Оголошено дату виходу Test Drive Unlimited Solar Crown

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
WWQ
Member

Повідомлення

Первую часть пропустил, так как не родился еще тогда :gigi: , а вот обе части tdu очень зашли в свое время, чего не скажешь про откровенно скучный test drive Ferrari, судя по роликам новый будет близок к tdu2, надо будет взять.
Феофан Мухин
Member

Повідомлення

Питання до знавцiв iграшок на автомобiльну тематику: Чи памятае хтось хто зробив першу гру - автомобiльний опенворлд?
arkadiilem0n
Member

Повідомлення

bayta: 31.05.2024 10:07 Як гра, в порівнянні з Forza Horizon 5?
В форзу з моменту виходу наїздив 800+ годин, знаю кожен куточок мапи, маю всі машинки, окрім останніх ДЛС оверпрайсних :rolleyes:
В цю штуку встиг покатати 10-12 годин.
Перше шо дійсно сподобалось - сеттінг, він дуже вдалий, як на мене. В порівняння з форзою, де теж непогана мапа, як мінімум не гірший з боку деталізації та "живості".
Про тачки - шо то аркада, шо інше, то треба тримати в голові. Вага тачки відчувається, аркадності більше ніж в форзі, але фішок в керуванні більше в ТДА. Звуки - зачьот, але на збт не так багато авто дали покататись, шоб можна було скласти порівняльну таблицю :rotate:
Насиченість подій також поки було важно оцінити, бо їх теж малувато було.
Щодо саме компететів складової, то вона, як мінімум присутня, і дійсно з тіпочками інколи прям боротися доводилось. Не знаю чи буде якийсь ранкед, але в подіях можна зарубу влаштувати.
Гараж поки шо по кількості програє форзі, бо в неї завезли вже 800+ автомобілів, хоча якшо там взяти саме унікальних моделей а не спец версій, то, звісно, менше. Звісно в форзі було менше на релізі, але все одно поки шо автопарк ТДА програє по кількості, але не по якості.
Можна було б більше написати, напевно, але не думаю шо оте все було б цікаво читати пересічним форумчанам :beer:
Imperator83
Junior

Повідомлення

Ох скільки часу колись давно (+- 13 рік) було проведено в TDU , цікава була ігруха , і графіка непогана і геймплей , як ця частина -час покаже , тількт грати вже ніколи )) діти ростуть :)
bayta
Member

Повідомлення

arkadiilem0n: 31.05.2024 20:07
bayta: 31.05.2024 10:07 Як гра, в порівнянні з Forza Horizon 5?
В форзу з моменту виходу наїздив 800+ годин, знаю кожен куточок мапи, маю всі машинки, окрім останніх ДЛС оверпрайсних :rolleyes:
В цю штуку встиг покатати 10-12 годин.
Перше шо дійсно сподобалось - сеттінг, він дуже вдалий, як на мене. В порівняння з форзою, де теж непогана мапа, як мінімум не гірший з боку деталізації та "живості".
Про тачки - шо то аркада, шо інше, то треба тримати в голові. Вага тачки відчувається, аркадності більше ніж в форзі, але фішок в керуванні більше в ТДА. Звуки - зачьот, але на збт не так багато авто дали покататись, шоб можна було скласти порівняльну таблицю :rotate:
Насиченість подій також поки було важно оцінити, бо їх теж малувато було.
Щодо саме компететів складової, то вона, як мінімум присутня, і дійсно з тіпочками інколи прям боротися доводилось. Не знаю чи буде якийсь ранкед, але в подіях можна зарубу влаштувати.
Гараж поки шо по кількості програє форзі, бо в неї завезли вже 800+ автомобілів, хоча якшо там взяти саме унікальних моделей а не спец версій, то, звісно, менше. Звісно в форзі було менше на релізі, але все одно поки шо автопарк ТДА програє по кількості, але не по якості.
Можна було б більше написати, напевно, але не думаю шо оте все було б цікаво читати пересічним форумчанам :beer:
Дякую, за змістовну відповідь :) :up:
Magnum
Junior

Повідомлення

Спробую, як вийде. Грав в TDU колись, класна була.
Відповісти