Процесор AMD Ryzen 5 9600X протестовано в Cinebench R23

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

1nsane, по моему те кто брали 13900К-14900К чисто под игрушки просто выкинут их в помойку и купят себе новые процы к их релизу и не будут париться. Я вообще заметил что в основном споры и срачи ведут люди с не-топовыми процами, вечно пытаясь кому-то что-то доказать. А у бояр с топами если чет не так - идут и покупают себе новое железо :dontknow: По крайней мере я эту ситуацию вижу так на этом форуме.
nikolaiii
Member

Earanak: 27.07.2024 20:21А у бояр с топами если чет не так - идут и покупают себе новое железо По крайней мере я эту ситуацию вижу так на этом форуме.
Іноді купують раз на 5 років, щоб нічого вже не купувати, крім відяшки. Думаю, що і зараз є ті хто купував топовий 2700К, 4700К і досі не міняють.
Axle_Grinder3
Member

yariksom: 27.07.2024 13:46
ASTON: 27.07.2024 13:10

Та треба для роботи розширити вже пам'ять із 16Гб до 64Гб, і хочеться більш потужний камень на 2-3 роки наступні взяти.
То інше питання, якщо для роботи то окупиться він швидко, якщо не прямими прибутками то зекономленими нервами, це коли працюєш а все тормозить бо пам'яті чи процесора не хватає.
В мене на роботі так, держсфера, старі компи ще початку 10х, пам'яті по 4-8 гіга ддр3, закупляти за державні кошти - нема фінансування, плюнув, розібрав ящик, за 1200 докупив память і проц поміняв на потужніший тих же років, тепер в офісних завданнях літає, навіть в фотошопі можна через раз щось намалювати, а до того лишню вкладку в браузері не відкриєш :rotate:
Люто плюсую, маю справу з цим динозаврами і апнув один комп на 1155, там взагалі був селерон одноядерний з він7 на 2 гб озу - суцільна біль :rotate:
whitworth
Junior

Чекаю виходу лінійки Ікс3Д щоб зі свого 7900х перейти на 9-те покоління , бо щось по фепесу слабуват
Vlaad13
Member

Earanak: 27.07.2024 20:21 1nsane, по моему те кто брали 13900К-14900К чисто под игрушки просто выкинут их в помойку и купят себе новые процы к их релизу и не будут париться. Я вообще заметил что в основном споры и срачи ведут люди с не-топовыми процами, вечно пытаясь кому-то что-то доказать. А у бояр с топами если чет не так - идут и покупают себе новое железо :dontknow: По крайней мере я эту ситуацию вижу так на этом форуме.
Холопы сер :laugh:
daesz
Member

Vlaad13.
все про себе і про себе? :laugh:
whitworth
Junior

Чекаю виходу лінійки Ікс3Д щоб зі свого 7900х перейти на 9-те покоління , бо щось по фепесу слабуват
Earanak
Member

Кстати коль уж тут игры и X3D кэш обсуждают. Может есть у кого нить топ3-5 игр прям вот супер чувствительных к X3D кэшу, где прям вот 7800X3D лучше всего рвет всех конкурентов. Буквально 3-5 игр, хочу глянуть насколько большой отрыв от остальных процов в максимально выгодном для X3D варианте.
daesz
Member

Earanak: 28.07.2024 15:49 Кстати коль уж тут игры и X3D кэш обсуждают. Может есть у кого нить топ3-5 игр прям вот супер чувствительных к X3D кэшу, где прям вот 7800X3D лучше всего рвет всех конкурентов. Буквально 3-5 игр, хочу глянуть насколько большой отрыв от остальных процов в максимально выгодном для X3D варианте.

З 9:57, якщо таймстемп не скопіювався для вас.
(вибрав відео саме з 5800х3д тому що існує 5800х і можна побачити реальну ріницю в продуктивності, хоча там частоти в бусті трохи ріхняться, здається; 7800х не існує, тому порівн.вати прийшлось би з 7900х або 7700х; 7950х має 3д кеш тільки на половині чіплетів, а а 7900х3д взагалі не дуже популярний і оглядів відповідно на нього мало, та й кеш має все ще на половині чіплетів як і 7950х3д)
Earanak
Member

daesz, хм... У меня на 13900КF в Киберпанке занятость проца по всем 32 потокам до ~60% доходила.
А тут в видосе ~40% на 16-ти потоках. Интересно с чем это связано :think:

Я так понимаю что % занятости проца в диспетчере задач учитывает и время ожидания конвейера команд.
Получается 7800X3D настолько быстро лопает команды что этот процент ожидания значительно ниже.
Или это просто бенчмарк слабо грузит проц, но в таком случае нафига тестить проц в бенчмарке если в игре ему тяжелее :spy:
Ладно, не суть. Отрыв жесткий. Запишу Cyberpunk 2077 :up:
daesz
Member

Earanak: 28.07.2024 16:11 daesz, хм... У меня на 13900КF в Киберпанке занятость проца по всем 32 потокам до ~60% доходила.
А тут в видосе ~40% на 16-ти потоках. Интересно с чем это связано :think:

Я так понимаю что % занятости проца в диспетчере задач учитывает и время ожидания конвейера команд.
Получается 7800X3D настолько быстро лопает команды что этот процент ожидания значительно ниже.
Или это просто бенчмарк слабо грузит проц, но в таком случае нафига тестить проц в бенчмарке если в игре ему тяжелее :spy:
Ладно, не суть. Отрыв жесткий. Запишу Cyberpunk 2077 :up:
Я не впевнений якої "давнини" це відео, але мб до релізу 2.0?

Я щось спочатку не "сообразив", але 5700х3д також має аналог без 3д кешу і віде освіжіше :

(цікаво те, що як і у випадку з 5800х/3д - на варіанті без кешу частоти вище, але в деяких іграх йому це нічого не дає :) )
Ответить