daesz
Я буду вдячний за вказівку з якого ресурсу взято ці показники кулерів.
Відправлено через 15 хвилин 34 секунди:
StingerYar: ↑
26.10.2023 14:01
А по темі - шляпа всі ці AIO, дисконти не допоможуть. Або повітря, або нормальна вода. Був би обмін на Core Frozr XL наприклад - ок, а так не цікаво зовсім
В мене є Арктік 420 - за півтори місяці чомусь померла помпа. Але вирішив що це плюс бо знайшов що можна поміняти статор і плату керування, знятих з 60мм вентилятора, і поставити взамін оригінальних що вийшли з ладу, таким чином піднявши продуктивність системи. Займусь потім. Окрім цього, є Арктік 360, до якого в пулл поставив три фантекс т30 , і температура впала ще на три градуси. А на Арктік 420 ставив Be Quiet 4 PWM 2400 обертів на хвилину три штуки, різницю не пам'ятаю.
Так ось, головна думка про AiO.
Головне що на моїх ретросистемах, де феном 1100т, і запланована збірка на 775 сокеті, ось ці недоводяні системи охолодження, якщо їм поставити додаткові якісні вентилятори, себе показують настільки добре, що хоча в мене кастом є, я передумав ставити на ці ретросистеми, оскільки тепла недостатньо багато, щоб кастом був потрібний. Єдине відмітив би, що не вистачає нікельованої поверхні колдплейту, для експериментів із рідким металом, а нікелювати ще не наважуюсь. Хоча це не важко. Та й різниця в 1-3 градуси не радикальна у порівнянні із кращими пастами (а може й радикальна, тут потрібно ще поміркувати)
А на вашу думку, в подібних умовах (додаткові вентилятори в пул та нікелюванням) недоСВО все одно не мають право на існування? Мої міркування про недоСВО з'явились, коли у одного із німців (а німці фанати ретросистем як ніхто інший я вже зрозумів) побачив архічудову ретросистему на х5270, практично бездоганну,він її гнав до 5.3ГГц на супер піай, це 2 ядра нагадую, і в якості охолодження була Арктік 360. Окрім того на хвботі досить багато на старих системах AiO.