Святковий розпродаж у Epic Games Store, Destiny 2: Legacy Collection у подарунок

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
kairo
Member

Повідомлення

Anton_Pepper: 14.12.2023 10:58 Для меня Эпик Стор уже давно основной магазин. Там всегда отличные цены, особенно на распродажах. Чего так все по этому Стиму с ума сходят? Что там за функционал такой вам нужен? Запустил игру и играй себе, какая разница откуда запускать?
Користуюсь ЕГС, так як на деякі ігри були кращі ціни та ще й роздачі, але в цілому сервіс рахітний, хоч плач. Не розумію, чому досі не можна було його доробити. Форума немає, майстерні, немає, відгуків немає, нормальної сторінки гри немає. Із останнього, вирішив ще раз пограти у Fallout: New Vegas, поставив гру, накатив топові моди, почав грати, постійні вильоти. Давай розбиратись, виявляється в описі модів на Nexus Mods вказано - на ЕГС версії працювати не буде, рішення не має. Недавно проходив ХСОМ2 із ЕГС, так качав моди через спеціальний сайт із Майстерні Стім та ставив на гру, бо на Nexus Mods застарілі були. Як висновок, Епіки так і не змогли зробити нормального конкурента Вальву. Якщо ціни +- однакові або на Стім трошки доріжче, то я обираю останній.
Востаннє редагувалось 14.12.2023 12:47 користувачем kairo, всього редагувалось 2 разів.
Anton_Pepper
Member

Повідомлення

Геральт
unique-neon
Grava
ну, если вы этим всем пользуетесь, то может быть вам и нужен Стим. Лично я, ни разу ничем этим не пользовался, разве что переноской игры на другой диск, в Эпик Стор тоже можно это сделать, но через костыли, конечно. Ну, и на стимовском форуме, по-моему, никто не запрещает сидеть, даже если игра в другом магазине куплена. Для меня гораздо лучше, когда игра в 2 раза дешевле стоит, чем функции, которые раз в пару лет понадобятся
DuckRider
Member

Повідомлення

На тебе, боже, что мне не гоже. Три древних патча дустана, один из которых урезан по самые гланды, а другой из которых ужасно скучный. Основываясь на том, что игра представляет собой творение дегенеративных маркетологов, которые творят для людей с психическими расстройствами, по типу синдрома упущеной возможности и вызывает отторжение и раздражение если в игру вовремя не донатить, то подгон от егс годный, всем советую
daesz
Member

Повідомлення

Mainkoon: 14.12.2023 09:57 К сожалению, у вас нет обязательных компонентов для приобретения этого набора. Треба базову версію мати.
Вона безплатна, треба просто "приєднати" її до ака.
Mishutko: 14.12.2023 10:37 Без впн, щось ні чого не забирається і не купується, та і зі своєї бібліотеки не все доступно для встановлення. У всіх так?
В мене все нормально :dontknow:
unique-neon: 14.12.2023 11:35 - відгуки користувачів
Що заважає читати відгуки в стімі, а купляти в ЕГС? :gigi:
unique-neon
Member

Повідомлення

daesz: 14.12.2023 13:16Що заважає читати відгуки в стімі, а купляти в ЕГС?
Комфорт, і це ж не єдиний пункт, там за що не візьмись у стімі краще зроблено.

Так то можна і не тільки в стім за відгуками звернутись.

Але егс вирішив роздавати ігри, а от ланчером/платформою зайнятись, то ніяк. Воно і видно де підхід для гравців, а де для видавців. За скільки років вони не доведуть егс до конкуретного вигляду, п'ять? Схоже, що навіть не починали.

Можу ще аргументів привести, не таких очевидних:
- егс збитковий, тримається на фортнайті, щось з ним станеться і по бібліотеці, а судячи по звільненням щось з фортнайтом вже стається
- Свіні має якийсь двуликий характер, але вже розписувати не буду, в двох словах - весь такий білий пухнастий, за індустрій ніби, а на ділі займається демпінгом, сидить в мінусах (якщо саме за егс говорити), і намагається конкурентів затягнути в болото, благо вони його просто ігнорять
Востаннє редагувалось 14.12.2023 13:26 користувачем unique-neon, всього редагувалось 1 раз.
daesz
Member

Повідомлення

unique-neon,
то був жарт - я після покупки у них Р6С (який на щастя можна запускати в обхід ЕГС прямо з юбі конекта) більше ніколи і нічого в них не куплю.
спойлер
Купив Р6С, скачав гру, гра скачалась тільки з російською мовою, при запуску гри вибивало, що відсутні якісь файли в грі і просило провести ідентифікацію цілосності, після чого казало що все добре, запускаю гру знову - і по колу. Скачав після того напряму з Юбі - і все було гаразд. Спробував кинути розміщення клієнту з юбі в ЕГС, воно щось там докачало, і після того клієнт повернувся в попереднє положення - а саме відсутність файлів. Написав в суппорт, вони мені відповіли що все у них нормально.
Через рік із цікавості вирішив перепровірити чи воно врешті пофікшено - те ж саме що й було.
unique-neon
Member

Повідомлення

daesz: 14.12.2023 13:24то був жарт
а, сорі, :beer:

Відправлено через 1 хвилину 26 секунд:
daesz: 14.12.2023 13:24Купив Р6С, скачав гру, гра скачалась тільки з російською мовою, при запуску гри вибивало, що відсутні якісь файли в грі і просило провести ідентифікацію цілосності, після чого казало що все добре, запускаю гру знову - і по колу. Скачав після того напряму з Юбі - і все було гаразд.
А юбіки дозволяють з англійською грати? Бо щось думав що вони тільки російську дозволяли в своїх іграх для України
daesz
Member

Повідомлення

unique-neon: 14.12.2023 13:28
daesz: 14.12.2023 13:24то був жарт
а, сорі, :beer:

Відправлено через 1 хвилину 26 секунд:
daesz: 14.12.2023 13:24Купив Р6С, скачав гру, гра скачалась тільки з російською мовою, при запуску гри вибивало, що відсутні якісь файли в грі і просило провести ідентифікацію цілосності, після чого казало що все добре, запускаю гру знову - і по колу. Скачав після того напряму з Юбі - і все було гаразд.
А юбіки дозволяють з англійською грати? Бо щось думав що вони тільки російську дозволяли в своїх іграх для України
Так, у мене клієнт гри з юбі конекта качався із підтримкою всіх мов :)
Trane245
Junior

Повідомлення

unique-neon: 14.12.2023 13:28 А юбіки дозволяють з англійською грати? Бо щось думав що вони тільки російську дозволяли в своїх іграх для України
Залежить від конкретної гри. Маю Watch Dogs 2 та AC Syndicate (роздавали нещодавно) на Ubisoft Connect і там доступна англійська. Натомість в Steam в деяких іграх Ubisoft є регіональні обмеження (Unity, Rogue та той же Watch Dogs 2). То там лише російська. Але про це конкретно вказано на сторінці гри. Як з цим в Epic Games не знаю.
unique-neon
Member

Повідомлення

Trane245
Ясно, дяки. То я мабуть через релізи в стім вважав. Або вони в своєму магазині це тепер змінили, а в інших лишили як було. Десь спробую якусь гру перекачати з конекта тоді.
--------
UPD. Ага, таки дає при установці вибрати різні мови, якщо ставити з конекта

Відправлено через 12 хвилин 25 секунд:
Так, але і справді не для всіх ігор, для одних дає, для інших не дає, для Одісі дозволяє, а для Юніті ні (хоча можливо після установки є вибір, не перевіряв)
Одісі якось брав в епіків, і тоді гра ставилась з російською, ну і постфактом в магазині побачив, що писали. Але не пробував тоді з конекта переставляти. На тому і залишив гру до кращих часів.

Відправлено через 3 години 33 хвилини 58 секунд:
marinich: 14.12.2023 11:55Раніше з оплатою все нормально було, а зараз нехочуть брати гроші. Мабуть через xsolla, дивився відгуки в гуглі на них оцінка 1,0. Писав в підтимку, пишуть спробуйте іншою карткою, а гроші кому треба їм чи мені, хай самі сервіс оплати міняють.
Між словом, а ця сама карта в стім працює. Бо блогери кажуть що стім теж xsolla юзає, коли звертав їхню увагу на egs. Але якщо так, то і стім мав би її блокувати. Бо у мене з аналогічним випадком працювала в steam і виглядає, що стім як мінімум не всюди xsolla використовує.

Якщо хто в курсі що до чого по цьому питанню, було б цікаво дізнатись.
IC9517
ATI&Vmod_fan

Повідомлення

unique-neon: 14.12.2023 12:40У нас тоже есть оплата картой, но обрабатывает xsolla. Она же paypal обрабатывает, так что можеть быть, что и у вас оно через xsolla - смотрите в payment method в акаунте, когда добавляете способ оплаты.
Нет, точно не xsolla, напрямую с карты Master/VISA или Paypal.
С этим странным сервисом я сталкивался в Uplay. До ухода Uplay из россии, несмотря на то что у меня выбран в профиле Азербайджан, в Uplay у меня были цены в рублях и оплата xsolla. Тоже помню, что были непонятные проблемы с этим сервисом. И еще потому удивлен узнав, что он сейчас используется в Украине.
несколько месяцев Uplay был у меня недоступен, потом заработал, но уже с европейскими ценами в евро :D
в Epic store для игр юбисофт у меня так же нет региональных цен, но сами цены в $ и есть скидки, кешбеки и тд, благодаря чему их как-то можно покупать
7_s_7
Member

Повідомлення

Ну для коллекции взял, а Алана скидочку прикручу. Уж больно красивая да и сюжет к что надо.
unique-neon
Member

Повідомлення

IC9517: 14.12.2023 18:15Нет, точно не xsolla, напрямую с карты Master/VISA или Paypal.
эмм, epic троллит здесь значит :laugh:
Alex_Lord
Member

Повідомлення

Чушь в комментах - недовольство того что насильно играть на английском понимая на русском языке в игру..б :spy:
marinich
Member

Повідомлення

unique-neon: 14.12.2023 18:09 Trane245
Ясно, дяки. То я мабуть через релізи в стім вважав. Або вони в своєму магазині це тепер змінили, а в інших лишили як було. Десь спробую якусь гру перекачати з конекта тоді.
--------
UPD. Ага, таки дає при установці вибрати різні мови, якщо ставити з конекта

Відправлено через 12 хвилин 25 секунд:
Так, але і справді не для всіх ігор, для одних дає, для інших не дає, для Одісі дозволяє, а для Юніті ні (хоча можливо після установки є вибір, не перевіряв)
Одісі якось брав в епіків, і тоді гра ставилась з російською, ну і постфактом в магазині побачив, що писали. Але не пробував тоді з конекта переставляти. На тому і залишив гру до кращих часів.

Відправлено через 3 години 33 хвилини 58 секунд:
marinich: 14.12.2023 11:55Раніше з оплатою все нормально було, а зараз нехочуть брати гроші. Мабуть через xsolla, дивився відгуки в гуглі на них оцінка 1,0. Писав в підтимку, пишуть спробуйте іншою карткою, а гроші кому треба їм чи мені, хай самі сервіс оплати міняють.
Між словом, а ця сама карта в стім працює. Бо блогери кажуть що стім теж xsolla юзає, коли звертав їхню увагу на egs. Але якщо так, то і стім мав би її блокувати. Бо у мене з аналогічним випадком працювала в steam і виглядає, що стім як мінімум не всюди xsolla використовує.

Якщо хто в курсі що до чого по цьому питанню, було б цікаво дізнатись.
В стім нормально оплачує
DaKaR
Member

Повідомлення

Купил дополнение к TESO. Деньги сняло, чек пришел игра не добавилась :(
daesz
Member

Повідомлення

Alex_Lord: 14.12.2023 22:24 Чушь в комментах - недовольство того что насильно играть на английском понимая на русском языке в игру..б :spy:
Насильно? Я розумію англійську на льоту, не гірше кацапської. Чесно кажучи, навіть навпаки, тому що розумом зрозуміти чому в кацапській лягати, а українській копати - зрозуміти неможливо.
А те що ви проеціюєте себе на всі інших - точно не від високого інтелекту.
DaKaR
Member

Повідомлення

DaKaR: 16.12.2023 13:23 Купил дополнение к TESO. Деньги сняло, чек пришел игра не добавилась :(
Игру так и не дали. Ни ответа ни привета от поддержки :(
Draqoon
Member

Повідомлення

unique-neon: 14.12.2023 11:35 А в епіка є можливість не через xsolla купувати? Бо пробував, але він інших варіантів не пропонував

Відправлено через 8 хвилин 9 секунд:
Anton_Pepper: 14.12.2023 10:58Что там за функционал такой вам нужен?
- без xsolla
- відгуки користувачів
- хаб для гри, з форумом і гайдоми, на корисно коли тре напильником допрацювати
- переносення гри на інший диск
- рефанди
- стім інпут
- не лагає роками, нз що там з епіком було, але набрав шарових ігор, і бібліотека ну дуже довго відкривалась
- стім пам'ятає, на якій сторінці я був перед запуском гри
- нормальний менеджмент колекцій
- ще там епік пригадую шарився по не його файлам на пк
- я бачу що список не вичерпується, але зупинюсь тут, є ще справи...
гог версія ЕГС треба :gigi:
unique-neon
Member

Повідомлення

Draqoon: 17.12.2023 17:22гог версія ЕГС треба
А що маєте на увазі? Не розумію відповідь
Відповісти