Ну лохом себя чувствовать как то странно. Ну потратил и забудь. Камень не стал хуже. А за такой прайс я бы и сам подумал взять его может. Просто подтвердилась в 100500 раз - не бери на старте. Дорогие продукты редко прижиыаются в массе своей.Telcontar: ↑ 07.04.2023 12:40Щось мені підказує, що люди, які купили топовий процесор на релізі не дуже збідніють від "втрати" 100$ через кілька місяців. І лохами забезпечених людей я б точно не називавParadox1306: ↑ 07.04.2023 12:28 всім хто купив 7950х3д по повній ціні передаю привіт, не відчувайте себе лохами1.5 місяців з релізу і вже знижка, видно дуже добре продається
![]()
Останні статті і огляди
Новини
AMD знизила ціни процесорів Ryzen 9 7900X3D та Ryzen 9 7950X3D в офіційному магазині
-
Kravan
Member
-
Paradox1306
Member
люди в нас навряд купляли в день релізу, не думаєте?Telcontar: ↑ 07.04.2023 12:47 Який тиждень? Камінець релізнувся місяць з копійками тому.
Коли це "щось" є умовним 1-2% чи менше від місячного доходу - я б це якось пережив. А якщо власник ще й заробляє завдяки цьому залізу, то за цей умовний місяць переплата давно окупилась.
ун а на рахунок всього іншого то просто

-
Denvys5
Member
Paradox1306
8700K по х2 від рекомендованої ціни декілька місяців з релізу якось покупали і не жаліються, навпаки, досі хизуються як вдало тоді купили
8700K по х2 від рекомендованої ціни декілька місяців з релізу якось покупали і не жаліються, навпаки, досі хизуються як вдало тоді купили

-
ronemun
Advanced Member
три рази передивився - немає там проців 12 і 16 ядер з 3д. Взагалі немає. А за 600 доларів є Ryzen 9 7950Х без 3д, і 7900Х за 450
-
Telcontar
Member
А у нас вже також ця знижка доступна, посиланням не поділитесь?Paradox1306: ↑ 07.04.2023 12:49 люди в нас навряд купляли в день релізу, не думаєте?
ун а на рахунок всього іншого то просто![]()
![]()
![]()
А на рахунок всього іншого - аргументів бракує?
-
Paradox1306
Member
ну купувати по завищеній ціні відносно мсрп це вибір...ну точніше шлях, а тут об'єктивно ж нагріли. трохи не теDenvys5: ↑ 07.04.2023 12:49 Paradox1306
8700K по х2 від рекомендованої ціни декілька місяців з релізу якось покупали і не жаліються, навпаки, досі хизуються як вдало тоді купили![]()
-
Denvys5
Member
Концептуально, це те саме. АМД завжди знижує офіційні ціни, це лише питання часу. Як колись 5950Х вийшов по 800$, а коли я купував, офіційна ціна вже була нижче 600$. Це те саме, бо придбавших на декілька діб раніше по 800 теж прокинули. Аналогічно питанням часу є зниження цін на цпу від завищенних до рекомендованих.Paradox1306: ↑ 07.04.2023 12:57мсрп це вибір...ну точніше шлях
Ну, у цей раз часом виявився проміжок у 3 тижні

-
Paradox1306
Member
на що відповідати? на ваші фантазії що люди які купують топові десктопні процесори обов'язково заробляють на них? - це взагалі смішно, та навіть і якщо заробляють то не бачу ні однієї причини чому ж це їм має бути все одно що і за скілкьи купувати. нагріли фактично? - нагріли, просто смішно та і всеTelcontar: ↑ 07.04.2023 12:57
А у нас вже також ця знижка доступна, посиланням не поділитесь?
А на рахунок всього іншого - аргументів бракує?
Відправлено через 3 хвилини 15 секунд:
через місяць після релізу знизити ціни можуть ТІЛЬКИ лише якщо не беруть НОВИЙ продукт. а якщо хтось знижує ціни перед виходом нового покоління чи після виходу такого то це логічно - звільняють місце. на 5000 серію он 2 роки неадекватний прайс тримали і норм, деякі все ще бігають і планують купувати(для чого то велика таємниця)Denvys5: ↑ 07.04.2023 13:02Концептуально, це те саме. АМД завжди знижує офіційні ціни, це лише питання часу. Як колись 5950Х вийшов по 800$, а коли я купував, офіційна ціна вже була нижче 600$. Це те саме, бо придбавших на декілька діб раніше по 800 теж прокинули. Аналогічно питанням часу є зниження цін на цпу від завищенних до рекомендованих.Paradox1306: ↑ 07.04.2023 12:57мсрп це вибір...ну точніше шлях
Ну, у цей раз часом виявився проміжок у 3 тижні![]()
концептуально це протилежні речі. в одному випадку ти сам вирішуєш що ти нелох, а в іншому тебе таким роблять
П.С. якщо ти оверклокінгом займаєшся і тобі потрібно прям на релізі відразу реалізовувати хобі то це інша справа, там прайс вже не має хвилювати так як і те що можна вгробити залізо під час експерементів
-
Telcontar
Member
О, це вже у вас фантазії. Я ніде не казав, що топове залізо купують "обов'язково для заробітку", а привів це лише як один із варіантів. Мій основний аргумент був у тому, що неправильно називати людей, які можуть собі дозволити такі дорогі залізячки на релізі - лохами.Paradox1306: ↑ 07.04.2023 13:05 на що відповідати? на ваші фантазії що люди які купують топові десктопні процесори обов'язково заробляють на них? - це взагалі смішно, та навіть і якщо заробляють то не бачу ні однієї причини чому ж це їм має бути все одно що і за скілкьи купувати. нагріли фактично? - нагріли, просто смішно та і все
Так, можуть бути сумні випадки, коли топ-залізо береться у кредит чи за продану нирку, але подібні неадекватні доходам покупки є у всіх сферах.
-
Paradox1306
Member
коли я купував 3070ті аурус мастер за 32к, а через 2 місяці продав за 26к, то як мене по-іншому можна назвати?Telcontar: ↑ 07.04.2023 13:14О, це вже у вас фантазії. Я ніде не казав, що топове залізо купують "обов'язково для заробітку", а привів це лише як один із варіантів. Мій основний аргумент був у тому, що неправильно називати людей, які можуть собі дозволити такі дорогі залізячки на релізі - лохами.Paradox1306: ↑ 07.04.2023 13:05 на що відповідати? на ваші фантазії що люди які купують топові десктопні процесори обов'язково заробляють на них? - це взагалі смішно, та навіть і якщо заробляють то не бачу ні однієї причини чому ж це їм має бути все одно що і за скілкьи купувати. нагріли фактично? - нагріли, просто смішно та і все
Так, можуть бути сумні випадки, коли топ-залізо береться у кредит чи за продану нирку, але подібні неадекватні доходам покупки є у всіх сферах.

-
erkins007
Member
Купил 7950х3д в первый день продаж. Да, если бы знал что цена упадет может бы и подождал месяц, но сильно вряд-ли. Я хотел попробовать его здесь и сейчас. Через год на него цена ещё ниже будет, так можно вечно ждать.Paradox1306: ↑ 07.04.2023 12:42да-да, коли ти щось купуєш і через тиждень його ціка падає на 15% то ти взагалі ніяк не паришся, статки тут взагалі не мають значенняTelcontar: ↑ 07.04.2023 12:40
Щось мені підказує, що люди, які купили топовий процесор на релізі не дуже збідніють від "втрати" 100$ через кілька місяців. І лохами забезпечених людей я б точно не називав![]()
Ну и тут не угадаешь - я на старте взял 3080 в свое время за 27к грн, а ждуны потом через пару месяцев покупали по 65к.
-
Paradox1306
Member
брати сучасне залізо на старті це ще то щастя, не пригадаю ні одного релізу в останні роки що би щось криво не зробилиerkins007: ↑ 07.04.2023 13:26 Купил 7950х3д в первый день продаж. Да, если бы знал что цена упадет может бы и подождал месяц, но сильно вряд-ли. Я хотел попробовать его здесь и сейчас. Через год на него цена ещё ниже будет, так можно вечно ждать.
Ну и тут не угадаешь - я на старте взял 3080 в свое время за 27к грн, а ждуны потом через пару месяцев покупали по 65к.
-
erkins007
Member
Paradox1306
Все на старте брал всегда. И 3080ти в первый день продаж тоже(вообще удачно вышло, продал свою 3080 майнерам б/у за 68к и купил новую 3080ти за 57).
И 9900к прошлый тоже на старте брал. Никаких проблем. С 7950х3д тоже никаких проблем, только в думе пришлось вручную кристал назначить с кешем (если бы эти догадались сделать обзорщики, у них бы там 7950х3д не отставал от 7800х3д), а все прочие игры драйвер сам верно раскидывает.
Все на старте брал всегда. И 3080ти в первый день продаж тоже(вообще удачно вышло, продал свою 3080 майнерам б/у за 68к и купил новую 3080ти за 57).
И 9900к прошлый тоже на старте брал. Никаких проблем. С 7950х3д тоже никаких проблем, только в думе пришлось вручную кристал назначить с кешем (если бы эти догадались сделать обзорщики, у них бы там 7950х3д не отставал от 7800х3д), а все прочие игры драйвер сам верно раскидывает.
-
kawalot
Member
Скажу як власник 7950x3d. Взагалі пофіг, що ціна впала. На фоні загальної ціни мого пк, 100 доларів це копійки, буквально півтора рази в атб сходити. Звісно 100 доларів не геть незначна сума, але і трагедії я в таких грошах не бачу.Paradox1306: ↑ 07.04.2023 12:42 да-да, коли ти щось купуєш і через тиждень його ціка падає на 15% то ти взагалі ніяк не паришся, статки тут взагалі не мають значення
-
agarus
Member
Коли ти купуєш в перший місяць після релізу - дивно взагалі надіятись на вигідну пропозицію. Ба більше - навіть після зниження ціни, ще не відомо коли ви знайдете його по цій зниженій ціні. Точне не завтра. Ціна опускається повільно.Paradox1306: ↑ 07.04.2023 12:42 да-да, коли ти щось купуєш і через тиждень його ціка падає на 15% то ти взагалі ніяк не паришся, статки тут взагалі не мають значення
-
Paradox1306
Member
везіння прокачене на 100, що ще сказати. самі ж в курсі що зі всім новим залізом постійно є косяки(не у всіх же ж звісно)erkins007: ↑ 07.04.2023 13:36 Paradox1306
Відправлено через 1 хвилину 16 секунд:
самі амд кажуть "от то що ми продали стільки не коштує". чи байдуже на 15% - та напевно, залізо з часом все одно тільки дешевіє, але на питання "лох?" відповідь ствердна хоч і проц від того гірший не стає взагаліkawalot: ↑ 07.04.2023 13:41Скажу як власник 7950x3d. Взагалі пофіг, що ціна впала. На фоні загальної ціни мого пк, 100 доларів це копійки, буквально півтора рази в атб сходити. Звісно 100 доларів не геть незначна сума, але і трагедії я в таких грошах не бачу.Paradox1306: ↑ 07.04.2023 12:42 да-да, коли ти щось купуєш і через тиждень його ціка падає на 15% то ти взагалі ніяк не паришся, статки тут взагалі не мають значення
-
kawalot
Member
Ну, знаєш, якщо судити з цін на новинки, то всі лохи, хто купує нове в перший рік. Ті хто купив 4080 та 4090 теж виходить лохи, бо купили, коли вони були дорожчі. А прикинь, якщо зараз купити 1060, яким буде людина "нелохом", адже карта зараз коштує взагалі копійки у порівнянні із стартом продаж і періодом майнінгбуму.Paradox1306: ↑ 07.04.2023 13:46 самі амд кажуть "от то що ми продали стільки не коштує". чи байдуже на 15% - та напевно, залізо з часом все одно тільки дешевіє, але на питання "лох?" відповідь ствердна хоч і проц від того гірший не стає взагалі
-
manbearboar
Member
Надо ещё будет подождать чтобы так говорить.erkins007: ↑ 07.04.2023 13:26 Купил 7950х3д в первый день продаж. Да, если бы знал что цена упадет
Пока что 700$ как и было.
- спойлер
-
Paradox1306
Member
не потрібно ставити знак рівності від підняття цін на хайпове і мсрп, це новий товар який загнали по оверпрайсу і самі це визнали, при тому в коментах людям норм бо це амд. сказати що це виглядає дивно це нічого не сказатиkawalot: ↑ 07.04.2023 13:50Ну, знаєш, якщо судити з цін на новинки, то всі лохи, хто купує нове в перший рік. Ті хто купив 4080 та 4090 теж виходить лохи, бо купили, коли вони були дорожчі. А прикинь, якщо зараз купити 1060, яким буде людина "нелохом", адже карта зараз коштує взагалі копійки.Paradox1306: ↑ 07.04.2023 13:46 самі амд кажуть "от то що ми продали стільки не коштує". чи байдуже на 15% - та напевно, залізо з часом все одно тільки дешевіє, але на питання "лох?" відповідь ствердна хоч і проц від того гірший не стає взагалі
-
kawalot
Member
Річ коштує рівно стільки, скільки за неї готові заплатити. Продали по завищеній ціні, бо люди були готові по ній купити. Тепер готових купувати по такому прайсу майже немає, очевидно, що ціну варто знизити. Тим паче, вийшов 7800х3д, який в іграх мінімум на рівні 7950х3д, а тому на останній немає сенсу тримати високу ціну. Топові інтели тепер теж в ціні впадуть.Paradox1306: ↑ 07.04.2023 13:53kawalot: ↑ 07.04.2023 13:50 не потрібно ставити знак рівності від підняття цін на хайпове і мсрп, це новий товар який загнали по оверпрайсу і самі це визнали, при тому в коментах людям норм бо це амд. сказати що це виглядає дивно це нічого не сказати