Intel hot скорішеCrypteX: ↑ 10.10.2023 15:47 Хоть 12й ген и давал надежды на интересные и стоящие решения от них, решили не заморачиваться и сделать классик интел ход, а жаль.
Останні статті і огляди
Новини
Офіційні тести Intel Core i9-14900K: у середньому на 2% швидше за Ryzen 9 7950X3D в іграх
-
MindStealer
Member
-
Sanьka
Member
2% серйозно?
Мені б було соромно навіть писати таке в тестах. Це рівень погрішності вимірювання .
Це коли сині проплатили, перемоги нема, але треба відробляти то вигадали хоч якусь.
Мені б було соромно навіть писати таке в тестах. Це рівень погрішності вимірювання .
Це коли сині проплатили, перемоги нема, але треба відробляти то вигадали хоч якусь.
-
Nikolay Yeryomenko
Member
У Intel всё ещё в мозгу что 13900K/14900K ультимативный процессор для гейминга.Sanьka: ↑ 10.10.2023 19:28Це коли сині проплатили, перемоги нема
А для нас как ни крути всё что выше 13600K -
-
Guest003
Member
Цікаво хто це буде купувати?)
-
daesz
Member
Там в сусідній темі вже декілька потеційних єGuest003: ↑ 10.10.2023 19:43 Цікаво хто це буде купувати?)
-
EvhenS
Member
Процесор купується на здачу від відеокарти.
-
Inqizitor2022
Member
Что-то Интел врёт походу, не может 6 ггц 14900 быть аналогичен по скорости 7950х3Д, процессор АМД в играх полюбому быстрее. Если бы -10% было - я бы поверил
Кстати, с 7800 3Д сравнить страшно было?
Кстати, с 7800 3Д сравнить страшно было?
-
IvanCh
Member
компоновка. Молодша молодель це один восьмиядерний чіплет з 3д кешем.erazel: ↑ 10.10.2023 14:03
А що там за історія? бо я не слідкував. Кешу ж ніби одинаково, ні? чи за рахунок жору буст менший у 16ядерника.
А у старшій моделі 2 чиплета і кеш тільки на одному з них. тобто половина ядер має буст від кешу а інша обділені.
Відправлено через 12 хвилин 59 секунд:
Inqizitor2022
так в тому і фішка молодша модель швидша в іграх. інтел знову маніпулює
-
erazel
Member
А, ви про 3Д кеш. Бо вроді в 3/5 серіях кешу було пропорційно в два рази більше.IvanCh: ↑ 11.10.2023 09:48компоновка. Молодша молодель це один восьмиядерний чіплет з 3д кешем.erazel: ↑ 10.10.2023 14:03
А що там за історія? бо я не слідкував. Кешу ж ніби одинаково, ні? чи за рахунок жору буст менший у 16ядерника.
А у старшій моделі 2 чиплета і кеш тільки на одному з них. тобто половина ядер має буст від кешу а інша обділені.
Відправлено через 1 хвилину 54 секунди:
Ну я й кажу що з 79хх є зміст рівняти у проф.софті. А в іграх то логічніше змагатися з 7800. Я взагалі не розумію яка логіка рівняти топові моделі в іграх, якщо вже кілька поколінь топові моделі беруть кількістю ядер, а не уберчастотами відносно молодших представників серії.IvanCh: ↑ 11.10.2023 09:48 так в тому і фішка молодша модель швидша в іграх. інтел знову маніпулює
-
Hotspur
Member
Емейзінг не вийшов
-
manbearboar
Member
Уже известно, что не выйдут.Mixx: ↑ 10.10.2023 19:21если младшие и5 и и3 выйдут на новой, как там её, не важно, архитектуре от старших чипов 13 поколения, а не на адлере как собственно сейчас имеем
-
Mixx
Member
manbearboar
А есть ссылка? Вроде пока не встречал...
Если так то на 14е можно забить в принципе.
Застой 2.0?
А есть ссылка? Вроде пока не встречал...
Если так то на 14е можно забить в принципе.
Застой 2.0?
-
manbearboar
Member
Mixx
Мелькали инженерники i5 14400 с альдеровским степпингом C0.
Это намекает на то что с большой вероятностью повторится схема с 13 геном, где все кристаллы порезаны по меньшему знаменателю.
Мелькали инженерники i5 14400 с альдеровским степпингом C0.
Это намекает на то что с большой вероятностью повторится схема с 13 геном, где все кристаллы порезаны по меньшему знаменателю.