alexeygalas: ↑
24.04.2024 12:22
Sanc
Цікаво, треба буде самому потестувати, бо при однакових вентиляторах там би мало бути однакові показники, бо маса ребер і форма дуже схожі.
Тільки в jonsbo дурне кріплення з задньої сторони плати. Щоб замінити проц для тесту або термоінтерфейс - потрібно все розбирати і плату виймати. Не купую більше таких - мороки з ними. В отих двох кріплення пружинне на поперечини - це значно зручніше.
Зручніше то може зручніше, але три зайві отвори в радіаторі дають зони турбулентності, які погіршують продуваємість радіатора, от від того і ті 2 градуси.
З іншого боку Ви скажете що 84 і 86 це не така різниця за зайвий клопіт, і будете праві.
Відправлено через 9 хвилин 17 секунд:
На прикладах в нас з міні корпусів самим доступний якраз є FD Terra, під який і влізе сабж.
В FD Ridge теж влізе, там 73мм, трішки підігнути і буде ок.
Є ще корпуси від CustomMod де склепають під ваші параметри при потребі.
Якщо скажете що то дорогі корпуси по 200 баксів - я скажу що Ви мені заливали що 15к то не ціна за ітх материнку і треба заробляти.
Решта в нас офіційно не представлені або уже застарілі морально бо дизайн ще з 2018-2020, а уже 2024 на дворі.
Я підгинав L12 i L12S без жодних проблем, і після прогину не втратилося і 1 градусу ефективності.
Головне обережність і не робити різких рухів щоб трубка не лопнула.