, чи принаймні не дорожче. ще й прив'язав сюди інфляцію долара як посилюючий фактор.
але все на що ти спромігся - звинуватити мене в тому що я захищаю цінову політику хуанга(гучний лозунг). тобто те, про що й мови не було(перевів стрілку)

я ніде не писав, що грати дешево - шкода, що очевидне доводиться виділяти. і шкода витраченого на тебе часу. я і сам видно з інтелектом картоплі, якщо намагаюсь вести бесіду з тим, хто не в змозі відповісти
Firebrand
Member

Повідомлення

kalakawa: 28.07.2024 18:42але все на що ти спромігся - звинуватити мене в тому що я захищаю цінову політику хуанга
нет, обвинить звучит слишком громко.
но вот то,как ты носишься с длсс, навевает на мысли. B-)
kalakawa
Member

Повідомлення

Firebrand: 28.07.2024 18:49
kalakawa: 28.07.2024 18:42але все на що ти спромігся - звинуватити мене в тому що я захищаю цінову політику хуанга
нет, обвинить звучит слишком громко.
но вот то,как ты носишься с длсс, навевает на мысли. B-)
B-)
Ghody
Member

Повідомлення

Firebrand: 28.07.2024 18:14
просто он генератор бреда. небось работает на гемини от гугла и потом посоветует клей в пиццу
oleg5d75
Member

Повідомлення

Огризок огризка, вбудована графіка не сильно від цього відрізняється, який в цьому сенс городити ще один чіп щоб збільшити енергоспоживання, на ньому ж всерівно не пограєш, тільки виросте ціна...
unique-neon
Member

Повідомлення

kalakawa: 28.07.2024 09:59все що потрібно радеону для паритету - це аналог длсс
Оскільки є XeSS, думаю радеонам не критично свій аналог мати. A хто любить перешарп - то FSR в наявності.
Відповісти