Технологія AMD FSR 3 доступна у 18 іграх. На підході The Last of Us Part 1

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
unique-neon
Member

Повідомлення

Gelonyrum: 01.03.2024 15:35В кіберпанку нативна була, відчувалась вона жахливо) В той же час в старфілді був мод і гралось з ним відносно адекватно)
Теж був відчутний лаг, коли паз трейсінг пробував, налаштував апскейл до рівня 40fps нативних. Картинку фреймген ніби і не псував очевидним чином, і фпс 80 в результаті був, але лаг відчувався. Я при цьому точно не з чутливих до лагу. На 60fps нативних вже норм було. Проміжні варіанти між 40 і 60fps не пробував.
Лаг у тому сенсі, що картинка відстає від натискання кнопок, мова не про статери
z0han4eg
Junior

Повідомлення

zalizo_org: 01.03.2024 11:22 Фреймджен цікавий, бо в STARFIELD без апскейлів на ультра в нативному 1080р отримую якраз залишкові FPS яких не вистачає до 60. А з фреймдженом маю ідеальні 60 FPS у найскладніших місцях. :super:

Відправлено через 1 хвилину 33 секунди:
Карта до слова 5700XT
А тепер заходимо в мануал для розробників FSR 3 та читаємо що FG без апскейлингу працювати не може і має бути виставлена якість того самого апскейлингу.
Але те що FSR виглядає як натив це дуже чудово.
zalizo_org
Member

Повідомлення

z0han4eg: 05.03.2024 15:07
zalizo_org: 01.03.2024 11:22 Фреймджен цікавий, бо в STARFIELD без апскейлів на ультра в нативному 1080р отримую якраз залишкові FPS яких не вистачає до 60. А з фреймдженом маю ідеальні 60 FPS у найскладніших місцях. :super:

Відправлено через 1 хвилину 33 секунди:
Карта до слова 5700XT
А тепер заходимо в мануал для розробників FSR 3 та читаємо що FG без апскейлингу працювати не може і має бути виставлена якість того самого апскейлингу.
Але те що FSR виглядає як натив це дуже чудово.
В мене налаштовано "Render Resolution Scale 100%". Відповідно, за логікою, редер відбувається в нативному розширенні. Якщо воно там алгоритмом FSR має якісь операції над зображенням проводити - ок, мене мало хвилює що воно робить під капотом, чесно кажучи. Та й не здивуюся що воно псує зображення по дорозі. У всякому разі, на практиці цього не помітно.
Відповісти