Естественно увидят, да в принципе любой увидит ведь тут разница более чем в три раза! Такое сложно не заметить, а учитывая что тут ТN то четкость будет хорошая бо и отклик у неё самый быстрый, это надо быть подслеповатым чтоб на таком мониторк разницу не заметить между 144 и 540Гц, но цена конечно как обычно у Асус, интересная лишь реально тем кому нужно.Bukakanga: ↑ 08.12.2023 12:14Вопрос скорее в другом - а эти киберспортмены реально увидят разницу между 144 Гц и 540?
Останні статті і огляди
Новини
Ігровий монітор ASUS ROG Swift Pro PG248QP з частотою 540 Гц доступний в Україні
-
Melofon
Member
-
Edelveys
Member
Це не проблема ТН що іпс, і мва, не взмозі у швидкістні пікселі...MORTAL: ↑ 08.12.2023 12:01У Бентли премиум не только название , а и материалы и т.д. , а у сабжа что за 50К матрица ТN ? Ой извените Esports-TNoverbloher: ↑ 08.12.2023 11:44
Там так и написано
Так всегда было. Покупателей у Бентли тоже не так много, как у Рено.![]()
Пс. Кіберспортсменам, важніше швидкість матриці, а не якісь там фотожоперскі кольори... Більш того ім і графіка до лампочки, тому в них інколи 640 на 480 роздільна здатність
Відправлено через 7 хвилин 58 секунд:
Не звертай уваги, вони в тн таращаться під кутом в 150°. Того і барви у них не того кольруBlackintrad: ↑ 08.12.2023 12:28 Чому ТН у всіх викликає стільки гніву? Цю матрицю ніхто і не продає під соусом чудової передачі кольору. В монітора тільки 1 призначення - компететів онлайн ігри де важливий час реакції.
Якщо порівняти кількість моніторів для звичайного юзера і вищезгаданої кіберкотлети, то в останнього майже відсутні опції.
-
Jay228
Member
50к за 1080р це занадто ще й в 24 дюймах .сkiльки б там герц не было це оверпрайс .
-
waryag
Member
Только это аналог не бентли, а деревянного моргана, косящего под флагмана. Хотя и современный бентли это лишь глубоко кастомизированный фольксвагенoverbloher: ↑ 08.12.2023 11:44Там так и написано
Эта флагманская модель рассчитана на профессиональных киберспортсменов и любителей динамичных игр
Так всегда было. Покупателей у Бентли тоже не так много, как у Рено.
![rotate :rotate:](./images/smilies/rotate.gif)
Відправлено через 4 хвилини 6 секунд:
Киберспортсмены в основном железо не выбирают, а пользуются спонсорским или (на турнирах) предоставленным оргами.Edelveys: ↑ 08.12.2023 17:54Кіберспортсменам, важніше швидкість матриці, а не якісь там фотожоперскі кольори... Більш того ім і графіка до лампочки, тому в них інколи 640 на 480 роздільна здатність
А эта фигня рассчитана на неокрепшие умы, мечтающие о такой карьере.
-
overbloher
Member
Да я уже понял, что монитор плохой и продвинутые оверклокеры его не купят. И зачем только они здесь такие новости публикуют? Надо писать про hwbot, андервольтинг и азот. На AMD.waryag: ↑ 09.12.2023 12:49 Только это аналог не бентли, а деревянного моргана, косящего под флагмана.
Ну копроэкономика она такая. Зато везде роскошь и изобилие.
-
Enjthesilence
Member
Asus ROG Swift OLED PG27AQDM мав нагоду трохи пограти на цьому моніку, це звичайно жесть. Це реально як "дивитись у вікно" а не на монітор, абсолютно чиста картинка, без натяку на гостінг і овершут, респонс тайм нереальний, а цей "чорний" - пісня просто, після свого 240гц ips, це прям дуже круто, тестили ще колориметр з коробки ідеальна калібровкаfantomrulezz: ↑ 08.12.2023 14:46Ось тільки є нюанс.Blackintrad: ↑ 08.12.2023 12:28Чому ТН у всіх викликає стільки гніву? Цю матрицю ніхто і не продає під соусом чудової передачі кольору. В монітора тільки 1 призначення - компететів онлайн ігри де важливий час реакції.
Якщо порівняти кількість моніторів для звичайного юзера і вищезгаданої кіберкотлети, то в останнього майже відсутні опції.
У цього монітора input lag гірший за топові оледи.
За таку ціну він не потрібен навіть кіберкотлетам.
І з точки зору якості зображенння і з точки зору швидкості OLED це топчик, а TN давно пора викинути на свалку історії.
https://www.techspot.com/review/2763-as ... o-pg248qp/
![]()
-
Павло
Member
Ахахах і я всеодно буду з таких клоунів шкурки спускати на 75 герцовій лижі… ![lol :lol:](./images/smilies/lol.gif)
![lol :lol:](./images/smilies/lol.gif)
-
Melofon
Member
Павло
А пупок не развяжется?![laugh :laugh:](./images/smilies/laugh.gif)
А пупок не развяжется?
![laugh :laugh:](./images/smilies/laugh.gif)
-
Павло
Member
Ну то смішно коли у мене глоба-еліт з 75 герц а клоуни на калашах купляють моніки 240 герц
-
MrGeronimo
Junior
Когда увидел цену сразу вспомнил бабку, которая говорит "Сколько @#я?"
-
q1nex
Member
А у всех мониторов с аппаратным модулем gsync присутсвует вентилятор и двойное потребление электричества (относительно моделей с аналогичными характеристиками но без gsync модуля)?
-
Enjthesilence
Member
Ніq1nex: ↑ 10.12.2023 05:26 А у всех мониторов с аппаратным модулем gsync присутсвует вентилятор и двойное потребление электричества (относительно моделей с аналогичными характеристиками но без gsync модуля)?
-
sergiiua
HWBOT OC Team
Подожду версию от Zowie на 540Hz с DyAc
-
Melofon
Member
Ну прям достижение мечтыПавло: ↑ 09.12.2023 19:06Ну то смішно коли у мене глоба-еліт з 75 герц а клоуни на калашах купляють моніки 240 герц![]()
-
Павло
Member
Ви самі запитали, а тепер зливаєтесь! В чому тоді логіка?Melofon: ↑ 10.12.2023 20:10Ну прям достижение мечтыПавло: ↑ 09.12.2023 19:06
Ну то смішно коли у мене глоба-еліт з 75 герц а клоуни на калашах купляють моніки 240 герц![]()
![]()
![beer :beer:](./images/smilies/beer.gif)
-
7mindfields
Member
Щось підказує, що ца таких моніторів, як мінімум, напівпрофесійні гравці, які катають фейсіт, а не якийсь зариганий мм, ще й у віконному режимі, через те, що мають ультраширокий монік, нічого не маю проти lg (теж планую брати подібний монітор), але таке просто смішно читати
![:D :D](./images/smilies/biggrin.gif)
-
Павло
Member
Відкрию вам секрет! Я граю у повному вікні з максимальними кутами огляду7mindfields: ↑ 10.12.2023 23:06Щось підказує, що ца таких моніторів, як мінімум, напівпрофесійні гравці, які катають фейсіт, а не якийсь зариганий мм, ще й у віконному режимі, через те, що мають ультраширокий монік, нічого не маю проти lg (теж планую брати подібний монітор), але таке просто смішно читати![]()
![B-) B-)](./images/smilies/cool.gif)
p.s. Як на мене це клоунада грати в 4х3 в ХД розширенні, щоб модельки були ширшими…
-
Melofon
Member
Павло
И где я слился?, ты прям нагибатор малолеток, ЧСВ прям зашкаливает, нашёл чем гордится тут, это же не форум по KC где может быть тебя за это кто-то уважать станет.
И где я слился?, ты прям нагибатор малолеток, ЧСВ прям зашкаливает, нашёл чем гордится тут, это же не форум по KC где может быть тебя за это кто-то уважать станет.
-
Павло
Member
Клоунада. Я написав, що ракам герци не допомагають і вони всеодно сидять на калашах… Тіп мені про пупок… По типу я обманюю. Пишу, що в мене максимальне звання у грі, і логічно, що для цього потрібно вигравати. Но цього досі недостатньо! Бо це вже я став «малолітнім нагібатором»…Melofon: ↑ 11.12.2023 00:48 Павло
![laugh :laugh:](./images/smilies/laugh.gif)
Вам 40 років а ви як та баба відповіді типу «ну і що». Так якщо вам аргумент не аргумент так навіщо мені писати і обзивати «мамолєткою?» То пан так собі самооцінку піднімає? В 40 то років…?! ПОТУЖНО
![up :up:](./images/smilies/up.gif)
-
Melofon
Member
Вот это точноПавло: ↑ 11.12.2023 07:54Клоунада.
Я сказал что ты нагибатор малолеток, или это для тебя одно и то же?Melofon: ↑ 11.12.2023 12:09і обзивати «мамолєткою?
![gigi :gigi:](./images/smilies/gigi.gif)