AMD розповіла про системні вимоги Starfield та запустила нову акцію

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Vpupkin
Member

Повідомлення

daesz: 12.07.2023 12:39 З такими мінімалками я бажаю Тоду удачних продаж (а ще заглянути в статистику стіму по залізу) :D
А что не так с требованиями? Там указано железо 2016того года.
гусь ясновидящий
Member

Повідомлення

daesz: 12.07.2023 12:39 З такими мінімалками я бажаю Тоду удачних продаж (а ще заглянути в статистику стіму по залізу) :D
ну, ту двояко, ми або дивимось на топ заліза і не маємо прогресу, або буде як з відьмаком , або крайзіс - вони ставили нову планку до потужностей

але є одне але- я поки не бачив у старфілді чогось такого , хіба у них буде "чудова опитимізація"
daesz
Member

Повідомлення

гусь ясновидящий: 12.07.2023 12:50 ну, ту двояко, ми або дивимось на топ заліза і не маємо прогресу, або буде як з відьмаком , або крайзіс - вони ставили нову планку до потужностей

але є одне але- я поки не бачив у старфілді чогось такого , хіба у них буде "чудова опитимізація"
Мені, думаю, на мінімалках/середніх вдастся це пограти в комфортному ФПСі без проблем, але мені здається, що Тод зацікавлений в прибутках, а не в тому, щоб 10-15% геймерів купили його гру, а більша частина з них взагалі пройдуть в геймпасі.
Vpupkin: 12.07.2023 12:46 А что не так с требованиями? Там указано железо 2016того года.
RX7600 i R5 7600 це залізо 2016 року? :D
гусь ясновидящий
Member

Повідомлення

Vpupkin: 12.07.2023 12:46 А что не так с требованиями? Там указано железо 2016того года.
RX7600 i R5 7600 це залізо 2016 року? :D
[/quote]

в офіційних мінімалках є 5700 рх , тому думаю та там не є захмарні системні
Vpupkin
Member

Повідомлення

daesz
гусь ясновидящий
Посмотрите настоящие требования в Стиме, а не рекламу от амд.
divinity
Member

Повідомлення

Список українських рітейлерів найближчим часом буде опублікований на сайті AMD.
Звідки ця інфа? Ніде в новинах такого не знайшов. Чи це редакція додумала? :beer:
1234waltz
Member

Повідомлення

Розробники ААА тайтлов давно туди не дивляться, в них є консольний ринок та платоспроможна аудіторія з топовим конфігом, що передзамовлення робить.
daesz
Member

Повідомлення

Vpupkin: 12.07.2023 13:07 daesz
гусь ясновидящий
гусь ясновидящий: 12.07.2023 13:06 в офіційних мінімалках є 5700 рх , тому думаю та там не є захмарні системні
Це виглядає "дружелюбніше", передзамовляти я його, звісно, не буду й дочекаюсь релізу :-/
1234waltz: 12.07.2023 13:30 Розробники ААА тайтлов давно туди не дивляться, в них є консольний ринок та платоспроможна аудіторія з топовим конфігом, що передзамовлення робить.
Звичайно, розробники ігор не думають про прибутки, а про 5-10% аудиторії :gigi: Каппу в кінці забули дописати :insane:
Jay228
Member

Повідомлення

stoned: 12.07.2023 11:55 Jay228
Напишеш в тех.саппорт з поміткою «промо» серійник процессора, зашлють ключ на пошту.
Принаймі у зелених так працює точно.
пробував такий фiнт з картою нвiдiя 4*** серii щоб отримати дяблу 4 - не вийшло

с процессором теж спробую
1234waltz
Member

Повідомлення

daesz: 12.07.2023 12:56 мені здається, що Тод зацікавлений в прибутках, а не в тому, щоб 10-15% геймерів купили його гру, а більша частина з них взагалі пройдуть в геймпасі.
А вже не Тод вирішує, ті часи минули. Хоче широкий Філ сістемселлер для збільшення продажів підписок та зацікавлення аудіторії в ІксБокс - так і буде.
Олег963
Member

Повідомлення

Думаю що цю гру і райзен 5 3600 на ізі в 60 фпс зможе+(хороша відяха) я коли був помоложе і так років 15-+назад мірило було таке які ситемні вимоги на удьтра і твій пк має той проц чи відяху то це топ типу, смішно но це працює і сьогодні :rotate: !
Nortrom
Member

Повідомлення

райзен 5 3600 на ізі в 60 фпс зможе+
Тут сложно сказать, раз XBOX не может в 60 фпс, значит и на 3600 стабильных 60 не будет :)
гусь ясновидящий
Member

Повідомлення

гусь ясновидящий

а інфу про 5700 рх я звідки взяв?)

Відправлено через 7 хвилин 3 секунди:
daesz: 12.07.2023 13:33
гусь ясновидящий
гусь ясновидящий: 12.07.2023 13:06 в офіційних мінімалках є 5700 рх , тому думаю та там не є захмарні системні
Це виглядає "дружелюбніше", передзамовляти я його, звісно, не буду й дочекаюсь релізу :-/
1234waltz: 12.07.2023 13:30 Розробники ААА тайтлов давно туди не дивляться, в них є консольний ринок та платоспроможна аудіторія з топовим конфігом, що передзамовлення робить.
Звичайно, розробники ігор не думають про прибутки, а про 5-10% аудиторії :gigi: Каппу в кінці забули дописати :insane:
особисто я рідко купую до релізу, а ту ще й навряд буде укр лока, тому ... як і Хоґвортс легесі- на знижках, краще я лишню сотню закину на військо , або спілці локалізаторів🤷
VovaII
Member

Повідомлення

А як вихід гри скасують?
taras_cs
Member

Повідомлення

гусь ясновидящий: 12.07.2023 13:06в офіційних мінімалках є 5700 рх , тому думаю та там не є захмарні системні
В будь-якій грі є повзунки вліво.
В цій може бути лок на 30 або 60 fps (хоча б так).

Зараз граю в Shadow of War - там більше 34 к/с не було на 4K (RX 6800) - теж в Game Pass Ultimate.
waryag
Member

Повідомлення

Nortrom: 12.07.2023 16:13 Тут сложно сказать, раз XBOX не может в 60 фпс, значит и на 3600 стабильных 60 не будет :)
Консольные процессоры сильно порезаны по кешу и частоте, а лишние ядра реализует далеко не каждая игра.
Intel74320ASuperFin+
Member

Повідомлення

Синезеленые фанатики порвались, что не будет упора в 1 ядро на максимальной частоте и поддержки мыльного длсс :lol: ?
Al1G
Member

Повідомлення

О фанатик амд привет.
EuGENiy
Member

Повідомлення

AMD прирівняла Україну до країн-терористів

З нагоди виходу Starfield AMD організовує акцію. За придбання певної продукції компанії гравці отримують код гри у подарунок. Проте для українських ґеймерів дана послуга недоступна.

На сайті в умовах акції Україна позначена, як країн-терорист тому вона не може брати участь у акції. Першим це зауважив український гравець з ніком ras, який створив обговорення в Steam.

GameStreetUA | Ігрова спільнота
voldemarcik
Member

Повідомлення

Червоні клоуни, єпта🤣
Відповісти