Огляд та тестування відеокарти ASRock Intel Arc A750 Challenger D 8GB OC. Мейнстрім синього табору

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Sanc
Member

Повідомлення

StingerYar: 15.03.2024 11:01
Sanc: 14.03.2024 10:17(є підозра, що автор просто понадирав цифри з відосів ютуба піврічної і більше давності, а реальні тести не проводив)
Цифри від random.org, фотографії A750 на власному стенді сгенерував AI, а термофото то взагалі Challenger RTX 4060 :laugh: :lol:
- відсутність даунвольту
Arc OC від Shamino може робити як оффсет напруги, так і фіксувати статичну (хоч 0.7 В), неуважно статтю дивились ;)
Наступне покоління Інтелу буде ще краще і потужніше
Подивимось на релізі :)
О, та Ви автор цього ревю :-P
В мене цифри відрізняються від ваших, а я використовую Асрок А750 на постійній основі для ігор і деякого граф-софту.

В мене підозра, що Ви запілили огляд і уже її злили давно.
Чого рандом.орг коли можна відкрити в ютубі 2-3 відео і передерти цифри звідти? А потім за 2-3 години зробити свої графіки, коли реальні тести займуть тиждень.

Арс ОС пробував, тоді відеокарта починає місцями нестабільно працювати (ще й деколи драйвер ігнорує і грузить стандартні настройки) драйвер 31.0.101.533
acm_fan
HWBOT OC Team

Повідомлення

Sanc: 15.03.2024 13:29В мене підозра, що

У меня есть уверенность, что Вы поленились потратить две минуты и проверить с кем общаетесь. Вообще, это следовало бы сделать ещё до написания первого поста с набросами претензиями.
А поскольку Вы - классический невежда, то и аргументировать что-либо дальше смысла ноль.
Кэпу скоро молоко придётся выдавать за трату времени на ответы подобного рода джунам-новорегам :facepalm:
Sanc
Member

Повідомлення

acm_fan: 15.03.2024 15:04
Sanc: 15.03.2024 13:29В мене підозра, що

У меня есть уверенность, что Вы поленились потратить две минуты и проверить с кем общаетесь. Вообще, это следовало бы сделать ещё до написания первого поста с набросами претензиями.
А поскольку Вы - классический невежда, то и аргументировать что-либо дальше смысла ноль.
Кэпу скоро молоко придётся выдавать за трату времени на ответы подобного рода джунам-новорегам :facepalm:
Обізвати людину і на цьому фоні злитися в унітаз, а "невежа" то маю бути я (с) не баян, а класика просто.
Зразу видно аргументів нема і пруфів не буде.
Хоча Ви і Автор це відірвані від реальності професіонали передьоргнуть під рідким азотом "HWBOT OC Team", для яких походу "реальні умови використання" то "уууууу"...

В мене основних претензій чітко дві:
1) занижені результати тестів в іграх від того, що в мене на руках, і щось підозріло співпадає з ютубними тестами піврічної давності, а значить або реальних тестів не було або вони були зроблені значно раніше, тим більше що в огляді при розгоні падає продуктивність, хоча карта і так розігнана до 2400 з 2700 можливих і далі 2600 не гониться (мій екземпляр), а це розгін аж на 1-2 % в шкалі 2500-2600 МГц (хоч і пише в програмі 33% - це всього на 100МГц до 2500 фактичних);
2) деяка предвзятість, яка відчувається в огляді наче це геть сирий "проблемний" продукт, хоча в реальності результати в іграх на тих же пресетах десь на 15-40% вище і по "проблемам" в неї менше проблем ніж у Rx5000серії зараз (ті теж жруть в простої багато, мають проблеми з продуктивністю в деяких іграх порівняно з Нвідією, при цьому в Дх10-Дх12\вулкан -- це в гіршому випадку RTX3060, а в кращому RTX4060 (в Відьмаку 3 ще вище)

За свою ціну в 150-180 баксів закордоном (в нас націнку луплять вище) це хороша карта, за яку відсутність даунвольту і розгону (хотя крутять це одиниці) і підвищений жор в простої - невелика втрата. А для профсофту для заробляння грошей - тут Cuda і Нвідія А-серії.
StingerYar
HWBOT OC Team

Повідомлення

Знову в N'ий раз треба повторювати цикл :banan:
Sanc: 15.03.2024 13:29В мене цифри відрізняються від ваших
І це абсолютно нормально, до того моменту, коли наші тестові стенди ідентичні 1:1 :-P
Sanc: 15.03.2024 13:29 драйвер 31.0.101.533
Ок. А в тестуванні 31.0.101.4972, а не 31.0.101.5333.
Sanc: 15.03.2024 13:29В мене підозра, що Ви запілили огляд і уже її злили давно.
Я не в антарктичній станції працюю, мене можна прямим текстом запитати або зробити цитату повідомлення, і я відповім. Чи Ви з СБУ і "підозрюєте" :eek:
Лежить в коробці на випадок змагань і готова до бенч-сесій. Те саме стосується А380 й А770 16G.
спойлер
1.jpg
Sanc: 15.03.2024 16:47В мене основних претензій чітко дві:
1) занижені результати тестів в іграх від того, що в мене на руках, і щось підозріло співпадає з ютубними тестами піврічної давності, а значить або реальних тестів не було або вони були зроблені значно раніше, тим більше що в огляді при розгоні падає продуктивність, хоча карта і так розігнана до 2400 з 2700 можливих і далі 2600 не гониться (мій екземпляр), а це розгін аж на 1-2 % в шкалі 2500-2600 МГц (хоч і пише в програмі 33% - це всього на 100МГц до 2500 фактичних);
Показуйте свої результати, з онлайн-валідаціями якщо можна. Бо я бачу лише текст і відсотки, а не реальні результати (мовчу за повноцінну телеметрію, моя займає 87 ГБ і з'їла чимало людиногодин).
Ось свіжий результат спеціально під поточну тему: https://www.3dmark.com/sw/1301907
спойлер
2.png
Чи то я теж підрізав з YouTube? :laugh:
Sanc: 15.03.2024 16:472) деяка предвзятість, яка відчувається в огляді наче це геть сирий "проблемний" продукт, хоча в реальності результати в іграх на тих же пресетах десь на 15-40% вище і по "проблемам" в неї менше проблем ніж у Rx5000серії зараз (ті теж жруть в простої багато, мають проблеми з продуктивністю в деяких іграх порівняно з Нвідією, при цьому в Дх10-Дх12\вулкан -- це в гіршому випадку RTX3060, а в кращому RTX4060 (в Відьмаку 3 ще вище)
Тобто відверто та чітко по пунктам розписати недоліки = предвзятість? Ок, пішов в зелений табір :gigi:
Sanc: 15.03.2024 16:47За свою ціну в 150-180 баксів закордоном (в нас націнку луплять вище) це хороша карта, за яку відсутність даунвольту і розгону (хотя крутять це одиниці) і підвищений жор в простої - невелика втрата. А для профсофту для заробляння грошей - тут Cuda і Нвідія А-серії.
Ну хоч би огляд уважніше читали... та навіть в темі підтвердив, 100%. :-/
Sanc: 15.03.2024 16:47Хоча Ви і Автор це відірвані від реальності професіонали передьоргнуть під рідким азотом "HWBOT OC Team", для яких походу "реальні умови використання" то "уууууу"...
А тут вже bamboleo. Я врізався в SPI шину і дурив ШІМ? Замінив VRM на EVGA EPower? Охолоджував тим самим рідкими азотом/чилером на від'ємних температурах? Твікав драйвер на теселяцію/LOD/etc і бенчив на спеціально підготованій під змагання системі? Шо це за маячня написана?
Цей огляд і є про реальні умови використання... :facepalm:
Sanc
Member

Повідомлення

StingerYar: 15.03.2024 19:30 Знову в N'ий раз треба повторювати цикл :banan:
Sanc: 15.03.2024 13:29В мене цифри відрізняються від ваших
І це абсолютно нормально, до того моменту, коли наші тестові стенди ідентичні 1:1 :-P
Sanc: 15.03.2024 13:29 драйвер 31.0.101.533
Ок. А в тестуванні 31.0.101.4972, а не 31.0.101.5333.
Sanc: 15.03.2024 13:29В мене підозра, що Ви запілили огляд і уже її злили давно.
Я не в антарктичній станції працюю, мене можна прямим текстом запитати або зробити цитату повідомлення, і я відповім. Чи Ви з СБУ і "підозрюєте" :eek:
Лежить в коробці на випадок змагань і готова до бенч-сесій. Те саме стосується А380 й А770 16G.
спойлер
1.jpg
Sanc: 15.03.2024 16:47В мене основних претензій чітко дві:
Показуйте свої результати, з онлайн-валідаціями якщо можна. Бо я бачу лише текст і відсотки, а не реальні результати (мовчу за повноцінну телеметрію, моя займає 87 ГБ і з'їла чимало людиногодин).
Ось свіжий результат спеціально під поточну тему: https://www.3dmark.com/sw/1301907
спойлер
2.png
Чи то я теж підрізав з YouTube? :laugh:
Sanc: 15.03.2024 16:472) деяка предвзятість, яка відчувається в огляді наче це геть сирий "проблемний" продукт, хоча в реальності результати в іграх на тих же пресетах десь на 15-40% вище і по "проблемам" в неї менше проблем ніж у Rx5000серії зараз (ті теж жруть в простої багато, мають проблеми з продуктивністю в деяких іграх порівняно з Нвідією, при цьому в Дх10-Дх12\вулкан -- це в гіршому випадку RTX3060, а в кращому RTX4060 (в Відьмаку 3 ще вище)
Тобто відверто та чітко по пунктам розписати недоліки = предвзятість? Ок, пішов в зелений табір :gigi:
Sanc: 15.03.2024 16:47За свою ціну в 150-180 баксів закордоном (в нас націнку луплять вище) це хороша карта, за яку відсутність даунвольту і розгону (хотя крутять це одиниці) і підвищений жор в простої - невелика втрата. А для профсофту для заробляння грошей - тут Cuda і Нвідія А-серії.
Ну хоч би огляд уважніше читали... та навіть в темі підтвердив, 100%. :-/
Sanc: 15.03.2024 16:47Хоча Ви і Автор це відірвані від реальності професіонали передьоргнуть під рідким азотом "HWBOT OC Team", для яких походу "реальні умови використання" то "уууууу"...
А тут вже bamboleo. Я врізався в SPI шину і дурив ШІМ? Замінив VRM на EVGA EPower? Охолоджував тим самим рідкими азотом/чилером на від'ємних температурах? Твікав драйвер на теселяцію/LOD/etc і бенчив на спеціально підготованій під змагання системі? Шо це за маячня написана?
Цей огляд і є про реальні умови використання... :facepalm:
От це і хотів побачити, навідміну від того що накидав з лопати ваш колега...
Драйвер то дає, але не настільки. Мабуть платформа більш грає роль, як дивився нові цифри інших тестерів підмітив, що у людей на 12+ Інтелі цифри +\- як в мене, а на 11 і вниз та АМД цифри гірші.
Видно реально відеокарта підігнана під нові покоління Інтелу на момент виходу і далі (тобто краще Арки брати під 12 покоління Інтелу і вище, на решті платформ може бути втрата продуктивності)

От на цьому і дякую, претензії знімаю. :rotate:
SERGBILL
Member

Повідомлення

rtx 3060 8GB тільки 225 ватт? ні, дякую.
l-m
Member

Повідомлення

SERGBILL: 19.03.2024 14:31 rtx 3060 8GB тільки 225 ватт? ні, дякую.
а де ви побачили 225?
спойлер
Зображення
SERGBILL
Member

Повідомлення

l-m: 19.03.2024 16:41 а де ви побачили 225?
230 чи 225 - велика різниця? у специфікаціях 225
l-m
Member

Повідомлення

та то я не зрозумів одразу що малось на увазі)
Відповісти