Artem_K: ↑
21.06.2023 15:38в наших реалиях не очевидно рефабы это заводские или паяные в сервисном центре за углом.
Могут отправлять забугор где то в польше. Но можно легко предположить какого качества там рефабы, точнее как их делают. Да за минимальный прайс. Допустим если 3060ти с дохлой памятью они нашли нужный чип и починили его, а у тебя ещё такие красавцы есть которые в перспективе откинутся
Востаннє редагувалось 21.06.2023 15:48 користувачем Donate, всього редагувалось 1 раз.
Donate: ↑
21.06.2023 15:48Оце я розумію єнтузіазм. 60-65к просто викинути в помийку і бути без гарантії
Укр.потребитель который карты на последние сэкономленные деньги с мивины покупает.
Отправлено спустя 5 минут 46 секунд:
Таки непонятно, предложение зрада или перемога с учётом того, что таки БП новый нужен чтобы не городить сопли с переходниками и иметь запас?
Gelonyrum: ↑
21.06.2023 14:47
Їх так званий "Паралельний імпорт", тут претензії швидше до казахстану, китаю, грузії, Туреччини і т.д., які мразотно допомагають русні обходити санкції та поставляють сіряк щоб набити собі кармани.
асус може на ізі заблочити обнови, біос, ноут та що хочеш. та і це не "паралельний імпорт", в русні бачив рекламу асуса, а це явно не "казахстан замовив"
Gelonyrum: ↑
21.06.2023 14:47
Їх так званий "Паралельний імпорт", тут претензії швидше до казахстану, китаю, грузії, Туреччини і т.д., які мразотно допомагають русні обходити санкції та поставляють сіряк щоб набити собі кармани.
асус може на ізі заблочити обнови, біос, ноут та що хочеш. та і це не "паралельний імпорт", в русні бачив рекламу асуса, а це явно не "казахстан замовив"
А на ACER.COM у розділі де купити виводить магазини Москви, вони ваще не паляться.
RTX4090 24GB VENTUS 3X OC + БП навіть виглядає привабливо за 72999 ГРН (+778 бонусів, можна ще старі бонуси списати), але таки почекаю реакцію компанії, або з'являться відповіді при "ми пішли, але товар чомусь постачається", або вже й 5090 TI Ultra Pro вийде
Artem_K: ↑
21.06.2023 15:38в наших реалиях не очевидно рефабы это заводские или паяные в сервисном центре за углом.
Могут отправлять забугор где то в польше. Но можно легко предположить какого качества там рефабы, точнее как их делают. Да за минимальный прайс. Допустим если 3060ти с дохлой памятью они нашли нужный чип и починили его, а у тебя ещё такие красавцы есть которые в перспективе откинутся
Нормальные мастера меняют сразу все чипы на Samsung, но это нормальные, и это дорого-богато, а на рефабы подвальные да, могут один чип горелый заменить, а рядом уже его братушки тоже готовы новопреставиться уже у нового счастливого покупателя
Prescott: ↑
21.06.2023 15:55
Таки непонятно, предложение зрада или перемога с учётом того, что таки БП новый нужен чтобы не городить сопли с переходниками и иметь запас?
Kashtan: ↑
21.06.2023 12:47
5090 називається бо щось знають про 5090 блеквелл і його споживання? Кіловат?
Задля справедливості, MSI сама рекомендує кіловаттник для Suprim X. Моя профільна система в піках може споживати до 680Вт.
Відправлено через 7 хвилин 54 секунди:
21.06.2023 15:55
Перехідник буде майже в любому випадку і потужність БЖ тут ні до чого. Єдиний варіант обійтися без стандартного перехідника (він просто кал) - використовувати, наприклад, кабель живлення 600W 12VHPWR від Corsair (у мене такий). І найкращій варіант - кабель 12VHPWR+перехідник від CableMod (або новий від der8auer-а, WireView, з індикатором потужності).
Я б сказав що норм акція, якщо все-одно бж міняти. В suprim є топова компонетна база (також в founders edition i asus strix є) і радіатор з випарною камерою. Якщо не треба, то gaming trio чи venus. Гарантія 3 роки як в інших виробників. Ціни до цього часу вже осіли. Нижче хіба чорну п'ятницю чекати.
21.06.2023 20:36maksim2020
На мой БП кабеля нет, а про переходники мы уже наслышаны, благо интернет всё помнит
Я ж про це й пишу - замість стандартного перехідника (отих макарон) краще використовувати або прямий кабель 12VHPWR, або його ж у комбінації з перехідником CableMod чи його аналогом.
Так, у CableMod теж є косяки, але з десятків тис. проданих перехідників поплавило лише одиниці. І JTC вже показав причину.
З відомих мені виробників відеокарт то вийшов ASUS, решта зашкварні чмоні та продовжують там працювати.
ой, а шо це я бачу
спойлер
asus.jpg
ти бачиш те що вони називають параллельним імпортом. ASUS вийшов з болот а MSi і далі працює там на повну і продовжує купляти рекламу у болотних блогерів надсилаючі їм своє сміття на типу "огляд"
Misteri: ↑
21.06.2023 22:33
ти бачиш те що вони називають параллельним імпортом. ASUS вийшов з болот а MSi і далі працює там на повну і продовжує купляти рекламу у болотних блогерів надсилаючі їм своє сміття на типу "огляд"