Останні статті і огляди
Новини
Baldur's Gate 3 вийде на місяць раніше
-
Guest003
Member
Доречі для усіх, хто купив гру у тимчасовому доступі - автоматично буде максимальне видання :о)
-
erazel
Member
Хм, прикольно, сподіваюсь на ГОГ це теж поширюється. Але краще б сізонпасс далиGuest003: ↑ 30.06.2023 21:28 Доречі для усіх, хто купив гру у тимчасовому доступі - автоматично буде максимальне видання :о)
-
zaqik
Member
Але краще б сізонпасс дали
Если раздавать сизонпасы труъ-фанатам игры, то кто же их покупать тогда будет?!! был бы я как куртка разрабом, я бы купивших ЕА версию потом ещё раз заставлял покупать релиз версию за фуллпрайс, потому что за чей счёт ещё делать кассу как не труъ-фанатов?!!
-
Stray
Member
BG3 давно куплена й чекаю на реліз - за українську окремий респект
-
Геральт
Member
Щось ви слабенько. 164 год в менеerazel: ↑ 30.06.2023 15:44 Але в Д:ОС2 так, 74 години, що лягає на ваші викладки.
-
Dremjke
Member
Т.е. совершенно никого не смущает, что это долгострой из раннего релиза?
-
snegurrrka
Member
Dremjke
А має? Larian вже показали, що в їхньому виконанні такий підхід працює, вони насправді дослухаються до зворотнього зв'язку від гравців.
А має? Larian вже показали, що в їхньому виконанні такий підхід працює, вони насправді дослухаються до зворотнього зв'язку від гравців.
-
erazel
Member
так я один раз проходив.Геральт: ↑ 01.07.2023 10:17 Щось ви слабенько. 164 год в мене
100-150 годин у мене у Відьмаку3(голому, з аддонами 250-300), у піларсах перших 212 годин за 2 проходження десь, пасфайндер перший 166,6 годин(хоча така б цифра личила другому ), ну і скайрім з нью-вегасом по 150 +-, а от відьмак2 і Д:ОС2 по 128 годин. Піларси2 і Вейстленд2 по 105 годин.
Ну тобто багато ігор, в тому числі від ларіанів мають 100+ годин на одне повне проходження. Сподіваюсь 80-100 матиме і БГ3. сильно більше не треба, сильно менше теж .
-
Zombie
Member
Для тих, хто вже купив ранiше, чи хто купить зараз?Guest003: ↑ 30.06.2023 21:28 Доречі для усіх, хто купив гру у тимчасовому доступі - автоматично буде максимальне видання :о)
-
_FYA_EXel
Member
Абсолютно - ибо дивинити себя зарекомендовалаDremjke: ↑ 01.07.2023 10:18 Т.е. совершенно никого не смущает, что это долгострой из раннего релиза?
К слову и JA3 14го выходит, хотя нюфаги наверное и не знают, что это за игра
А пока в чужих поиграю
-
evenmore
Member
132 часа в раннем доступе. Проходить очередной раз начальные акты будет душновато
в дос2 стим показывает 240, в дос1 90, и это не считая игр на пиратках, пока в оф издания не добавили режим на 4х
Вообще не думаю, что какие-то ещё crpg я проходил на все 100%
в дос2 стим показывает 240, в дос1 90, и это не считая игр на пиратках, пока в оф издания не добавили режим на 4х
Вообще не думаю, что какие-то ещё crpg я проходил на все 100%
-
Ferix
Member
Обов*язково треба пограти . Ніколи раніше не розчаровували
-
Guest003
Member
Хоч за день до релізу, головне щоб гра ще була у тимчасовому доступіZombie: ↑ 01.07.2023 16:11Для тих, хто вже купив ранiше, чи хто купить зараз?Guest003: ↑ 30.06.2023 21:28 Доречі для усіх, хто купив гру у тимчасовому доступі - автоматично буде максимальне видання :о)
-
taras_cs
Member
А деякі встигнуть пройти її навіть вдічі :Spiryt: ↑ 30.06.2023 15:05Логичное решение, что б не конкуривовать со Starfield. Да и аудитории будет проще, все успеют пройти BG и сразу перелючатся на игру от беседки
Заявлено, що у гри втричі більше діалогів, ніж у книжковій трилогії «Володар перснів». Загальний хронометраж роликів у 174 години перевищує тривалість усіх сезонів «Гри престолів» разом узятих.
-
Draqoon
Member
Місце на диску: 150 GB доступного місцяtaras_cs: ↑ 04.07.2023 17:21А деякі встигнуть пройти її навіть вдічі :Spiryt: ↑ 30.06.2023 15:05Логичное решение, что б не конкуривовать со Starfield. Да и аудитории будет проще, все успеют пройти BG и сразу перелючатся на игру от беседки
Заявлено, що у гри втричі більше діалогів, ніж у книжковій трилогії «Володар перснів». Загальний хронометраж роликів у 174 години перевищує тривалість усіх сезонів «Гри престолів» разом узятих.
СКОКО?"!
Одна із перших ігор яка буде 200 гб важити зі всіма доповненнями та ultra hd текстурами
-
taras_cs
Member
Draqoon
Так, на ssd не в кожного знайдеться стільки місця
Так, на ssd не в кожного знайдеться стільки місця