Останні статті і огляди
Новини
Intel покращила продуктивність відеоадаптерів Arc A-серії у свіжому драйвері
-
oversmoke
Member
Похоже, грядут времена когда можно будет собрать себе фанатский комп с процом и видео от красных или от синих. Хуангу срочно надо заниматься процами, чтобы можно было и зеленый собрать.
-
Paradox1306
Member
вони там щось з арм рухались кудисьoversmoke: ↑ 15.04.2023 22:50 Похоже, грядут времена когда можно будет собрать себе фанатский комп с процом и видео от красных или от синих. Хуангу срочно надо заниматься процами, чтобы можно было и зеленый собрать.
-
Esher
Member
Навіщо, якщо можна випускати карти за ціною того самого компа.oversmoke: ↑ 15.04.2023 22:50 Похоже, грядут времена когда можно будет собрать себе фанатский комп с процом и видео от красных или от синих. Хуангу срочно надо заниматься процами, чтобы можно было и зеленый собрать.
![gigi :gigi:](./images/smilies/gigi.gif)
-
oversmoke
Member
-
nVidia
Junior
Это известная проблемаGelonyrum: ↑ 15.04.2023 22:07Крапаль дофіга, ті ж нвідії в простої жеруть 8 ватnVidia: ↑ 15.04.2023 21:14 41ватт
-
Gelonyrum
Member
А була від них якась інфа, що це будуть виправляти? Чи скажуть як АМД коли в одному з драйверів енергоспоживання на багатогерцових моніторах зламали і заявили, що "так має бути"?
-
maksim2020
Member
Це які саме? Мої 2080 Ti та 4090 - 28 та 40, відповідно.Gelonyrum: ↑ 15.04.2023 22:07Крапаль дофіга, ті ж нвідії в простої жеруть 8 ватnVidia: ↑ 15.04.2023 21:14 41ватт
-
Paradox1306
Member
2070/с жеруть десь по 8вт
-
_FYA_EXel
Member
Бо топы
![:D :D](./images/smilies/biggrin.gif)
- спойлер
-
Taran
Member
- спойлер
-
maksim2020
Member
Ясно. Спробував скинути powerlimit в останньому afterburner, але Suprim X щось не цей во. Ладно, й так норм.
-
nVidia
Junior
Вроде что-то заявляли давно и должны починить. Просто проблем других тоже хватает, они чинят по степени серьёзности походу. Тот же Intel Arc Control до сих пор просит Windows UAC разрешить его запустить, хотя это раздражает всех с начала релизаGelonyrum: ↑ 16.04.2023 00:43А була від них якась інфа, що це будуть виправляти? Чи скажуть як АМД коли в одному з драйверів енергоспоживання на багатогерцових моніторах зламали і заявили, що "так має бути"?
-
_FYA_EXel
Member
nVidia
Честно говоря, не понятно, почему у них вообще с этим проблемы - встройки то они, давным-давно штампуют.![insane :insane:](./images/smilies/insane.gif)
Честно говоря, не понятно, почему у них вообще с этим проблемы - встройки то они, давным-давно штампуют.
![insane :insane:](./images/smilies/insane.gif)
-
nVidia
Junior
Все же чипы разные, а это значит даташиты разные и т.д, нужно переписывать. Да и arc - это же не Xe встройка. Вряд-ли они там по приколу не чинят баги, значит это не так просто_FYA_EXel: ↑ 16.04.2023 01:56 nVidia
Честно говоря, не понятно, почему у них вообще с этим проблемы - встройки то они, давным-давно штампуют.![]()
-
Kassatka
Member
Ну і де хоч одна 16 Гб відяха в продажу в Україні? Я хоча б ціну порівняв би з nVidia та AMD. А так у Intel, наскільки знаю, великі проблеми зі старими іграми, як по продуктивності, так і взагалі з можливістю запуску. Мені таке зовсім не котить, бо для мене старі RTS нульових років (двохтисячних) по важливості займають половину уваги від усіх ігор.
-
jt38
Member
еще в прошлом году были тесты... чем-то не нравятся?_FYA_EXel: ↑ 15.04.2023 21:03А сколько она потребляет в простое (десктоп) и сбрасывает частоты при сворачивании игры?
(afterburner адекватно с ней работает)?
-
Fen1xz
Member
Меньше. 3 вт. А с новыми ценами на электроэнергию это неплохой такой плюс )))
- спойлер
-
Paradox1306
Member
ага, де же ж можна взяти цілу гривню в місяцьFen1xz: ↑ 16.04.2023 08:09Меньше. 3 вт. А с новыми ценами на электроэнергию это неплохой такой плюс )))
- спойлер
- Безымянный.png
![:D :D](./images/smilies/biggrin.gif)
-
nVidia
Junior
Можно в Европе заказать.Kassatka: ↑ 16.04.2023 04:39 Ну і де хоч одна 16 Гб відяха в продажу в Україні? Я хоча б ціну порівняв би з nVidia та AMD. А так у Intel, наскільки знаю, великі проблеми зі старими іграми, як по продуктивності, так і взагалі з можливістю запуску. Мені таке зовсім не котить, бо для мене старі RTS нульових років (двохтисячних) по важливості займають половину уваги від усіх ігор.
Запускал старые игры начала 2000х, все работали, пока не обнаружил не работающую.
Это выбор каждого, покупай нвидиа/амд
-
Kassatka
Member
Ну так це можливо проблема не в відеокарті Intel, а потрібно Windows XP. Коли звільниться відяха GTX 960 після купівлі RTX 4070/4070 Ti, то хочу зібрати на ній ретрокомп під Win XP/Win 7, там точно всі ігри початку 2000х мають піти з тих, що не запускаються на головному компі. Бо он була інфа й про те що на сучасних відеокартах nVidia можуть бути проблеми з запуском старих ігор. Я читав новину про проблеми з Read Alert 2 у nVidia Ampere. А це бомбезна граnVidia: ↑ 16.04.2023 11:27 Запускал старые игры начала 2000х, все работали, пока не обнаружил не работающую.
![super :super:](./images/smilies/super.gif)