США посилить санкції проти Китаю та погрожує ASML

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
S
Member

Повідомлення

SoVaR: 17.07.2024 20:45У китая пупок не розв'яжіться?
Им РФ поможет, они ж теперь союзники. У РФ остались продвинутые военные технологии, а у Китая огромный мобилизационный и промышленный потенциал. И на Западе уже давно посчитали, что в случае военного конфликта США не перепрет РФ + Китай.
SoVaR
Member

Повідомлення

S: 18.07.2024 00:30Им РФ поможет, они ж теперь союзники. У РФ остались продвинутые военные технологии, а у Китая огромный мобилизационный и промышленный потенциал. И на Западе уже давно посчитали, что в случае военного конфликта США не перепрет РФ + Китай.
По перше, вони союзники з 2014, після захоплення Криму.
По друге, ці просунуті військові технології болот з 70-80 минулого століття? Які там технології, коли вони навіть літак 5го покоління досі не викатили? Юзають дрони китайсько іранскі, ракети з північної кореї і тд. Якщо навіть супутникові данні їм китайці передають. Китай там вже давно замазан і тільки зараз на нього почали реально тиснути.
По трете, це з якого дива США має в одне рило бодатись з китаєм і рашкой, коли вони купу союзів поза нато вже створили :lol:
daesz
Member

Повідомлення

SoVaR: 18.07.2024 01:01
S: 18.07.2024 00:30Им РФ поможет, они ж теперь союзники. У РФ остались продвинутые военные технологии, а у Китая огромный мобилизационный и промышленный потенциал. И на Западе уже давно посчитали, что в случае военного конфликта США не перепрет РФ + Китай.
По друге, ці просунуті військові технології болот з 70-80 минулого століття? Які там технології, коли вони навіть літак 5го покоління досі не викатили? Юзають дрони китайсько іранскі, ракети з північної кореї і тд. Якщо навіть супутникові данні їм китайці передають. Китай там вже давно замазан і тільки зараз на нього почали реально тиснути.
По трете, це з якого дива США має в одне рило бодатись з китаєм і рашкой, коли вони купу союзів поза нато вже створили :lol:
Cy57 - чи то не 5 покоління? (я не дуже цікавлюсь воєнними технологіями).
Ну й відносно союзників США - це союзники які ніколи в житті не воювали, не мають жодного бойового досвіду, та й моральний дух у них приблизно як і у нас (не те щоб в рашки він був вищий), але всерівно такий собі показник.
Vlaad13
Member

Повідомлення

daesz: 18.07.2024 01:32
SoVaR: 18.07.2024 01:01
Cy57 - чи то не 5 покоління? (я не дуже цікавлюсь воєнними технологіями).
Ну й відносно союзників США - це союзники які ніколи в житті не воювали, не мають жодного бойового досвіду, та й моральний дух у них приблизно як і у нас (не те щоб в рашки він був вищий), але всерівно такий собі показник.
5е поколение рашки ничем не отличается от предыдущего
Все тоже самое у них с танком Армата который даже не едет :kbd:
Все что у них есть боеспособного - это немного улучшенное наследство от ссср, а то что они делали сами - полное гамно :laugh:
Shiper
Member

Повідомлення

Перед тим как обсирати Китай, треба вивчити його історію. Як мінімум почитати про опіумні війні, завдяки яким той же Рузвельт став президентом США: в його родині капітал з'явився завдяки продажу опіума в Китай.
P.S. нагадало історію з експертами, які на весь світ казали, що Китай не раніше 2030 зробить свій перший чіп на 7 нм, але Хуавей мав іншу думку і чхав на ці прогнози. Хтось бреше, а караван йде далі.
dead_rat
Member

Повідомлення

KimRomik
Скоріше як гопнік :-/ котрий певен, що він цар в США
taras_cs
Member

Повідомлення

Shiper: 18.07.2024 01:54 Як мінімум почитати про опіумні війні, завдяки яким той же Рузвельт став президентом США: в його родині капітал з'явився завдяки продажу опіума в Китай.
Дід Рузвельта дійсно багато заробив на продажу опіуму до Китаю, але не війні, як ви стверджуєте.

Але стверджувати, що завдяки цьому Рузвельт став президентом США - так само як стверджувати, що Янукович став президентом України завдяки тому, що його батько працював на німців в якості поліцая під час окупації.

Зображення
TheDmytrius
Member

Повідомлення

Але RTX 5090D все одно хай випускають
S
Member

Повідомлення

SoVaR: 18.07.2024 01:01По друге, ці просунуті військові технології болот з 70-80 минулого століття?
Напомнить какой хлам и каких годов последние 10 лет в Украину поставляют? Или сам нагуглишь?
SoVaR: 18.07.2024 01:01 По трете, це з якого дива США має в одне рило бодатись з китаєм і рашкой, коли вони купу союзів поза нато вже створили :lol:
Был бы с тех союзов хоть какой то толк, кроме серьезной озабоченности.
Alligator
Member

Повідомлення

S: 18.07.2024 13:22Был бы с тех союзов хоть какой то толк, кроме серьезной озабоченности.
Ну они отдают древние Ф-16 в США по цене Ф-35 для себя.
Правда за Ф-16 наверно расплатятся наши прапраправнуки, а дети даже возможно увидят их в небе.
x0taby4
Member

Повідомлення

S: 18.07.2024 13:22
SoVaR: 18.07.2024 01:01По друге, ці просунуті військові технології болот з 70-80 минулого століття?
Напомнить какой хлам и каких годов последние 10 лет в Украину поставляют? Или сам нагуглишь?
SoVaR: 18.07.2024 01:01 По трете, це з якого дива США має в одне рило бодатись з китаєм і рашкой, коли вони купу союзів поза нато вже створили :lol:
Был бы с тех союзов хоть какой то толк, кроме серьезной озабоченности.
Це хлам для них, а не для нас. Той хто знає що таке БМП 1 і пересів на бредлі вкурсі, про шведські сv взагалі промовчу, нічого співставного в підорів нема, і судячи з всього не буде.
Толк є але не нам. Хоча ні, і нам також. Проблема в тім що нам потрібно все і в масштабах виробництва другої світової.

Відправлено через 57 секунд:
Alligator: 18.07.2024 13:27
S: 18.07.2024 13:22Был бы с тех союзов хоть какой то толк, кроме серьезной озабоченности.
Ну они отдают древние Ф-16 в США по цене Ф-35 для себя.
Правда за Ф-16 наверно расплатятся наши прапраправнуки, а дети даже возможно увидят их в небе.
Там вроді просто отримання можливості купити ті 35 зі скидкою, а не баш на баш.
SoVaR
Member

Повідомлення

Shiper: 18.07.2024 01:54Перед тим как обсирати Китай, треба вивчити його історію.
Та ти шо, в нас тут історик з'явився. Може хтось тут покраще китаєдро4ерів знає історію китаю :D . Хочеш про історію китаю потриндіти, тоді просте питання - хто був одним з головних ідеологів знищення уйгурів? Китай це така сама ображена імперія, як і болота - це є факт який досі в ЄС не хочуть зрозуміти. До США це вже доперло, але вони все ще граються в замирення, хоча і приймають деякі непогані рішення по стриманню камуняк.
taras_cs: 18.07.2024 11:05Але стверджувати, що завдяки цьому Рузвельт став президентом США - так само як стверджувати, що Янукович став президентом України завдяки тому, що його батько працював на німців в якості поліцая під час окупації.
Щось мені підказує, що цей езперд надивився роликів китаєзнавців (які на зп у камуняк :D ) на ютубчикє і вирішив що він щось знає ;)
S
Member

Повідомлення

x0taby4: 18.07.2024 14:37Це хлам для них, а не для нас.
Ой не надо сказок, мусор он и есть мусор, РФ в ответ точно такой же древний мусор достает из своих загашников и прет сюда. В итоге выигрывают все кроме Украины.
taras_cs
Member

Повідомлення

S: 18.07.2024 17:03
Ой не надо сказок, мусор он и есть мусор, РФ в ответ точно такой же древний мусор достает из своих загашников и прет сюда. В итоге выигрывают все кроме Украины.
ЛОЛ!
Отже, танк "Аромату" рашка "бірєжот"? :lol:

Відправлено через 6 хвилин 20 секунд:
Зображення
S
Member

Повідомлення

taras_cs: 18.07.2024 19:50 Отже, танк "Аромату" рашка "бірєжот"? :lol:
Я думаю она у них на уровне прототипов и не более того. Но если в Украину поставляют леопарды 1 50х годов разработки и выпуска то РФ выкатывает аналогичное старье типа т-54.
x0taby4
Member

Повідомлення

S: 18.07.2024 17:03
Який в біса мусор? М2А2 ODS це машина для нас як для погонича верблюда Mercedes. І в кінці виграє поки україна тому що власного виробництва бмп не існує, а те що приходить з бтрз це як капля в морі, а якість - я краще промовчу.

Відправлено через 6 хвилин 36 секунд:
S: 18.07.2024 21:58
Я думаю она у них на уровне прототипов и не более того. Но если в Украину поставляют леопарды 1 50х годов разработки и выпуска то РФ выкатывает аналогичное старье типа т-54.
Ось тіки лео на голову краще рішення ніж т54/55 у всьому окрім бронювання.
daesz
Member

Повідомлення

x0taby4: 18.07.2024 22:39 Ось тіки лео на голову краще рішення ніж т54/55 у всьому окрім бронювання.
Що те лайно, що друге. Навіть умовного джавеліна/стугни (і яка там назва аналога у русні) жалко використовувати на цей металолом, який після утилізації остатків боєзапасів до нього можна буде хіба на щось переплавити, бо більше ні для чого іншого воно не буде пригоднє.
x0taby4
Member

Повідомлення

daesz: 19.07.2024 00:23
x0taby4: 18.07.2024 22:39 Ось тіки лео на голову краще рішення ніж т54/55 у всьому окрім бронювання.
Що те лайно, що друге. Навіть умовного джавеліна/стугни (і яка там назва аналога у русні) жалко використовувати на цей металолом, який після утилізації остатків боєзапасів до нього можна буде хіба на щось переплавити, бо більше ні для чого іншого воно не буде пригоднє.
Дивитись треба з питання наявності чи відсутності. Лео я думаю куди краще ніж тойота тундра чи нісан пахеро. Але я бачу вам видніше.
Telcontar
Member

Повідомлення

S: 18.07.2024 21:58 Я думаю она у них на уровне прототипов и не более того. Но если в Украину поставляют леопарды 1 50х годов разработки и выпуска то РФ выкатывает аналогичное старье типа т-54.
Леопарди-1 модернізовані у 80-х роках з притомною оптикою за СКВ, а не барахло типу прадідівських Т-54/55. Це ви й по КНР таких же експерт як і по техніці? :shuffle:
taras_cs
Member

Повідомлення

S: 18.07.2024 21:58
Слухайте, на моїх чартах немає Т-54/Т-55 не тому, що в України були сучасні танки на той момент, а тому що Мордор кидає найкраще, що в нього є (бо ж вони перемогти хочуть, на хвилиночку). І зараз найкраще в них - це залишки всього, що лишилося після совку - Т-54/Т-55 в тому числі. Їх кидають тому, що цілих та майже цілих Т-80/T-72/Т-64 все менше на складах, а не тому, що Леопард, типу, "застарів".
Ось, кацапчики вконтактікє звертають увагу, що навіть динамічний захист не завжди ставлять на той металобрухт:

Зображення
Відповісти