be quiet! представив нові продукти на Computex 2024

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Melofon: 08.06.2024 20:20
sensey: 08.06.2024 19:22Ви б пульсації на виході перевірили, якщо є осцилограф. Думаю б дуже здивувалися І та гарантія не покриває втрати, якщо з ладу вийдуть інші компоненти ПК по причині 100% несправності бж. Я подивися б на ваш покерфейс тоді із 12роками гарантії.
Всё там будет нормально с пульсациями, бред не пишите.
sensey: 08.06.2024 19:22Я ще більше 20тис годин ніде не бачив в електролітичних конденсаторах.
:facepalm:
Ты даже не знаешь что означают эти циферки гарантийных часов работы конденсаторов :lol: Это кол-во часов работы при максимальной температуре, но понижение температуры с каждыми десятью градусами увеличивает этот срок работы вдвое, и так с каждым понижением, срок службы увеличивается в геометрической прогрессии, вот и посчитай сколько сможет проработать такой высокотемпературный (105градусов) качественный конденсатор например при 40-50 градусах, при чем такие температуры у них будут редко и только в полной или близкой к ней нагрузке бп, соответственно таких нагруженных часов будет не так уж и много у обычного юзера который просто играет иногда в игры и работает на компе, обычные температуры конденсаторов ещё ниже. ;)
Всё так, иначе б те же матери отъезжали за пару лет, а не жили 10+
sensey
Member

:facepalm:
Ты даже не знаешь что означают эти циферки гарантийных часов работы конденсаторов :lol: Это кол-во часов работы при максимальной температуре, но понижение температуры с каждыми десятью градусами увеличивает этот срок работы вдвое, и так с каждым понижением, срок службы увеличивается в геометрической прогрессии, вот и посчитай сколько сможет проработать такой высокотемпературный (105градусов) качественный конденсатор например при 40-50 градусах, при чем такие температуры у них будут редко и только в полной или близкой к ней нагрузке бп, соответственно таких нагруженных часов будет не так уж и много у обычного юзера который просто играет иногда в игры и работает на компе, обычные температуры конденсаторов ещё ниже. ;)
Хотілось би побачити якісь підтвердження вашому вибачте "піздежу". Це суто ваш вимесел. Ми вже з вами говорил про серію конденсаторів рубікон MXE де по даташиту заявлена напрацювання 2000+-72 годин при температурі 105. АЛЕ при цьому там є зноска яка говорить що ємність конденсатора впала в межах допуску -20%. :gigi: Тому припиніть видавати свої бредні за реальність...хоча по кількості мінусів в моїх дописах місцевим це заходить. Не від великого розуму звісно. :gigi:

Відправлено через 8 хвилин 36 секунд:
sensey: 08.06.2024 19:22Ви б пульсації на виході перевірили, якщо є осцилограф. Думаю б дуже здивувалися І та гарантія не покриває втрати, якщо з ладу вийдуть інші компоненти ПК по причині 100% несправності бж. Я подивися б на ваш покерфейс тоді із 12роками гарантії.
Всё там будет нормально с пульсациями, бред не пишите.

Приведу приклад блока евга г2 17 року випуску. Досить популярного у майнерів у свій час. Мій блок не майнив, використовується суто для тестування, але зараз вже потребує заміни вихідних конденсаторів по лінії 3.3 там присутні пульсації. Як то кажуть: впевненість дилетантів предмет заздрості професіоналів.
Melofon
Member

sensey

Если вы нашли про 2000 часов у Рубикон то и найдете про то как эти часы увеличиваются при уменьшении температуры, гугл в помощь, я не обязан за матюкливых искать, тем более тут многого ума не надото ;) , а что у тебя там твой личный бп требует замены кондеров в целом по больнице ни о чем не говорит, при чем по 3,3 линии которая сейчас практически не используется :gigi:
sensey
Member

:laugh: :laugh: А що таке клоун? Немає чим підтвердити свої бренді? Воно і не дивно бо такого бреда ніхто офіційно не підтвердить. Є даташити і там говориться зворотнє. І в мене на відміну від вас є чим перевірити і ПОБАЧИТИ ті пульсації (rigol ds1202z-e). Тому навіть дуже показник. Клоуни такі клоуни.

Відправлено через 23 секунди:
Осцилограми вислати?
Melofon
Member

sensey

Вот именно чукча, посмотри в даташиты, один свой бп проверил и у него плохие пульсации и это показатель? :lol: и кто тут клоун! :laugh: проверь хотябы с десяток-другой после нескольких лет эксплуатации а потом делай какие-то выводы ;)
sensey
Member

Melofon: 09.06.2024 15:36 sensey

:lol: и кто тут клоун! :laugh: проверь хотябы с десяток-другой после нескольких лет эксплуатации а потом делай какие-то выводы ;)
Я тобі вказав професійним інструмент а ти навіть не зрозумів для чого його купують і чим тоді займаються. :laugh: Далі не баче сенсу щось тобі розповідати бо твій мозок не здатен сприймати інформацію і якось нею оперувати щоб робити висновки. Хоча чесно мені не смішно, бо таких клоунів переважна більшість і в них ще є право голосу на виборах потім. Принцип такий: головне не думати , краще вірити...
Melofon
Member

sensey: 09.06.2024 16:30Далі не баче сенсу щось тобі розповідати
Слава яйцам что ты больше не будешь тут вытирать людям бред :gigi:
Ответить