Baldur's Gate 3 вийде на місяць раніше

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Guest003
Member

Повідомлення

Доречі для усіх, хто купив гру у тимчасовому доступі - автоматично буде максимальне видання :о)
erazel
Member

Повідомлення

Guest003: 30.06.2023 21:28 Доречі для усіх, хто купив гру у тимчасовому доступі - автоматично буде максимальне видання :о)
Хм, прикольно, сподіваюсь на ГОГ це теж поширюється. Але краще б сізонпасс дали :D
zaqik
Member

Повідомлення

Але краще б сізонпасс дали :D

Если раздавать сизонпасы труъ-фанатам игры, то кто же их покупать тогда будет?!! был бы я как куртка разрабом, я бы купивших ЕА версию потом ещё раз заставлял покупать релиз версию за фуллпрайс, потому что за чей счёт ещё делать кассу как не труъ-фанатов?!!
Stray
Member

Повідомлення

BG3 давно куплена й чекаю на реліз - за українську окремий респект :)
Геральт
Member

Повідомлення

erazel: 30.06.2023 15:44 Але в Д:ОС2 так, 74 години, що лягає на ваші викладки.
Щось ви слабенько. 164 год в мене
Dremjke
Member

Повідомлення

Т.е. совершенно никого не смущает, что это долгострой из раннего релиза?
snegurrrka
Member

Повідомлення

Dremjke
А має? Larian вже показали, що в їхньому виконанні такий підхід працює, вони насправді дослухаються до зворотнього зв'язку від гравців.
erazel
Member

Повідомлення

Геральт: 01.07.2023 10:17 Щось ви слабенько. 164 год в мене
так я один раз проходив.
100-150 годин у мене у Відьмаку3(голому, з аддонами 250-300), у піларсах перших 212 годин за 2 проходження десь, пасфайндер перший 166,6 годин(хоча така б цифра личила другому :-) ), ну і скайрім з нью-вегасом по 150 +-, а от відьмак2 і Д:ОС2 по 128 годин. Піларси2 і Вейстленд2 по 105 годин.

Ну тобто багато ігор, в тому числі від ларіанів мають 100+ годин на одне повне проходження. Сподіваюсь 80-100 матиме і БГ3. сильно більше не треба, сильно менше теж :-).
Zombie
Member

Повідомлення

Guest003: 30.06.2023 21:28 Доречі для усіх, хто купив гру у тимчасовому доступі - автоматично буде максимальне видання :о)
Для тих, хто вже купив ранiше, чи хто купить зараз?
_FYA_EXel
Member

Повідомлення

Dremjke: 01.07.2023 10:18 Т.е. совершенно никого не смущает, что это долгострой из раннего релиза?
Абсолютно - ибо дивинити себя зарекомендовала :learn:

К слову и JA3 14го выходит, хотя нюфаги наверное и не знают, что это за игра :gigi:
А пока в чужих поиграю :kbd:
evenmore
Member

Повідомлення

132 часа в раннем доступе. Проходить очередной раз начальные акты будет душновато
в дос2 стим показывает 240, в дос1 90, и это не считая игр на пиратках, пока в оф издания не добавили режим на 4х
Вообще не думаю, что какие-то ещё crpg я проходил на все 100%
Ferix
Member

Повідомлення

Обов*язково треба пограти . Ніколи раніше не розчаровували :)
Guest003
Member

Повідомлення

Zombie: 01.07.2023 16:11
Для тих, хто вже купив ранiше, чи хто купить зараз?
Хоч за день до релізу, головне щоб гра ще була у тимчасовому доступі
taras_cs
Member

Повідомлення

Spiryt: 30.06.2023 15:05Логичное решение, что б не конкуривовать со Starfield. Да и аудитории будет проще, все успеют пройти BG и сразу перелючатся на игру от беседки
А деякі встигнуть пройти її навіть вдічі :D :
Заявлено, що у гри втричі більше діалогів, ніж у книжковій трилогії «Володар перснів». Загальний хронометраж роликів у 174 години перевищує тривалість усіх сезонів «Гри престолів» разом узятих.
Draqoon
Member

Повідомлення

taras_cs: 04.07.2023 17:21
Spiryt: 30.06.2023 15:05Логичное решение, что б не конкуривовать со Starfield. Да и аудитории будет проще, все успеют пройти BG и сразу перелючатся на игру от беседки
А деякі встигнуть пройти її навіть вдічі :D :
Заявлено, що у гри втричі більше діалогів, ніж у книжковій трилогії «Володар перснів». Загальний хронометраж роликів у 174 години перевищує тривалість усіх сезонів «Гри престолів» разом узятих.
Місце на диску: 150 GB доступного місця
СКОКО?"! :spy:
Одна із перших ігор яка буде 200 гб важити зі всіма доповненнями та ultra hd текстурами
taras_cs
Member

Повідомлення

Draqoon
Так, на ssd не в кожного знайдеться стільки місця
Відповісти