Давай я тобі виділю дещо теж. Скайрім та відьмак 3 це сінглові ігри без онлайну і без коопу. Тримають такий високий онлайн з моменту свого виходу, і це у випадку відьмака в 3 рази довше, а у випадку скайріма у 5 разів, аніж у кіберпанка. І що ти мені постійно тицяєш про "без модів"? Модів до кіберпанку море і невелике озеро.Paradox1306: ↑ 22.05.2023 16:10 давайте виділю, бо без цього не видно напевно
не пригадаю ні одну сінглову гру яка 3 роки підряд могла тримати такий висоникий онлайн навіть днем без модів без онлайну і без коопу
Останні статті і огляди
Новини
У Cyberpunk 2077 додадуть технологію Neural Radiance Cache
-
kawalot
Member
-
Paradox1306
Member
побачте слово моди, будь ласка, вже накінець. скайрім вже б в 13 році нікому не був потрібен без модів, ванілу відьмака без модів теж важкувато перепроходитиkawalot: ↑ 22.05.2023 16:21Давай я тобі виділю дещо теж. Скайрім та відьмак 3 це сінглові ігри без онлайну і без коопу. Тримають такий високий онлайн з моменту свого виходу, і це у випадку відьмака в 3 рази довше, а у випадку скайріма у 5 разів, аніж у кіберпанка. І що ти мені постійно тицяєш про "без модів"? Модів до кіберпанку море і невелике озеро.Paradox1306: ↑ 22.05.2023 16:10 давайте виділю, бо без цього не видно напевно
не пригадаю ні одну сінглову гру яка 3 роки підряд могла тримати такий висоникий онлайн навіть днем без модів без онлайну і без коопу
і до кіберпанку найжирніші мод це літаючі машини і метро, які впливають ні на що(не буде людей які почнуть перепроходити кіберпанк через те що можна покататись на метро). ні нових квестів ні зміни ніяких механік і абсолютно любий патч ділить на 0 всі моди які виходили
Востаннє редагувалось 22.05.2023 16:26 користувачем Paradox1306, всього редагувалось 1 раз.
-
Геральт
Member
Скоріше зелений важко зітхне. Бо променястих ігр де б ті промені були помітні виходило 1-2 на покоління. Для 20xx був Control, для 30xx був КПК. Для 4xx нічого не вродили, тому мордують КПК по колу.CMEPTb_HD: ↑ 22.05.2023 16:12 Я на це надіюсь. Продуктивність ок, так ще й Червоний лагер видихне з полегшенням.
- спойлер
-
kawalot
Member
І що ж в кіберпанку люди роблять без модів усі ці 3 роки, коли гра в гіршому випадку проходиться за 100 годин від а до я? Ніяк арасаку перемогти не можуть? Чи довезти чувака з палаючим пісюном до лікарні ніяк не виходить?)) Всі оновлення, що виходили в моменту появи гри це лише патчі, жодного контенту нового не було, тобто причин сидіти в грі без модів вже давно в принципі немає. Чи такий онлайн з-за божественних променів хуанга?)Paradox1306: ↑ 22.05.2023 16:22 побачте слово моди, будь ласка, вже накінець. скайрім вже б в 13 році нікому не був потрібен без модів, ванілу відьмака без модів теж важкувато перепроходити
і до кіберпанку найжирніші мод це літаючі машини і метро, які впливають ні на що(не буде людей які почнуть перепроходити кіберпанк через те що можна покататись на метро). ні нових квестів ні зміни ніяких механік і абсолютно любий патч ділить на 0 всі моди які виходили
-
Paradox1306
Member
перепроходять очевидно, або просто заходять в гру почілити. перший раз чую що би люди грали в одну гру через освітлення, це вже якась поплава голови?kawalot: ↑ 22.05.2023 16:33 І що ж в кіберпанку люди роблять без модів усі ці 3 роки, коли гра в гіршому випадку проходиться за 100 годин від а до я? Ніяк арасаку перемогти не можуть? Чи довезти чувака з палаючим пісюном до лікарні ніяк не виходить?)) Всі оновлення, що виходили в моменту появи гри це лише патчі, жодного контенту нового не було, тобто причин сидіти в грі без модів вже давно в принципі немає. Чи такий онлайн з-за божественних променів хуанга?)
я розумію що ви на сайті оверклорес не в курсі що в 20му році виходила 6000 серія амд з рт блоками, що ділить на нуль ваш вис....думку променів хуанга. це вже реально до лікаря нада
-
Vpupkin
Member
Наверное, может быть, неизвестно когда, хорошая новость.
-
kawalot
Member
Що там перепроходити? Гра пуста, в ній без модів немає чого робити. А щодо променів, то мені якось фіолетово на них, бо що вони дають безпосередньо для гейплея? Розглядати з-за вугла ворогів у відображенні на вітринах магазинів?Paradox1306: ↑ 22.05.2023 16:39 я розумію що ви на сайті оверклорес не в курсі що в 20му році виходила 6000 серія амд з рт блоками, що ділить на нуль ваш вис....думку променів хуанга. це вже реально до лікаря нада

-
bes
Member
чего на других платформах о ней уже забыли ?Paradox1306: ↑ 22.05.2023 16:39перепроходять очевидно, або просто заходять в гру почілити.
да чисто случайно для одной игры спустя 3 года выпускают обновления своих последних технологий и используют ее для продвижения ихParadox1306: ↑ 22.05.2023 16:39що би люди грали в одну гру через освітлення

Отправлено спустя 1 минуту 17 секунд:
это чистая правда так люди покупают карты по 1,5 - 2 к и мучают этот бедный киперпанк уже 3 годParadox1306: ↑ 22.05.2023 16:39 це вже якась поплава голови?
-
l-m
Member
Ну по факту СР2077 зараз на 85-місці з 12,512 гравцями - https://steamcharts.com/top/p.4Paradox1306: ↑ 22.05.2023 15:51а ось реальність, і це тілкьи лише стім. не пригадаю ні одну сінглову гру яка 3 роки підряд могла тримати такий висоникий онлайн навіть днем без модів без онлайну і без коопу. те що вам не зайшло то звісно цікаво, але мова ж не про когось окремогоkawalot: ↑ 22.05.2023 15:48 Нічорта вона не топова. Чисто на один раз. Вдруге в гру вже повертатись не хочеться, навіть інші кінцівки дивитись немає бажання. І проблема не в багах, а в наповненості світу. Він пустий. Того ж відьмака я пройшов вже разів 7-8, масс ефекти я пройшов разів з 5. Про скайрім взагалі не варто згадувати. Оце топові ігри. А кіберпанк це нормальна гра на один раз пройти і забути про неї до виходу длц.
https://steamcharts.com/app/1091500
Я думаю щось знайдеш серед тих 84-х що вище.
А на перший погляд Far Cry 6, ахах, - 74 місце, 14,057
Або Red Dead Redemption 2 - 37 місце, 24,595. І це після 5 років, та без постійних новин про нові промені та патчі кожен місяць.
А враховучи що моди на СР2077 є, то взагалі ой...
-
Paradox1306
Member
фс6 вийшов в стім тільки тільки: Released: May 11, 2023l-m: ↑ 22.05.2023 17:59 Ну по факту СР2077 зараз на 85-місці з 12,512 гравцями - https://steamcharts.com/top/p.4
Я думаю щось знайдеш серед тих 84-х що вище.
А на перший погляд Far Cry 6, ахах, - 74 місце, 14,057
Або Red Dead Redemption 2 - 37 місце, 24,595. І це після 5 років, та без постійних новин про нові промені та патчі кожен місяць.
А враховучи що моди на СР2077 є, то взагалі ой...
рдр2: онлайн є, в нього і грають(ще гта5 згадайте, всі ж точно грають в сінгл, а не в онлайн

моди на кп нічого не роблять, це в кращому випадку перемалювання скінів, буквально, навіть нової зброї унікальної немає(типу списів яких в скйрімі взагалі не було, а тут новий тип зброї зі своїми механіками), моди на зовнішність теж обмежені дуже, фактично мінімальна різниця з ванілою бо ре4 це кусок який нічого абсолютно не може. це не моди, це рескіни і консоль, усьо
то може перед тим як писати хоча би подумати що писати? нє?
Востаннє редагувалось 22.05.2023 18:04 користувачем Paradox1306, всього редагувалось 1 раз.
-
Hemul
Member
Наглая ложь. Не меньше 200 часов надо.kawalot: ↑ 22.05.2023 16:33І що ж в кіберпанку люди роблять без модів усі ці 3 роки, коли гра в гіршому випадку проходиться за 100 годин від а до я?Paradox1306: ↑ 22.05.2023 16:22 побачте слово моди, будь ласка, вже накінець. скайрім вже б в 13 році нікому не був потрібен без модів, ванілу відьмака без модів теж важкувато перепроходити
-
kawalot
Member
Можливо і була б брехня, якби я особисто гру за 90 годин не пройшов з усіма побічними квестами. З яких я ще й годин 10 просто на покатушки по карті витратив після завершення сюжету. Немає там геймплею на 200 годин. У Відьмака є і навіть на більше часу, у кібера і близько стільки контенту немає. Скільки побічних квестів в кібері? Пару десятків хоч є?Hemul: ↑ 22.05.2023 18:04 Наглая ложь. Не меньше 200 часов надо.
Відправлено через 3 хвилини 13 секунд:
Навіщо ж ти так відверто брешеш?Paradox1306: ↑ 22.05.2023 18:04 фс6 вийшов в стім тільки тільки: Released: May 11, 2023
https://uk.m.wikipedia.org/wiki/Far_Cry_6
Жовтень 21 року.
Відправлено через 4 хвилини 7 секунд:
Моди на Відьмака бачив? Те ж саме, що ти перерахував для кіберу - просто скіни. В гру грають вже 8 років і онлайн в ній більший, аніж в кіберпанку через 3 роки.Paradox1306: ↑ 22.05.2023 18:04 це не моди, це рескіни і консоль, усьо
-
l-m
Member
кому він там потрібен?Paradox1306: ↑ 22.05.2023 18:04 рдр2: онлайн є, в нього і грають
так грають, що Red Dead Online на 335-му місці з 1,743 гравцем
-
Paradox1306
Member
читаєм тегиl-m: ↑ 22.05.2023 18:25кому він там потрібен?Paradox1306: ↑ 22.05.2023 18:04 рдр2: онлайн є, в нього і грають
так грають, що Red Dead Online на 335-му місці з 1,743 гравцем
https://store.steampowered.com/app/1174 ... emption_2/
https://store.steampowered.com/app/1404 ... ad_Online/
читаєм що купувати окремо онлайн сенсу ~0
https://www.reddit.com/r/reddeadredempt ... 2_and_red/
взагалі спочатку розбираємось в темі - потім пишемо
-
dante1980
Member
Поляки выбрали очень интересный способ продвижения игры. Теперь, когда выходят тесты любых видеокарт, всегда будут мелькать их игры.... А это оставляет проекты в постоянном инфополе. Люди не забывают их и покупают... покупают... покупают....
-
Dremjke
Member
Изнасилование трупа идёт полным ходом.
-
Inqizitor2022
Member
Да кому Кибербаг нужен, все год назад прошли давно, кроме сносной картинки нет же ничего, с десяток интересных квестов (распятие, нуар детектив, рептилоиды, ловец снов, квесты Панам, учитель дзена, говорящий автомат, квесты деламейна, квест с рокконцертом) и пустота, даже в кастомизацию оружия не смогли, получилось хуже, чем в Метро Исход, про Фоллаут 4 - вообще молчу.
Пушек интересных нет, тачки все лажа, только мотики ездят нормально, обрезано куча всего, за красивым фасадом и историей нет ничего по факту.
Пушек интересных нет, тачки все лажа, только мотики ездят нормально, обрезано куча всего, за красивым фасадом и историей нет ничего по факту.
-
Inqizitor2022
Member
Ах да, оно на 4090 при включении лучей в 1440р сильно так себе работает, что с разрабами не так?
-
Cirax
Member
Особого выбора нет, вот и играют. Ну и то что игра для одноклеточных с одним пальцем - решает.Paradox1306: ↑ 22.05.2023 16:10давайте виділю, бо без цього не видно напевноkawalot: ↑ 22.05.2023 16:09 Для початку подивись на онлайн скайріму та відьмака, щоб таки голосні заяви робити. І з якого це дива у кіберпанка немає модів? Ти з 2020, коли ще модів не було?
На максимальной сложности можно всех нагибать.
Відправлено через 6 хвилин 21 секунду:
Hemul
Прошёл игру за 75 часов. Сделал все квесты.
При том что игры я прохожу очень медленно.
Тот же АС Вальгалла играю уже 200 часов, и ещё часов на 100 осталось.
-
Metric
Junior
Cirax
Пройде деякий час та люди зрозуміють що Вальгалла та Андромеда ще не такі були й погані іграшки ))) але то вже інша історія )))) Я тут першого відьмака знову почав проходити пока є час )))

Відправлено через 4 хвилини 34 секунди:
terminahtor
Може з останніми патчами багів і стало менше але навіщо мені в 3 раз його проходити ? Коли я його проходив то багів там було дуже багато, те що є зараз мене вже не цікавить, я говорю за саму гру в цілом під час її релізу коли люди які купили цей непотріб страждали.
Пройде деякий час та люди зрозуміють що Вальгалла та Андромеда ще не такі були й погані іграшки ))) але то вже інша історія )))) Я тут першого відьмака знову почав проходити пока є час )))

Відправлено через 4 хвилини 34 секунди:
terminahtor
Може з останніми патчами багів і стало менше але навіщо мені в 3 раз його проходити ? Коли я його проходив то багів там було дуже багато, те що є зараз мене вже не цікавить, я говорю за саму гру в цілом під час її релізу коли люди які купили цей непотріб страждали.