Останні статті і огляди
Новини
З прийдешнім Новим роком!
-
deserteagle777
Member
Всіх з прийдешнім , всім нам наснаги і сил на наступний рік , щоб він став кращим за попередній
Востаннє редагувалось 31.12.2023 14:52 користувачем deserteagle777, всього редагувалось 1 раз.
-
Валерий
Member
З прийдешнім Новим Роком!Миру всім і нехай негаразди обходять вас стороною!
-
drum-n-bass
Member
Хай 2024 рік наблизить довгоочікувану Перемогу, збереже наше здоров'я та особливо нашіх Воїнів, перенесе нам нові успіхи і рекорди!
Хай 2024 рік наблизить довгоочікувану Перемогу, збереже наше здоров'я та особливо нашіх Воїнів, перенесе нам нові успіхи і рекорди!
-
7mindfields
Member
Хотілося б побажати подальшого розвитку цьому ресурсу, всім міцного здоров’я, мирного неба та можливості провести цей день у колі своїх родичів та друзів
-
bigmonstr666
Member
Дякую і взаємно
-
unlnu
Member
Бажаю, щоб біткоін коштував 100к баксів, а його щасливі власники вчасно обміняли його!(впринципі це стосується власників будь-якої альти)
Також бажаю нетямущим поменше скиглити що то все скам та обвинувачувати в усіх смертних гріхах майнерів!
Заробляйте більше, будьте здорові і буде вам щастя!
Також бажаю нетямущим поменше скиглити що то все скам та обвинувачувати в усіх смертних гріхах майнерів!
Заробляйте більше, будьте здорові і буде вам щастя!
-
washburn_t15
Member
С новым годом всех!
-
bumerok
Member
Навзаїм !!!
Усіх вітаю з новим роком, нехай цей рік принесе нам мир та перемогу
Усіх вітаю з новим роком, нехай цей рік принесе нам мир та перемогу
-
nums
Junior
Всех с наступающим Новым Годом!
-
LiquidStorm
Member
Москаляку на гілляку. Усіх із прийдешнім Новим Роком!!!
-
nochnik89
Member
Желаю всем окончания войны в 2024! За остальное не переживаю, украинцы народ рукастый , денег уж какнить сам заработает. Мирного неба всем в 2024м
-
1okisan
Member
Навзаєм усім Вам!
-
Scoffer
Member
-
EkselentE
Member
Может кто щедровочку запилит?
Ведь сегодня не только преддверие Нового года, а можно и пощедровать, а завтра сутра и засеять
Ведь сегодня не только преддверие Нового года, а можно и пощедровать, а завтра сутра и засеять
-
Emply
Member
С наступающим!
-
MaxZema
Member
З Новим роком!
-
Varvar
Member
Ладно, так і бути. Прибухнув, трохи подобрішав. Всіх з Новим Роком. Ну і всім абонентам Київстару - дякую що не втекли, це була содомія ще та, міг би, розказав:)
-
Барбарис
Member
Вітаю всіх з Новим Роком!
-
snegurrrka
Member
З прийдешнім Новим Роком, оверклокери
Побільше класних результатів та цікавиких новинок наступного року, а також поменше непрошених гостей на теренах нашої неньки України! Всім здоров'я та безпеки
Побільше класних результатів та цікавиких новинок наступного року, а також поменше непрошених гостей на теренах нашої неньки України! Всім здоров'я та безпеки
-
b_andriy
Member
Дякую, навзаєм!
Бажаю всім перемоги і дожити до наступного НР!!!
Бажаю всім перемоги і дожити до наступного НР!!!