Cyberpunk 2077 отримав велике оновлення 2.1 та видання Ultimate Edition

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Antonfox
Member

Повідомлення

Кто-то протестировал? Пишут про проблемы с производительностью, баг со звуком, сломана реконструкция лучей, нормально так упал фпс
спойлер
Зображення
Хотел начать играть, а тут такое
bombeybox
Member

Повідомлення

Antonfox: 05.12.2023 20:41Пишут про проблемы с производительностью
З самим FPS все нормально, він залишився на рівні з версією 2.0, просто після кожного крупного апдейту треба видаляти файл конфіга гри і заново виставляти свій пресет, тоді буде менше багів і глітчів.
але є нюанс....
Споживання VRAM виросло ще на 1.5 гб. (а можливо і більше, в моєму кейсі гра, без жодного моду, вже тупо вперлась в ліміт відеокарти ще раз подякував жадібній скотині Хуангу за 12 гб. в відеокарті за $800).
спойлер
Зображення
Раніше таке споживання було тільки з модом на HD текстури, тепер ніякі моди власникам 12гб. відеокарт не світять.
Востаннє редагувалось 05.12.2023 23:26 користувачем bombeybox, всього редагувалось 1 раз.
Antonfox
Member

Повідомлення

bombeybox: 05.12.2023 23:12
Antonfox: 05.12.2023 20:41Пишут про проблемы с производительностью
З самим FPS все нормально, він залишився на рівні з версією 2.0, просто після кожного крупного апдейту треба видаляти файл конфіга гри і заново виставляти свій пресет.
але є нюанс....
Споживання VRAM виросло ще на 1.5 гб. (а можливо і більше, в моєму кейсі гра, без жодного моду, вже тупо вперлась в ліміт відеокарти).
спойлер
Зображення
Раніше таке споживання було тільки з модом на HD текстури, тепер ніякі моди власникам 12гб. відеокарт не світять.
Можно подробнее что там и где нужно удалить, где этот конфиг лежит?
bombeybox
Member

Повідомлення

Antonfox: 05.12.2023 23:26Можно подробнее что там и где нужно удалить, где этот конфиг лежит?
видалити все що лежить тут:

Код: Виділити все

%LOCALAPPDATA%\CD Projekt Red\Cyberpunk 2077
kairo
Member

Повідомлення

bombeybox: 05.12.2023 23:12
Споживання VRAM виросло ще на 1.5 гб. (а можливо і більше, в моєму кейсі гра, без жодного моду, вже тупо вперлась в ліміт відеокарти ще раз подякував жадібній скотині Хуангу за 12 гб. в відеокарті за $800).
спойлер
Зображення
В мене Д'ябло 4, 20-21 ГБ відеопам'яті споживав, тому 12 ГБ в КП2077, то ще норм)) Зараз в розробниках стане більше індусів із GPT, то вже й 24ГБ не буде вистачати :laugh:
Antonfox
Member

Повідомлення

bombeybox: 05.12.2023 23:28
Antonfox: 05.12.2023 23:26Можно подробнее что там и где нужно удалить, где этот конфиг лежит?
видалити все що лежить тут:

Код: Виділити все

%LOCALAPPDATA%\CD Projekt Red\Cyberpunk 2077
Удалил.

Разницы нет.

Как я и говорил фпс упал, теперь на балансе как в 2.0 было на качестве, это печалит

2.0
спойлер
Зображення
2.1
спойлер
Зображення
bombeybox
Member

Повідомлення

Antonfox: 05.12.2023 23:53Как я и говорил фпс упал,
Не підтверджую це.
Ось мої результати, це 1440р, пресет Трасування "повний газ", але апскейлінг в режимі якість ну і + генерація:
спойлер
Зображення
І такий самий показник був на 2.0, нажаль, скриншоти не робив тоді, ~80 фпс це завжди був рівень 4070Ті, а ~100фпс на таких самих налаштуваннях - рівень 4080. Ваша 4070 має давати десь ~65фпс в такому сценарії.
Prescott: 05.12.2023 13:47Ну вот теперь и пройду 2й раз со всеми ништяками
Можете на своїй 4080 протестувати гру в версії 2.1? В мене є ваш тест з версії 2.0, заодно звіримось і порівняємо :beer:
саме так як в мене на скриншоті:
1440р, пресет Трасування "повний газ", але апскейлінг в режимі якість ну і + генерація
Antonfox
Member

Повідомлення

bombeybox
У Вас средний фпс на 2.1 почти такой же как у меня на 2.0, и это 4070ti против 4070, вот вам и "не упал" фпс :)

Попробуйте отключить реконструкцию лучей и прогнать тест
bombeybox
Member

Повідомлення

Antonfox: 06.12.2023 00:58У Вас средний фпс на 2.1 почти такой же как у меня на 2.0, и это 4070ti против 4070, вот вам и "не упал" фпс
А тепер подивіться уважно і виставте Мої налаштування, а не ваш авто апскейлінг з незрозумілим пресетом. Фпс зразу впаде.
Antonfox
Member

Повідомлення

bombeybox: 06.12.2023 01:02
Antonfox: 06.12.2023 00:58У Вас средний фпс на 2.1 почти такой же как у меня на 2.0, и это 4070ti против 4070, вот вам и "не упал" фпс
А тепер подивіться уважно і виставте Мої налаштування, а не ваш авто апскейлінг з незрозумілим пресетом. Фпс зразу впаде.
Уже не могу, обновил на 2.1, но там баланс, тут согласен :) , но в 2.1 точно фпс упал это видно по моих скрина 2.0 vs 2.1

Upd
Enthusiast
Member

Повідомлення

Бачу в стим "Cyberpunk 2077: повне видання" зара за 934грн. Це ультиматум чи не дуже? Цікаво скільки в 2.1 тепер fps буде на моїй rx6600M :shuffle:
Sailor Popeye
Member

Повідомлення

Головне, що так можна було Панам зробити)
Геральт
Member

Повідомлення

Таки перше проходження цікавіше було. При повторному сюжет відомий, сайди відомі. Перки якісь безтолкові. Повиключав асісти, збільшив складність, все одно болванчики тупі. Одиночну ціль можна прикладом заклікати, воно стоїть, нічого не робить. Гра морально стара вже.
_nic
Member

Повідомлення

падли знову всі моди переломали :mad: :mad: :mad:
harito
Junior

Повідомлення

Подскажите ,есть ли в версии 2.1 украинская озвучка ? На всё ли есть перевод ?
Шаб
Member

Повідомлення

Павло: 05.12.2023 13:23 Пора! Можна пограти :gigi:
малий зараз проходить і кожен день якісь баги вилазять. то чорний екран після гонки, то не прогружаються текстури, провалюється і помирає, то натискаєш ривок і просто вмираєш.
дивно для гри, яка не перший день, а більш того, отримала вже останнє оновлення.
хоча в цілому малому подобається.
Trane245
Junior

Повідомлення

bombeybox: 06.12.2023 01:02 А тепер подивіться уважно і виставте Мої налаштування, а не ваш авто апскейлінг з незрозумілим пресетом. Фпс зразу впаде.
Підкажіть, як зробити такі кольори, як у вас на скрінах? Це мод чи так можна налаштувати самостійно?
Відповісти