Им РФ поможет, они ж теперь союзники. У РФ остались продвинутые военные технологии, а у Китая огромный мобилизационный и промышленный потенциал. И на Западе уже давно посчитали, что в случае военного конфликта США не перепрет РФ + Китай.SoVaR: ↑ 17.07.2024 20:45У китая пупок не розв'яжіться?
Останні статті і огляди
Новини
США посилить санкції проти Китаю та погрожує ASML
-
S
Member
-
SoVaR
Member
По перше, вони союзники з 2014, після захоплення Криму.S: ↑ 18.07.2024 00:30Им РФ поможет, они ж теперь союзники. У РФ остались продвинутые военные технологии, а у Китая огромный мобилизационный и промышленный потенциал. И на Западе уже давно посчитали, что в случае военного конфликта США не перепрет РФ + Китай.
По друге, ці просунуті військові технології болот з 70-80 минулого століття? Які там технології, коли вони навіть літак 5го покоління досі не викатили? Юзають дрони китайсько іранскі, ракети з північної кореї і тд. Якщо навіть супутникові данні їм китайці передають. Китай там вже давно замазан і тільки зараз на нього почали реально тиснути.
По трете, це з якого дива США має в одне рило бодатись з китаєм і рашкой, коли вони купу союзів поза нато вже створили
![lol :lol:](./images/smilies/lol.gif)
-
daesz
Member
Cy57 - чи то не 5 покоління? (я не дуже цікавлюсь воєнними технологіями).SoVaR: ↑ 18.07.2024 01:01По перше, вони союзники з 2014, після захоплення Криму.S: ↑ 18.07.2024 00:30Им РФ поможет, они ж теперь союзники. У РФ остались продвинутые военные технологии, а у Китая огромный мобилизационный и промышленный потенциал. И на Западе уже давно посчитали, что в случае военного конфликта США не перепрет РФ + Китай.
По друге, ці просунуті військові технології болот з 70-80 минулого століття? Які там технології, коли вони навіть літак 5го покоління досі не викатили? Юзають дрони китайсько іранскі, ракети з північної кореї і тд. Якщо навіть супутникові данні їм китайці передають. Китай там вже давно замазан і тільки зараз на нього почали реально тиснути.
По трете, це з якого дива США має в одне рило бодатись з китаєм і рашкой, коли вони купу союзів поза нато вже створили![]()
Ну й відносно союзників США - це союзники які ніколи в житті не воювали, не мають жодного бойового досвіду, та й моральний дух у них приблизно як і у нас (не те щоб в рашки він був вищий), але всерівно такий собі показник.
-
Vlaad13
Member
5е поколение рашки ничем не отличается от предыдущегоdaesz: ↑ 18.07.2024 01:32Cy57 - чи то не 5 покоління? (я не дуже цікавлюсь воєнними технологіями).SoVaR: ↑ 18.07.2024 01:01
По перше, вони союзники з 2014, після захоплення Криму.
По трете, це з якого дива США має в одне рило бодатись з китаєм і рашкой, коли вони купу союзів поза нато вже створили![]()
Ну й відносно союзників США - це союзники які ніколи в житті не воювали, не мають жодного бойового досвіду, та й моральний дух у них приблизно як і у нас (не те щоб в рашки він був вищий), але всерівно такий собі показник.
Все тоже самое у них с танком Армата который даже не едет
![kbd :kbd:](./images/smilies/kbd.gif)
Все что у них есть боеспособного - это немного улучшенное наследство от ссср, а то что они делали сами - полное гамно
![laugh :laugh:](./images/smilies/laugh.gif)
-
Shiper
Member
Перед тим как обсирати Китай, треба вивчити його історію. Як мінімум почитати про опіумні війні, завдяки яким той же Рузвельт став президентом США: в його родині капітал з'явився завдяки продажу опіума в Китай.
P.S. нагадало історію з експертами, які на весь світ казали, що Китай не раніше 2030 зробить свій перший чіп на 7 нм, але Хуавей мав іншу думку і чхав на ці прогнози. Хтось бреше, а караван йде далі.
P.S. нагадало історію з експертами, які на весь світ казали, що Китай не раніше 2030 зробить свій перший чіп на 7 нм, але Хуавей мав іншу думку і чхав на ці прогнози. Хтось бреше, а караван йде далі.
-
dead_rat
Member
KimRomik
Скоріше як гопнік
котрий певен, що він цар в США
Скоріше як гопнік
![:-/ :-/](./images/smilies/smirk.gif)
-
taras_cs
Member
Дід Рузвельта дійсно багато заробив на продажу опіуму до Китаю, але не війні, як ви стверджуєте.Shiper: ↑ 18.07.2024 01:54 Як мінімум почитати про опіумні війні, завдяки яким той же Рузвельт став президентом США: в його родині капітал з'явився завдяки продажу опіума в Китай.
Але стверджувати, що завдяки цьому Рузвельт став президентом США - так само як стверджувати, що Янукович став президентом України завдяки тому, що його батько працював на німців в якості поліцая під час окупації.
![Зображення](https://i.c97.org/p/galleries/2014/gi-3361-15604-big.jpg)
-
TheDmytrius
Member
Але RTX 5090D все одно хай випускають
-
S
Member
Напомнить какой хлам и каких годов последние 10 лет в Украину поставляют? Или сам нагуглишь?SoVaR: ↑ 18.07.2024 01:01По друге, ці просунуті військові технології болот з 70-80 минулого століття?
Был бы с тех союзов хоть какой то толк, кроме серьезной озабоченности.SoVaR: ↑ 18.07.2024 01:01 По трете, це з якого дива США має в одне рило бодатись з китаєм і рашкой, коли вони купу союзів поза нато вже створили
-
Alligator
Member
Ну они отдают древние Ф-16 в США по цене Ф-35 для себя.S: ↑ 18.07.2024 13:22Был бы с тех союзов хоть какой то толк, кроме серьезной озабоченности.
Правда за Ф-16 наверно расплатятся наши прапраправнуки, а дети даже возможно увидят их в небе.
-
x0taby4
Member
Це хлам для них, а не для нас. Той хто знає що таке БМП 1 і пересів на бредлі вкурсі, про шведські сv взагалі промовчу, нічого співставного в підорів нема, і судячи з всього не буде.S: ↑ 18.07.2024 13:22Напомнить какой хлам и каких годов последние 10 лет в Украину поставляют? Или сам нагуглишь?SoVaR: ↑ 18.07.2024 01:01По друге, ці просунуті військові технології болот з 70-80 минулого століття?
Был бы с тех союзов хоть какой то толк, кроме серьезной озабоченности.SoVaR: ↑ 18.07.2024 01:01 По трете, це з якого дива США має в одне рило бодатись з китаєм і рашкой, коли вони купу союзів поза нато вже створили
Толк є але не нам. Хоча ні, і нам також. Проблема в тім що нам потрібно все і в масштабах виробництва другої світової.
Відправлено через 57 секунд:
Там вроді просто отримання можливості купити ті 35 зі скидкою, а не баш на баш.Alligator: ↑ 18.07.2024 13:27Ну они отдают древние Ф-16 в США по цене Ф-35 для себя.S: ↑ 18.07.2024 13:22Был бы с тех союзов хоть какой то толк, кроме серьезной озабоченности.
Правда за Ф-16 наверно расплатятся наши прапраправнуки, а дети даже возможно увидят их в небе.
-
SoVaR
Member
Та ти шо, в нас тут історик з'явився. Може хтось тут покраще китаєдро4ерів знає історію китаюShiper: ↑ 18.07.2024 01:54Перед тим как обсирати Китай, треба вивчити його історію.
![:D :D](./images/smilies/biggrin.gif)
Щось мені підказує, що цей езперд надивився роликів китаєзнавців (які на зп у камунякtaras_cs: ↑ 18.07.2024 11:05Але стверджувати, що завдяки цьому Рузвельт став президентом США - так само як стверджувати, що Янукович став президентом України завдяки тому, що його батько працював на німців в якості поліцая під час окупації.
![:D :D](./images/smilies/biggrin.gif)
![;) ;)](./images/smilies/wink.gif)
-
S
Member
Ой не надо сказок, мусор он и есть мусор, РФ в ответ точно такой же древний мусор достает из своих загашников и прет сюда. В итоге выигрывают все кроме Украины.x0taby4: ↑ 18.07.2024 14:37Це хлам для них, а не для нас.
-
taras_cs
Member
ЛОЛ!S: ↑ 18.07.2024 17:03Ой не надо сказок, мусор он и есть мусор, РФ в ответ точно такой же древний мусор достает из своих загашников и прет сюда. В итоге выигрывают все кроме Украины.x0taby4: ↑ 18.07.2024 14:37Це хлам для них, а не для нас.
Отже, танк "Аромату" рашка "бірєжот"?
![lol :lol:](./images/smilies/lol.gif)
Відправлено через 6 хвилин 20 секунд:
![Зображення](https://i.ibb.co/vdCrsd5/bfgpcogolmt91.webp)
-
S
Member
Я думаю она у них на уровне прототипов и не более того. Но если в Украину поставляют леопарды 1 50х годов разработки и выпуска то РФ выкатывает аналогичное старье типа т-54.
-
x0taby4
Member
Який в біса мусор? М2А2 ODS це машина для нас як для погонича верблюда Mercedes. І в кінці виграє поки україна тому що власного виробництва бмп не існує, а те що приходить з бтрз це як капля в морі, а якість - я краще промовчу.S: ↑ 18.07.2024 17:03Ой не надо сказок, мусор он и есть мусор, РФ в ответ точно такой же древний мусор достает из своих загашников и прет сюда. В итоге выигрывают все кроме Украины.x0taby4: ↑ 18.07.2024 14:37Це хлам для них, а не для нас.
Відправлено через 6 хвилин 36 секунд:
Ось тіки лео на голову краще рішення ніж т54/55 у всьому окрім бронювання.S: ↑ 18.07.2024 21:58Я думаю она у них на уровне прототипов и не более того. Но если в Украину поставляют леопарды 1 50х годов разработки и выпуска то РФ выкатывает аналогичное старье типа т-54.
-
daesz
Member
Що те лайно, що друге. Навіть умовного джавеліна/стугни (і яка там назва аналога у русні) жалко використовувати на цей металолом, який після утилізації остатків боєзапасів до нього можна буде хіба на щось переплавити, бо більше ні для чого іншого воно не буде пригоднє.x0taby4: ↑ 18.07.2024 22:39 Ось тіки лео на голову краще рішення ніж т54/55 у всьому окрім бронювання.
-
x0taby4
Member
Дивитись треба з питання наявності чи відсутності. Лео я думаю куди краще ніж тойота тундра чи нісан пахеро. Але я бачу вам видніше.daesz: ↑ 19.07.2024 00:23Що те лайно, що друге. Навіть умовного джавеліна/стугни (і яка там назва аналога у русні) жалко використовувати на цей металолом, який після утилізації остатків боєзапасів до нього можна буде хіба на щось переплавити, бо більше ні для чого іншого воно не буде пригоднє.x0taby4: ↑ 18.07.2024 22:39 Ось тіки лео на голову краще рішення ніж т54/55 у всьому окрім бронювання.
-
Telcontar
Member
Леопарди-1 модернізовані у 80-х роках з притомною оптикою за СКВ, а не барахло типу прадідівських Т-54/55. Це ви й по КНР таких же експерт як і по техніці?S: ↑ 18.07.2024 21:58 Я думаю она у них на уровне прототипов и не более того. Но если в Украину поставляют леопарды 1 50х годов разработки и выпуска то РФ выкатывает аналогичное старье типа т-54.
![shuffle :shuffle:](./images/smilies/shuffle.gif)
-
taras_cs
Member
Слухайте, на моїх чартах немає Т-54/Т-55 не тому, що в України були сучасні танки на той момент, а тому що Мордор кидає найкраще, що в нього є (бо ж вони перемогти хочуть, на хвилиночку). І зараз найкраще в них - це залишки всього, що лишилося після совку - Т-54/Т-55 в тому числі. Їх кидають тому, що цілих та майже цілих Т-80/T-72/Т-64 все менше на складах, а не тому, що Леопард, типу, "застарів".S: ↑ 18.07.2024 21:58Я думаю она у них на уровне прототипов и не более того. Но если в Украину поставляют леопарды 1 50х годов разработки и выпуска то РФ выкатывает аналогичное старье типа т-54.
Ось, кацапчики вконтактікє звертають увагу, що навіть динамічний захист не завжди ставлять на той металобрухт:
![Зображення](https://i.ibb.co/ssCbqzD/55-VK.jpg)