Останні статті і огляди
Новини
Cyberpunk 2077 отримав велике оновлення 2.1 та видання Ultimate Edition
-
Antonfox
Member
-
bombeybox
Member
З самим FPS все нормально, він залишився на рівні з версією 2.0, просто після кожного крупного апдейту треба видаляти файл конфіга гри і заново виставляти свій пресет, тоді буде менше багів і глітчів.Antonfox: ↑ 05.12.2023 20:41Пишут про проблемы с производительностью
але є нюанс....
Споживання VRAM виросло ще на 1.5 гб. (а можливо і більше, в моєму кейсі гра, без жодного моду, вже тупо вперлась в ліміт відеокарти ще раз подякував жадібній скотині Хуангу за 12 гб. в відеокарті за $800).
- спойлер
Востаннє редагувалось 05.12.2023 23:26 користувачем bombeybox, всього редагувалось 1 раз.
-
Antonfox
Member
Можно подробнее что там и где нужно удалить, где этот конфиг лежит?bombeybox: ↑ 05.12.2023 23:12З самим FPS все нормально, він залишився на рівні з версією 2.0, просто після кожного крупного апдейту треба видаляти файл конфіга гри і заново виставляти свій пресет.Antonfox: ↑ 05.12.2023 20:41Пишут про проблемы с производительностью
але є нюанс....
Споживання VRAM виросло ще на 1.5 гб. (а можливо і більше, в моєму кейсі гра, без жодного моду, вже тупо вперлась в ліміт відеокарти).Раніше таке споживання було тільки з модом на HD текстури, тепер ніякі моди власникам 12гб. відеокарт не світять.
- спойлер
-
bombeybox
Member
видалити все що лежить тут:Antonfox: ↑ 05.12.2023 23:26Можно подробнее что там и где нужно удалить, где этот конфиг лежит?
Код: Виділити все
%LOCALAPPDATA%\CD Projekt Red\Cyberpunk 2077
-
kairo
Member
В мене Д'ябло 4, 20-21 ГБ відеопам'яті споживав, тому 12 ГБ в КП2077, то ще норм)) Зараз в розробниках стане більше індусів із GPT, то вже й 24ГБ не буде вистачатиbombeybox: ↑ 05.12.2023 23:12Споживання VRAM виросло ще на 1.5 гб. (а можливо і більше, в моєму кейсі гра, без жодного моду, вже тупо вперлась в ліміт відеокарти ще раз подякував жадібній скотині Хуангу за 12 гб. в відеокарті за $800).Раніше таке споживання було тільки з модом на HD текстури, тепер ніякі моди власникам 12гб. відеокарт не світять.
- спойлер
-
Antonfox
Member
Удалил.bombeybox: ↑ 05.12.2023 23:28видалити все що лежить тут:Antonfox: ↑ 05.12.2023 23:26Можно подробнее что там и где нужно удалить, где этот конфиг лежит?Код: Виділити все
%LOCALAPPDATA%\CD Projekt Red\Cyberpunk 2077
Разницы нет.
Как я и говорил фпс упал, теперь на балансе как в 2.0 было на качестве, это печалит
2.0 2.1
-
bombeybox
Member
Не підтверджую це.Antonfox: ↑ 05.12.2023 23:53Как я и говорил фпс упал,
Ось мої результати, це 1440р, пресет Трасування "повний газ", але апскейлінг в режимі якість ну і + генерація:
- спойлер
Можете на своїй 4080 протестувати гру в версії 2.1? В мене є ваш тест з версії 2.0, заодно звіримось і порівняємоPrescott: ↑ 05.12.2023 13:47Ну вот теперь и пройду 2й раз со всеми ништяками
саме так як в мене на скриншоті:
1440р, пресет Трасування "повний газ", але апскейлінг в режимі якість ну і + генерація
-
kalakawa
Member
-
Antonfox
Member
bombeybox
У Вас средний фпс на 2.1 почти такой же как у меня на 2.0, и это 4070ti против 4070, вот вам и "не упал" фпс
Попробуйте отключить реконструкцию лучей и прогнать тест
У Вас средний фпс на 2.1 почти такой же как у меня на 2.0, и это 4070ti против 4070, вот вам и "не упал" фпс
Попробуйте отключить реконструкцию лучей и прогнать тест
-
bombeybox
Member
А тепер подивіться уважно і виставте Мої налаштування, а не ваш авто апскейлінг з незрозумілим пресетом. Фпс зразу впаде.Antonfox: ↑ 06.12.2023 00:58У Вас средний фпс на 2.1 почти такой же как у меня на 2.0, и это 4070ti против 4070, вот вам и "не упал" фпс
-
Antonfox
Member
Уже не могу, обновил на 2.1, но там баланс, тут согласен , но в 2.1 точно фпс упал это видно по моих скрина 2.0 vs 2.1bombeybox: ↑ 06.12.2023 01:02А тепер подивіться уважно і виставте Мої налаштування, а не ваш авто апскейлінг з незрозумілим пресетом. Фпс зразу впаде.Antonfox: ↑ 06.12.2023 00:58У Вас средний фпс на 2.1 почти такой же как у меня на 2.0, и это 4070ti против 4070, вот вам и "не упал" фпс
Upd
-
Enthusiast
Member
Бачу в стим "Cyberpunk 2077: повне видання" зара за 934грн. Це ультиматум чи не дуже? Цікаво скільки в 2.1 тепер fps буде на моїй rx6600M
-
Sailor Popeye
Member
Головне, що так можна було Панам зробити)
-
Геральт
Member
Таки перше проходження цікавіше було. При повторному сюжет відомий, сайди відомі. Перки якісь безтолкові. Повиключав асісти, збільшив складність, все одно болванчики тупі. Одиночну ціль можна прикладом заклікати, воно стоїть, нічого не робить. Гра морально стара вже.
-
_nic
Member
падли знову всі моди переломали
-
harito
Junior
Подскажите ,есть ли в версии 2.1 украинская озвучка ? На всё ли есть перевод ?
-
Шаб
Member
малий зараз проходить і кожен день якісь баги вилазять. то чорний екран після гонки, то не прогружаються текстури, провалюється і помирає, то натискаєш ривок і просто вмираєш.Павло: ↑ 05.12.2023 13:23 Пора! Можна пограти
дивно для гри, яка не перший день, а більш того, отримала вже останнє оновлення.
хоча в цілому малому подобається.
-
Trane245
Junior
Підкажіть, як зробити такі кольори, як у вас на скрінах? Це мод чи так можна налаштувати самостійно?bombeybox: ↑ 06.12.2023 01:02 А тепер подивіться уважно і виставте Мої налаштування, а не ваш авто апскейлінг з незрозумілим пресетом. Фпс зразу впаде.