Два лузера-шлакодела объединились в едином порыве и хотят запроцессить какой-то очередной шлак.
Что от Эпика ужасный лагучий UE4-UE5 за последнее время прославился, Тим Свини с 2018 не делает ничего хорошего, только штампует скинчики к Фортнайту и прочее гуано. Единственное хорошее - это магазин Эпика удобный и сделан нормально.
Дисней за последние 5 лет делает не просто гуано, а испражняется на головы фанатам кучи франшиз, которые мышь-буржуй скупила (ну может Стражи Галактики серия получилась сносная). В результате с 2020 кроме редких исключений Дисней в фильмах и мультиках нормально себя не проявили, наоборот фейл за фейлом. В играх вообще что попало делают. Диснейленды - норм, но это единственное, что про мышастых можно хорошее сказать в 2024 году.
Останні статті і огляди
Новини
Disney інвестує 1,5 мільярда доларів в Epic Games для створення масштабного ігрового всесвіту
-
Inqizitor2022
Member
-
Dremjke
Member
Классический отмыв бабок в виде "инвестирования" тонн бабок в очередную интернетную хрень. Классика.
-
waryag
Member
Коли проєкт за десятки мільярдів доларів віиглядає як кривенька інді за 5 ящиків пива...
5-6 ААА ігор, може 8, якщо сильно економити.EvhenS: ↑ 08.02.2024 15:14На ці гроші можна 50 чудових ігор зробити, а буде мод онлайн-сессіонки.
-
xtbtch
Member
вложились в лучший магазин, в стим мусорник нет
-
NUN4AG
Member
Disney інвестує 1,5 мільярда доларів
Могли б на ці гроші створити 5-10 ААА сінглплеєрних ігор, якби їх цікавили самі ігри, а не теоретична можливість за рахунок зумерків заробити купу $$$ та збільшити увагу до своїх франшиз в довгостроковій перспективі.для створення якогось відкритого великого ігрового всесвіту, пов'язаного з Fortnite
Star Wars, Pirates of the Caribbean, Indiana Jones, Spider-Man, Iron Man, The Guardians of the Galaxy, The Chronicles of Narnia та купа інших франшиз від Marvel, Pixar і т.д.
З The Mandalorian можна зробити АААА екшен-РПГ про мандрівки в космосі.
З Піратів Карибського моря можна зробити найкращу морську пригоду в ігровій індустрії поки Юбіки випускають сервісний смітник.
По їх франшизам роблять сінглплеєрні ігри EA/Sony/Microsoft і наскільки я пам'ятаю Павучки від Sony та Джедаї від EA фінансово успішні.
Але Стражі з нормальною подачою сюжету та гумором продалися гірше, ніж Месники, заточені під кооп та мікротранзакції, які мабуть сподобались тим самим поціновувачам споживання з лопати, для яких і витрачають ці 1.5 мільярди, а на те, що гру знищели критики, геймери, а потім зняли з продажу та закінчили підтримку - то таке.
-
7mindfields
Member
Так вони в gog не вкладалисьxtbtch: ↑ 08.02.2024 22:54 вложились в лучший магазин, в стим мусорник нет
![lol :lol:](./images/smilies/lol.gif)
-
Alex646
Member
Жиденькая дрисня получится, как обычно. Что-то корпорации больше не тянут реально большие проекты.
-
Inqizitor2022
Member
Если учесть, что заработать бабки будет возможность только в матрице нормально, то не стоит сильно загадывать.KimRomik: ↑ 08.02.2024 14:06якщо що я не збираюсь йти в матрицю
до речі, я і сам вмію готувати їсти, постирати, прибирати і т.д.
так що матриця буде саме це для тих, хто не вміє робити хоча б базові речі для виживання
-
KimRomik
Member
Нічого страшного. Буду жити без бабок, займатися мисливством, землеробством, скотарством і т.д.Inqizitor2022: ↑ 12.02.2024 18:45Если учесть, что заработать бабки будет возможность только в матрице нормально, то не стоит сильно загадывать.KimRomik: ↑ 08.02.2024 14:06якщо що я не збираюсь йти в матрицю
до речі, я і сам вмію готувати їсти, постирати, прибирати і т.д.
так що матриця буде саме це для тих, хто не вміє робити хоча б базові речі для виживання
Головне до цього за нинішні гроші багато станків накупити, щоб можа було створити свою мікро-цивилізацію.
Ну і ще бартер стане нашою валютою.