Останні статті і огляди
Новини
У Starfield зіграло вже понад 6 мільйонів людей
-
Vpupkin
Member
Лучший симулятор скуки.
-
dret09
Member
Ну я взагалі проти будь-яких модів, тому за комьюніті не скажу. А Беседка... Ну Ви самі знаєте що вони цього не зроблять. Тому вважаю що гра залишиться сміттям_Slavko_: ↑ 08.09.2023 15:31 dret09
э шанс що приведуть до нормального виду? якщо не розробники то комюніті?
-
Scr_Eagle
Member
І тим не менш, F76 Беседка до ладу таки привела.dret09: ↑ 08.09.2023 15:40 А Беседка... Ну Ви самі знаєте що вони цього не зроблять.
-
kalakawa
Member
і я НЕ один із них ![B-) B-)](./images/smilies/cool.gif)
![B-) B-)](./images/smilies/cool.gif)
-
dret09
Member
Ну вони пофіксили баги, а геймплейно там щось зиінилося? От як наприклад Проджекти переписали Кіберпанк. Таке вони практикують?Scr_Eagle: ↑ 08.09.2023 15:42І тим не менш, F76 Беседка до ладу таки привела.dret09: ↑ 08.09.2023 15:40 А Беседка... Ну Ви самі знаєте що вони цього не зроблять.
-
waryag
Member
Обсяг допрацювань Ф76 зпівставний з КП.dret09: ↑ 08.09.2023 15:47 Ну вони пофіксили баги, а геймплейно там щось зиінилося? От як наприклад Проджекти переписали Кіберпанк. Таке вони практикують?
-
Sanyoook92
Junior
Сказати що ця гра розчарування, це нічого не сказати. Додайте до симулятора екранів завантаження трішки ноуменскай (Це я не про польоти, а про походеньки по пустих планетах і пиляння якогось шлаку), трішки скайріма, трішки божевілля (гравця який буде в це грати), море вторинності і нічого нового, залийте це відсталою графікою (все високі налаштування в 2к) і тупою лицьовою анімацією, вітайте Старфілд. Ля яка це гра про космос, якщо космос тут чисто як заставка для екрана завантаження. Космічні польоти і баталії скажете ви? Колись раніше був симулятор полювання на качок, от уявіть його в 3Д це вам космічні баталії. Поставили повзунки переключення енергії з щитів на двигун з двигуна на зброю. На двигун, Карл, ти ж нікуди долетіти не можеш нафіга тобі всю енергію в двигун? Це просто жахливо, можливо я забагато хотів від цієї гри, але щоб аж настільки вона лайняна була....Одним словом жах.
Востаннє редагувалось 08.09.2023 16:00 користувачем Sanyoook92, всього редагувалось 1 раз.
-
Scr_Eagle
Member
Наскільки я знаю - так. Дуже багато апдейтів було. Все ніяк руки не дойдуть пограти. Грав з релізу. Потім, коли вийшла в стім, вирішив спробувати - одразу відчув, що треба заново вивчати гру, бо багато чого змінилосьdret09: ↑ 08.09.2023 15:47Ну вони пофіксили баги, а геймплейно там щось зиінилося? От як наприклад Проджекти переписали Кіберпанк. Таке вони практикують?
-
Guest003
Member
Я зробив рефаунд делюкс стім версії) Гра фігня повна.
-
dret09
Member
Проблема Старфілду не тільки в багах, а взагалі в концепції. Ну не виправлять же вони постійні завантаження, відсутність космосу та польотів в атмосфері, другосортні діалоги?Scr_Eagle: ↑ 08.09.2023 16:00Наскільки я знаю - так. Дуже багато апдейтів було. Все ніяк руки не дойдуть пограти. Грав з релізу. Потім, коли вийшла в стім, вирішив спробувати - одразу відчув, що треба заново вивчати гру, бо багато чого змінилосьdret09: ↑ 08.09.2023 15:47
Ну вони пофіксили баги, а геймплейно там щось зиінилося? От як наприклад Проджекти переписали Кіберпанк. Таке вони практикують?
-
Sanyoook92
Junior
Спеціально зареєструвався на metacritic і залишив дуже "файний" відгук. Не можна допустити, щоб такого роду ігри і обман став нормою в майбутньому. Закликаю тих хто насправді зрозумів "суть" цієї "гри" теж так зробити
-
Scr_Eagle
Member
Там є космос і його достатньо для сінглової гри, на мою думку. Всім не вгодиш. Зараз купа ниття про те що "немає космосу, одні завантаження". Якби там був космос без завантаження, було б купа ниття про "польоти займають дуже багато часу, штучне розтягування геймплею".dret09: ↑ 08.09.2023 16:18Проблема Старфілду не тільки в багах, а взагалі в концепції. Ну не виправлять же вони постійні завантаження, відсутність космосу та польотів в атмосфері, другосортні діалоги?Scr_Eagle: ↑ 08.09.2023 16:00
Наскільки я знаю - так. Дуже багато апдейтів було. Все ніяк руки не дойдуть пограти. Грав з релізу. Потім, коли вийшла в стім, вирішив спробувати - одразу відчув, що треба заново вивчати гру, бо багато чого змінилось
Подивіться на ігри "з космосом і атмосферними польотами". Star Citizen, Elite Dangerous, NMS. Там польоти займають дуже багато часу, просто з'їдають його. Для цих ігор це припустимо, бо це пісочниці в космосі. Там це основний вид активності.
В Starfield основний вид активності все таки сюжетна складова. І п'ятихвилинні польоти між квестовими планетами, якими б іммерсивними, вони не були, виглядатимуть зайвими.
-
Павло
Member
Так то АМД так оптимізували гру... Прямо як драйвера до моєї відахиn6407: ↑ 08.09.2023 14:27Спасибо за совет Тодд, только поясни смертным, почему на Хbox SS - Старфилд идёт великолепно, да 30 фпс и т.д, но играть приемлемо и даже нормально - без статеров, фризов и т.д, а на 12400/32 ГБ/3060, в фулл хд, даже на средних настройках долбаная каша, даже на фпс близком к 60, играть не возможно - игра как под ЛСД, даже на стабильном в мониторинге фпс, какие то замедления, лаги и т.д. По логике этого господина Хbox SS "некстгенистей" чем 12400/32 ГБ/3060?![]()
Жованый крот, иди ты в сраку Тодд![]()
![laugh :laugh:](./images/smilies/laugh.gif)
-
Scr_Eagle
Member
Взагалі, весь цей шум навколо SF нагадує релізний шум навкого СР2077. Гру неймовірно хейтили в той час як гравці просто грали і насолоджувались. Історії про купу багів, вильоти і т.д.
Я на релізі пройшов СР2077 і не зіштовхнувся з жодним критичним багом, якими лякали в інтернеті.
Так само і з SF. Я вже наслухався вдосталь про вильоти з гри ледве не кожні 30 хвилин, хоча у мене за 50 годин не було жодного.
Я на релізі пройшов СР2077 і не зіштовхнувся з жодним критичним багом, якими лякали в інтернеті.
Так само і з SF. Я вже наслухався вдосталь про вильоти з гри ледве не кожні 30 хвилин, хоча у мене за 50 годин не було жодного.
-
dret09
Member
Так космос обмежений лише простором біля планети. Все. Неможливо кудись полетіти і натрапити на базу піратів, або секретний науковий центр і налутати шось неймовірне. Мені не вистачає саме дослідження. Ці пусті планети з ОДНАКОВИМИ печерами це взагалі шось. Дослідив 2 планети і вирішив шо з мене досить. Уся бойовка проти кораблів однакова. Немає різних кораблів щоб якось битися з ними принципово по різному, усе зводиться до того, що сідаєш "на хвіст" ворогу і розстрілюєш. + Немає залежності від того як ти будуєш свій корабель - він летить однаково.Scr_Eagle: ↑ 08.09.2023 16:26Там є космос і його достатньо для сінглової гри, на мою думку. Всім не вгодиш. Зараз купа ниття про те що "немає космосу, одні завантаження". Якби там був космос без завантаження, було б купа ниття про "польоти займають дуже багато часу, штучне розтягування геймплею".dret09: ↑ 08.09.2023 16:18
Проблема Старфілду не тільки в багах, а взагалі в концепції. Ну не виправлять же вони постійні завантаження, відсутність космосу та польотів в атмосфері, другосортні діалоги?
Подивіться на ігри "з космосом і атмосферними польотами". Star Citizen, Elite Dangerous, NMS. Там польоти займають дуже багато часу, просто з'їдають його. Для цих ігор це припустимо, бо це пісочниці в космосі. Там це основний вид активності.
В Starfield основний вид активності все таки сюжетна складова. І п'ятихвилинні польоти між квестовими планетами, якими б іммерсивними, вони не були, виглядатимуть зайвими.
-
daesz
Member
У ВоВі переміщення з точки в точку на мапі йде в реальному часі й триває від 5 до 10 хв, в залежності від відстані. У ЛА2 переміщення моментальне. Скільки людей грає у ВоВ на офф/класік/приватних серверах.. У ЛА2 взагалі є офф сервери десь окрім Кореї? Та й чи грає хтось її на тих серверах?Scr_Eagle: ↑ 08.09.2023 16:26 Якби там був космос без завантаження, було б купа ниття про "польоти займають дуже багато часу, штучне розтягування геймплею".
Ви зараз скажете, що концептуально ігри різні і у ВоВа просто наповнення краще, але суть в тім що всі ті мільйони що грають ВоВ кожного дня не "плачуть" про довгі перельоти
![:) :)](./images/smilies/smile.gif)
![:D :D](./images/smilies/biggrin.gif)
Гра про космос без космосу? Ну таке.. Поки що то бенчмарк ботлнека gpu
![:D :D](./images/smilies/biggrin.gif)
Востаннє редагувалось 08.09.2023 16:40 користувачем daesz, всього редагувалось 1 раз.
-
n+gibat[]r
Member
Не нужон нам этот Старфилд убогий! Купите лучше Baldur's Gate 3 чтобы поддержать разработчиков из Larian, крутейшая игра на много раз прохождений, и да, там в BG3 не только секс с медведем есть, как в завирусившемся ролике, а можно и с симпатичными тянками до секса дойти, не только многогранная РПГ где бои не самое главное, а и дейтинг сим ![laugh :laugh:](./images/smilies/laugh.gif)
![laugh :laugh:](./images/smilies/laugh.gif)
-
konb999
Member
А я якось так і відчував що лайно буде. Предзамовив вже давно і сталкер 2 і алан вейк і фантом ліберті і спайдер 2 на пс 5 - чекаю на вихід. А от старфілд не став, - якась у мене чуйка була, і не дарма - всі друзі мої, які її предзамовили плюються! Пограли пару годин і закинулиdret09: ↑ 08.09.2023 14:07Награв 40 годин (купив Преміум бо дуже люблю космічну тематику). Сказати що я розчарований - не сказати нічого. Гра погана майже у кожному аспекті. Рекомендую дочекатись на розпродажі.Jager: ↑ 08.09.2023 14:04 Пропоную обговорити У Starfield зіграло вже понад 6 мільйонів людей
Хтось вже пограв? Як враження?
-
Nutbar
Member
На облівіон був мод на обхід завантажень, може й тут зроблять.dret09: ↑ 08.09.2023 16:18 Ну не виправлять же вони постійні завантаження
Так, це навряд, але гра зовсім не про це.dret09: ↑ 08.09.2023 16:18відсутність космосу та польотів в атмосфері
Ви точно грали? Діалоги дуже гарно прописані і є безліч цікавих квестів. Так, анімація персонажів дубова і це трохи погіршує сприйняття, але на цьому й все.dret09: ↑ 08.09.2023 16:18 другосортні діалоги
Це просто нагенеровані декорації, не знаю що ви очікували. Але лут там є.dret09: ↑ 08.09.2023 16:32 Ці пусті планети з ОДНАКОВИМИ печерами це взагалі шось. Дослідив 2 планети і вирішив шо з мене досить.
Востаннє редагувалось 08.09.2023 16:59 користувачем Nutbar, всього редагувалось 1 раз.
-
kolio
Member
а я от пригадав Freelancer 2003 року. Ото було клас. Ну і вирішив поцікавитись чи вийшов ремастер. Але ні. За то знайшов EVERSPACE™ 2. Встановив, але поки не грав. Читав огляди - пишуть що дуже схожий на Freelancer. Можливо хтось щось скаже про цей вироб?