Епіки не розуміють совєї основної проблеми - гівняний магазин з відсутнім будь-яким функціоналом. бо Стім вже давно набагато більше ніж просто магазин ігор.
на це трохи грошей витратьте, а не зливайте мільярди доларів кожного року на тимчасові ексклюзиви, роздачі і т.д.
буде нормальний майданчик для гравців, а не лише убогий онлайн-магазин - буде аудиторія, буде аудиторія - підтягнуться розробники.
кразе продати 10 000 копій з комісією 30%, ніж 5 000 без комісії (і то дуже зглпдив на користь ЕГС). купа грошей в нікуди ... Женіть того галімого Гальонкіна - він скоро буде більше грошй в трубу викидати, ніж Фортнайт і Анріал Енджін приносить.
Останні статті і огляди
Новини
Epic Games запускає нову програму для залучення ігрових ексклюзивів
-
Skiff93
Member
-
Conqistador
Member
Проблема Эпика в том что скидка имеется у продавца игр, но не имеется у покупателя, при равной цене покупатель пойдет туда где лучше оформление, если бы цены были ниже стимовских на скидку которую предоставили продавцу, тогда клиентов было бы больше, в погоне за продавцами нужно не забывать о покупателях, одними бесплатными раздачами игр не привлечёшь, тем более бесплатная в которую ты не хочешь играть определенно не так привлекательна, как более низкая цена на игру в которую ты хочешь играть
-
7mindfields
Member
Як завжди, фанатам егс немає чим апелювати, тож треба згадати про ачівки, в стімі крім ачівок же нічого немає єдине, за що об’єктивно можна ненавидіти стім - за те, що якийсь дебіл вигадав, що розділити мобільний клієнт і чат це гарна ідеяGalactick: ↑ 24.08.2023 13:11 uncle_doc
Зараз Вам пояснять за ачівки, інтерфейс, функціонал і все що завгодно, але не за ігри, яким однаково з якого магазину запускатися.
-
anyname
Member
А хто там з РУ в РУ купував? Ще до війни найпоширеніші гайди на ютубі в них були - як купити через Аргентину чи Турцію , або в магазині " босоногий габен гоп стоп крапка Ру".DuckRider: ↑ 24.08.2023 16:36Там заборонено купувати з ру регіону, при покупці регіон змінюється на регіон банківської картки, щоб орки не могли поставити туреччину і вдавати, що вони звідти. Не зрозумів набросOstin: ↑ 24.08.2023 11:58 Steam русофільська помийка, тому зараз все не так очевидно.
Зараз нічого не змінилося ( лише з'явилися гайди де придбати карти для поповнення гаманця стіма турецькими грошима).
-
Павло
Member
DuckRider: ↑ 24.08.2023 16:36Там заборонено купувати з ру регіону, при покупці регіон змінюється на регіон банківської картки, щоб орки не могли поставити туреччину і вдавати, що вони звідти. Не зрозумів набросOstin: ↑ 24.08.2023 11:58 Steam русофільська помийка, тому зараз все не так очевидно.
Та та тому у кс через гру попадаються русаки з ніками в яких є Z V… І вся сторінка в стімі у свастиці та в прапорах мордору…
-
DuckRider
Member
То ти в батлу не заходив ще... Це лайно всюдиПавло: ↑ 24.08.2023 19:30DuckRider: ↑ 24.08.2023 16:36
Там заборонено купувати з ру регіону, при покупці регіон змінюється на регіон банківської картки, щоб орки не могли поставити туреччину і вдавати, що вони звідти. Не зрозумів наброс
Та та тому у кс через гру попадаються русаки з ніками в яких є Z V… І вся сторінка в стімі у свастиці та в прапорах мордору…
-
Dremjke
Member
КС бесплатная игра, кто угодно может к себе в библиотеку добавить. Покупать игры непосредственно в стиме они не могут, но есть куча обходов, вплоть до покупки ключей, так что в любом случае - русачье там будет. Меня это, например, никак не смущает, я почти никак с ними не пересекаюсь, а если мне попадается на глаза профиль откровенного ушлёпка - оставляю ему в комментариях "пожелание" и кидаю репорты на профиль.Павло: ↑ 24.08.2023 19:30Та та тому у кс через гру попадаються русаки з ніками в яких є Z V… І вся сторінка в стімі у свастиці та в прапорах мордору…
Другое дело - здешние отличившиеся поехавшие поцреоты, которые хейтят стим за наличие там русаков. Это такие же кретины, как и русня, с промытыми мозгами, просто другой флаг и другой хозяин. Мозг врубить для них - большое дело, сложно.
-
Remonde
Member
Много кто, в параше были региональные цены, и иногда значительно ниже тех что у насanyname: ↑ 24.08.2023 18:53А хто там з РУ в РУ купував? Ще до війни найпоширеніші гайди на ютубі в них були - як купити через Аргентину чи Турцію , або в магазині " босоногий габен гоп стоп крапка Ру".DuckRider: ↑ 24.08.2023 16:36
Там заборонено купувати з ру регіону, при покупці регіон змінюється на регіон банківської картки, щоб орки не могли поставити туреччину і вдавати, що вони звідти. Не зрозумів наброс
Зараз нічого не змінилося ( лише з'явилися гайди де придбати карти для поповнення гаманця стіма турецькими грошима).
-
waryag
Member
ЕГС периодически раздает купоны на хорошие скидки, включая свежие игры.uncle_doc: ↑ 24.08.2023 13:52покупателей в большей степени заботит цена или соотношение цены к функционалу, вот если в ЕГС будет цена на 30%+ дешевле от стима, то тогда уже можно об чем-то говорить. а при прочих равных стимом, допустим лично я пользуюсь больше 10 лет - даже не знаю что заставит меня перейти на ЕГС - к тому же малым можно тоже стим завести и расшарить сбою библиотеку
-
Kravan
Member
Для себя полностью исключил ЕГС даже как гипотетический магазин после покупки Стим Дек. Я и раньше забирал только бесплатные раздачи (П.С. которые и так бесплатные на торренте) а сейчас полностью от него отказался, т.к..
1. Кривой магазин с отсутствием своей "фишки" в отличие от того же ГОГ.
2. Не включен в экосистему Стим.
3. Честно говоря если мне хочется купить игру, зачастую это такая игра которую я хочу играть и на Стим Дек и на ПК. И тогда я ее куплю в Стим хоть за 70 долларов хоть за 3, и не куплю в Эпик ни за какие скидки. А если играть на Стим Дек не планирую, то не куплю ее ни за какие деньги нигде, а возьму на Торренте.
1. Кривой магазин с отсутствием своей "фишки" в отличие от того же ГОГ.
2. Не включен в экосистему Стим.
3. Честно говоря если мне хочется купить игру, зачастую это такая игра которую я хочу играть и на Стим Дек и на ПК. И тогда я ее куплю в Стим хоть за 70 долларов хоть за 3, и не куплю в Эпик ни за какие скидки. А если играть на Стим Дек не планирую, то не куплю ее ни за какие деньги нигде, а возьму на Торренте.
-
Gordiy
Junior
Єдине чого мені не вистачає, це більше ачівок (судячи по trello, роботи в цьому напрямку ведуться), ну і можливо ринку. А так, нормальний магазин. Часто роздають купони, зараз запустили програму rewards (на тому ж Alan Wake 2 повернули 120 грн.), профінансували українську локалізацію Alan Wake 2
-
uncle_doc
Member
та те купоны два раза раздавали, а большинсво купонов так вообще можно получить купив что-то по фул-прайсу - так шо не нужно тут ляля, я все бесплатные игры уже который год там получаю (((:waryag: ↑ 25.08.2023 06:59ЕГС периодически раздает купоны на хорошие скидки, включая свежие игры.uncle_doc: ↑ 24.08.2023 13:52покупателей в большей степени заботит цена или соотношение цены к функционалу, вот если в ЕГС будет цена на 30%+ дешевле от стима, то тогда уже можно об чем-то говорить. а при прочих равных стимом, допустим лично я пользуюсь больше 10 лет - даже не знаю что заставит меня перейти на ЕГС - к тому же малым можно тоже стим завести и расшарить сбою библиотеку
-
Геральт
Member
ЕГС самый вбогий майданчик. Купив там аж 1 гру, "на пробу". Після того ак забув і не згадую.
В сусідній он пишуть, що вже навіть ГОГ укр. локалізацію отримав.
А до функціоналу стіму ЕГС ще років 10 розвиватись. І то, якщо стім зупиниться.
В сусідній он пишуть, що вже навіть ГОГ укр. локалізацію отримав.
А до функціоналу стіму ЕГС ще років 10 розвиватись. І то, якщо стім зупиниться.
-
waryag
Member
Года полтора-два раз в квартал давали купон на 300 грн (иногда возобновляемый). Потом вроде халяву прижали, но какие-то купоны приходили регулярно.uncle_doc: ↑ 25.08.2023 10:00 та те купоны два раза раздавали, а большинсво купонов так вообще можно получить купив что-то по фул-прайсу - так шо не нужно тут ляля, я все бесплатные игры уже который год там получаю (((:
- спойлер
- И это при том, что я там ни копейки не потратил