На PC вийшла збірка Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1, ігри працюють у форматі 240p та 720p

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Павло
Member

Повідомлення

Shaolin_Style: 25.10.2023 17:12
Павло: 25.10.2023 16:24 оце у людей робота! Їм сказали випустити старі ігри щоб трохи збити кешу! А вони і випустили правда в 24р та 720р! Чим займається їх начальство?! :D
а вам никто и не обещал ремастер, прочтите описание потом бугортите:
спойлер
The origin of stealth action returns. METAL GEAR SOLID: MASTER COLLECTION Vol. 1 unifies the beginning of the METAL GEAR gameplay experience in one single package. Infiltrate enemy fortresses all over the globe, complete your missions with stealth and experience the thrilling cinematic story of the METAL GEAR series.

Volume 1 line-up features the original titles and beginning of the METAL GEAR series, including the original versions of Metal Gear and Metal Gear 2: Solid Snake, Metal Gear Solid (which also includes VR Missions/Special Missions), and the HD Collection versions of Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty and Metal Gear Solid 3: Snake Eater.

Each main title in the line-up will also include an exclusive digital Screenplay Book and Master Book that details the story and characters in that game. This collection includes the classic versions of the games, complete with only minimal edits to copyrighted contents.

Those who purchase Volume 1 will also have access to a variety of bonus content including the two regional versions of Metal Gear, the original version of Snake's Revenge, the first and second Digital Graphic Novels in video form, and a digital soundtrack.
Всього на всього 1800 гривень! Но сторонній мод є "На GitHub вже доступний фанатський патч, який додає підтримку форматів 1920x1080, 2560x1440 і 3840x2160 у Metal Gear Solid 2 та Metal Gear Solid 3."
Що за прикол заплатити 1800 грн і навіть не мати змоги грати у розширенні свого екрану? Це який новий рівень терпіння!
lamer02
Member

Повідомлення

Дорогой эмулятор :-/
_Andrik_
Member

Повідомлення

Для Metal Gear Solid з далекого 1998-го це формат 240
в 2023 майже 24 :lol: :lol: :lol:
Уявляю які там квадрати :lol: :lol: :lol:
Сорі , вже істерика від зашкварів і поx :censoured: му видавців :weep: :facepalm:

Та ще й за таку ціну :facepalm: .
7_s_7
Member

Повідомлення

У фанатов это уже есть. Для остальных - зачем этот мусор переиздавать. Разве что в попытке срубить бабла на нубах.
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

Павло: 25.10.2023 18:17 Всього на всього 1800 гривень! Но сторонній мод є "На GitHub вже доступний фанатський патч, який додає підтримку форматів 1920x1080, 2560x1440 і 3840x2160 у Metal Gear Solid 2 та Metal Gear Solid 3."
Что бы ты еще сказал кроме "ой дорохо!" :facepalm:
Що за прикол заплатити 1800 грн і навіть не мати змоги грати у розширенні свого екрану? Це який новий рівень терпіння!
Вам дали возможность пройти одну из лучших игр без колхозинга в виде эмулятора (я про MGS3 если не понял), но ты опять всем не доволен.
Prescott
Member

Повідомлення

Shaolin_Style: 25.10.2023 21:03Вам дали возможность пройти одну из лучших игр без колхозинга в виде эмулятора (я про MGS3 если не понял), но ты опять всем не доволен.
А 240п для того самого эксприенса из 90х?
Misanthrop
Member

Повідомлення

Prescott: 25.10.2023 23:14
Shaolin_Style: 25.10.2023 21:03Вам дали возможность пройти одну из лучших игр без колхозинга в виде эмулятора (я про MGS3 если не понял), но ты опять всем не доволен.
Вы не понимаете.
Весь геймплей затачивался именно под 240р, оригинальный сюжет и геймплей просто не будут переданы при высшем разрешении. :learn:
Но если вы все таки очень хотите наплевать на душу игры и в душу создателей, то Конами возможно выпустит DLC под 480р, всего $14.99. ;)

P.S. И ведь купят, ибо моды это от лукавого.
P.S.S. Все это отсебятина. Официально Конами не заявляли ничего такого
anyname
Member

Повідомлення

Якщо серйозно то мабуть не захотіли перемальовувати сюжетні роліки.бо інакше вони б виглядали гірше ніш графіка в самій грі.
waryag
Member

Повідомлення

Nikolaus: 25.10.2023 16:27Нормально. Срубят бабла немного на фанатах. Потом, допилят графоний и ещё раз продадут как новое издание улучшенное. Вообще, как за последние десятилетия вырастили правильного потребителя, стало так много вариантов легко и быстро рубить бабло. Можно парить всякий шлак, кормить обещаниями, перепродавать затертые до дыр носки.
Для заработка нужно было минимально причесать игры (для выгоды - силами фанатов) и выкатить по копеечной цене - пусть фигня, но не жалко.
А это просто акт публичной аутофелляции.
DuckRider: 25.10.2023 17:46З іншого боку, я радий, що хоч так. Що до роздільної здатності, скоріш за все інтерфейс був прив'язаний і попливе, налаштувань зрозуміло чого немає, що до керування - воно скоріш за все не можливе на пк, я пам'ятаю яке керування було в мгс3 з прив'язкою дій до сили натискання і як все через сраку на емуляторі працює через це. Поганий порт, але хоч такий.
Можливо нарешті пройду
Радий чому? Оригінальні консолі з іграми коштують копійки. При бажанні можна запустити гру через емуль (з модами буде навіть кращий досвід). Зайві гроші так тиснуть на карман, що хочеться кинути їх в контору тридварасів?
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

МГС3 работает в 720.
MqM
Member

Повідомлення

240p це сильно! Це на яких бородатих олдів розраховано? бо таким зумерів можна вбити наповал)))) А мені просто боляче було би. Я здається ніколи нижче 480p не грав :weep:

Відправлено через 4 хвилини 12 секунд:
anyname: 26.10.2023 07:57
Якщо серйозно то мабуть не захотіли перемальовувати сюжетні роліки.бо інакше вони б виглядали гірше ніш графіка в самій грі.
В часи нейромереж, то вже не така трагедія. Насправді, якщо в них збереглися оригінали сцен, могли перерендерити на рівень 1998 року цілком нормально
Відповісти