Acer представила в Україні ігрові ноутбуки Nitro 16/17 на платформах Intel та AMD

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
daesz
Member

Повідомлення

SteelRat: 06.07.2023 19:04 А потім ми хочемо жити в правовій державі, без хабарів, з гарною медициною та потужною армією. А людина купує сіряк і так і місить гівно на вулиці замість асфальту та пхає 100 гривень сімейному лікарю. :( А митники на закарпатті за гроші з цього сіряка будуть маєтки та купують судей та поліцію щоб п'яними гасати на каєнах. Одне до одного... дуже близько.
Звичайно, що набагато краще було б відсипати українським олігархам і мафії :rolleyes:
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

Зараз буду виглядати як мем з віслюком із Шрека. Економія електрики! Іноді, щоб побавитись в якісь іграшки, я вмикаю ноутбук. Жере менше станціонарника, тож якщо хочеться побавитись в щось що спокійно грається на ноутбуці то користуюсь ним. Звісно 15.6" це не 24" але якось звикаєш.
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

AntonyKandaurov: 07.07.2023 09:34 Зараз буду виглядати як мем з віслюком із Шрека. Економія електрики! Іноді, щоб побавитись в якісь іграшки, я вмикаю ноутбук. Жере менше станціонарника, тож якщо хочеться побавитись в щось що спокійно грається на ноутбуці то користуюсь ним. Звісно 15.6" це не 24" але якось звикаєш.
сейчас прибегут фанаты долбежки в 6" экран и начнут советовать стимдэку, как более экономичную альтернативу ноутбуку :gigi:
Alexaxa
Junior

Повідомлення

Цены топ
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

Shaolin_Style
Ну це вже занадто як на мене :gigi:
Хоча можна підключити до планшету дуалсенс і ганяти в емуль першої соньки. :rotate:
Відповісти