Останні статті і огляди
Новини
Огляд блоку живлення be quiet! Pure Power 12 M 1000W з підтримкою ATX 3.0 та нових відеокарт
-
Alex+
Member
Melofon
Доречі поки читав даташити на теапо звернув увагу, що вони об'єдналися з джаміконом.
Доречі поки читав даташити на теапо звернув увагу, що вони об'єдналися з джаміконом.
-
terminahtor
Member
Melofon
Так я ж не проти. Його ціна відома, щось типу 12-13к, але з пів року ніяк не доїдуть. Я бж купляю на 4-5 років, тому витратити 300-400уе на перевірене рішення - не бачу в цьому нічого поганого. Ринок, він такий:)
Так я ж не проти. Його ціна відома, щось типу 12-13к, але з пів року ніяк не доїдуть. Я бж купляю на 4-5 років, тому витратити 300-400уе на перевірене рішення - не бачу в цьому нічого поганого. Ринок, він такий:)
-
Alex+
Member
https://qwertyshop.ua/blok-pitaniya-be- ... 335-293851terminahtor: ↑ 20.04.2023 20:48 Його ціна відома, щось типу 12-13к, але з пів року ніяк не доїдуть
Начебто є в наявності і гарантія повна.
-
terminahtor
Member
Alex+
Нєєє, я стрьомаюсь в таких магазах купляти.
Нєєє, я стрьомаюсь в таких магазах купляти.
-
Alex+
Member
terminahtor
так якщо без предоплат та з офіційною гарантією від виробника - яка різниця хто продає?
так якщо без предоплат та з офіційною гарантією від виробника - яка різниця хто продає?
-
terminahtor
Member
Alex+
Магазини в Одесі, ще й з пересилкою, ні, я ще почекаю. Дивно що в них він є, а у київських ритейлерів немає.
Магазини в Одесі, ще й з пересилкою, ні, я ще почекаю. Дивно що в них він є, а у київських ритейлерів немає.
-
Polyaan
Member
Благодаря этой теме глянул цены на БП на будущее, брал перед войной
Блок питания Zalman GigaMax ZM750-GVII -1900грн с 5 летней гарантией, и что теперь? Майнинг типо умер, а БП выросли в 3-4 раза, и с умным видом тебе доказывать пытаются, что 200 баксов это ничем за киловатт?))) А майнинг точно умер? А то как будто БП стали майнить и на них дефицит. Та боже мой, Я в офис брал в конце 2021 на брейне, если не ошибаюсь в сервер 1С , 1500 ватт Kenwei если не ошибаюсь за 2тыс с небольшим с 3 летней гарантией, оказалось дешевле тогда всяких корсаров, чиптеков, у меня ещё сисадмин/ПК мастер ремонтник всего оборудования ржал, что бп для майнинга с запасом, который перекрывал тогда самый крутой игровой БП стоил дешевле. Ещё раз более менее бюджетный но с хорошей гарантией БП на 1500 вт стоил дешевле какого условно чифтек на 750-800 вт. Это как?))) С тех пор все компы на офисе стоят себе на майнинговых БП и в ус не дует, а когда я глянул текущие цены на БП, так понял, майнинг не только не умер, а живее всех живых
Відправлено через 6 хвилин 43 секунди:
Все вопрос отпал, глянул сколько сейчас барыги просят за Kenwei 1500. Ну чё, или майнинг жив, или барыги считают, что с началом войны доллар вырос больше, чем в 2 раза..
Блок питания Zalman GigaMax ZM750-GVII -1900грн с 5 летней гарантией, и что теперь? Майнинг типо умер, а БП выросли в 3-4 раза, и с умным видом тебе доказывать пытаются, что 200 баксов это ничем за киловатт?))) А майнинг точно умер? А то как будто БП стали майнить и на них дефицит. Та боже мой, Я в офис брал в конце 2021 на брейне, если не ошибаюсь в сервер 1С , 1500 ватт Kenwei если не ошибаюсь за 2тыс с небольшим с 3 летней гарантией, оказалось дешевле тогда всяких корсаров, чиптеков, у меня ещё сисадмин/ПК мастер ремонтник всего оборудования ржал, что бп для майнинга с запасом, который перекрывал тогда самый крутой игровой БП стоил дешевле. Ещё раз более менее бюджетный но с хорошей гарантией БП на 1500 вт стоил дешевле какого условно чифтек на 750-800 вт. Это как?))) С тех пор все компы на офисе стоят себе на майнинговых БП и в ус не дует, а когда я глянул текущие цены на БП, так понял, майнинг не только не умер, а живее всех живых
Відправлено через 6 хвилин 43 секунди:
Все вопрос отпал, глянул сколько сейчас барыги просят за Kenwei 1500. Ну чё, или майнинг жив, или барыги считают, что с началом войны доллар вырос больше, чем в 2 раза..
-
Kyoo
Member
У меня дарк киловат пред. поколения. с бесперебойником вообще песня. Звук еле слышно при нулевых прочих. Хороший бренд.
-
TerryCone
Member
олег Л
Почитав перелік гімновиробників конденсаторів, кинулося в очі: Rulycon, Rubysun. Нагадало:
Почитав перелік гімновиробників конденсаторів, кинулося в очі: Rulycon, Rubysun. Нагадало:
- спойлер
-
Rick Dalton
Member
200 бачей оно явно не стоит, неужто загнули цену только из-за новомодного 12+4 пин?
-
SERGBILL
Member
для цього треба просто вставити катушку з компонентами в автомат та увімнути, не бачу проблеми це робити на лінії збірки девайсів будь-якого рівня. хоча якщо впевнені у серії, то звичайно ж, потреби нема у перевірці.Alex+: ↑ 20.04.2023 19:20 О, ось цього точно ніхто не буде робити в девайсах середнього рівня. Скоріше за все просто серію конденсаторів вибрали таку, щоб відпрацювала гарантійний термін в конкретних
-
Kashtan
Member
Шкода що не перевірили при якому споживанні спрацьовує захист. Лише штатна робота, яка й так повинна працювати у звичному для неї режимі. В цьому плані у tom`s hardware, powertechup, та в принципі майже всі тестують на реальний ліміт потужності, є чому повчитись.
-
Барбарис
Member
Чому в таблиці 750 Вт?
-
Yaroslav
Member
Гарний БП
Дуже тихий, після кіловатного чіфа протон (бронза) я реально здивований
На конденсатори абсолютно пофіг, якщо гарантія 10 років.
Дуже тихий, після кіловатного чіфа протон (бронза) я реально здивований
На конденсатори абсолютно пофіг, якщо гарантія 10 років.
-
Melofon
Member
Естественно, чиф протон шумный, во первых там вентиль дешёвый на втулке, во вторых он с самого минимума и до 400 ватт крутит 760 об/мин. и дальше их повышать начинает примерно с 420 ватт сразу до 1300-1400 об/мин и потом по наростающей до 1700 об/мин при полной нагрузке, а у дешёвых вентилей шум сильнее чувствуется, а тут стоит их самая дешёвая линейка пьюр вингс на втулке с винтовой нарезкой и эти вентиляторы довольно тихие, бп его сильно не крутит до 700 ватт нагрузки так что вы его врядли услышите из корпуса, при нагрузке выше 700 ват и до максимума уже можно будет расслышать но это будет не гул а скорее шелест ветра, конденсаторы у протона тоже тиапо но абсолютно все, но в золотом более холодном бп такие кондёры дольше проживут чем в бронзе.Yaroslav: ↑ 29.04.2023 20:51чіфа протон (бронза)
-
Yaroslav
Member
Melofon
Так, найбільше напрягав шум протона саме в простої, корпусні фани/проц/відяха - все зупиняється. А БП шелестів
Так, найбільше напрягав шум протона саме в простої, корпусні фани/проц/відяха - все зупиняється. А БП шелестів